Şikayet edilmeli mi???

Çok teşekkürler evet gittiğimiz zaman korkunç bir tablo ile karşılaştık hastanede
Rica ederim.
Bir de aklınızda olsun gündüzden devam eden ateş düşürücü ya da aldığınız diğer tüm önlemlere rağmen düşmeyen ya da tekrarlayan ateş gece daha da alevlenir şiddeti artar.
O yüzden baktınız gündüz düşüremediniz hemen çocuk doktorunuza götürün.

Evet ama ben neden riske gireyim bu ateşi ben havale çok korkuyorum cubku kardeşim geçirdi bu ateş ile.
Gündüz bu kadar çok yoktu
4 saat ara ile ilaç verdim ılık duş ıslak bez koydum ilk akla gelen herşeyi düşer sandım çünkü diş sandım
Ama ilaç verdim 1 saat sonra düşmek yerine iyice arttı 39 u geçince bebeğim inledi ne yapacağımı bilemedim

bizimde 39 üstü ateşimiz oldu. ve ilaca rağmen, komprese rağmen hiç düşmedi. hiç düşme eğilimi bile olmadı. üstelik sürekli karnım ağrıyor dayanamıyorum dedi. arabayla yolda olduğumuz halde karın ağrısı beni korkuttuğu için 112 yi aradım. ambulans gelmedi tabi yoldaydık zaten ben bilgi almak ve ne yapabilirim diye aradım. ona rağmen 3 saat de sarı alanda bekledik. muayeneden sonra yatış verildi.

10 aylık çocuk için daha korkmuş olabilirsiniz ama gerçekten ateş için ambulans çağrılmaz. hemen hastaneye gidebilirdiniz.

Aksam zaten artar, bu normal. Ben hala yanlis yaptiginizi dusunuyorum. Bu ambulans cagirmak icin asiri keyfi bir sebep

Ben alo merhaba buraya gelin ateş 39 diyerek cagirmadim.
Detaylı anlattım gün içinden geceye kadar olan tabloyu

Tamamdır bu aklımda olsun sağolun

Merhaba geçmiş olsun
Günduzden belli olmustu aslında dişe verdim.ilik duşa ve ilaca rağmen gece daha da arttı bulunduğum yer de çok uzak olunca çağırdım

Aksam zaten artar, bu normal. Ben hala yanlis yaptiginizi dusunuyorum. Bu ambulans cagirmak icin asiri keyfi bir sebep
Bakın ben sizi anlıyorum ama keyfi kabul etmiyorum.
Siz daha donanımlı tecrübeli olabilirsiniz bu ateş konusunda
Ama ben ilk bebeğim yazmıştım ve ateşten vok korkuyorum 10 aylığa gelene kadar hiç ateslenmemis olamaz demi
Tabiki ateşi gördüm müdahale ettim
Ama bebeğim gerçekten yanıyordu
O halinin görünce ambulanstan belki hemen hatsanye gidene kadar müdahale edilir diye düşündüm
Bu neresi keyfi

Açıkçası covid dışında yüksek ateş yaşamadık iki çocuğumda da. Bu yaz covid geçirdik ateş düşürücü vermemize rağmen ateşi düşmedi, gece 2 gibi acile götürdük, öncesinde 2 kez ateş düşürücü ve banyoda ılık duş aldırdık. Ateş için ambulans çağırmak bence gereksiz, kendi imkanlarınızla gidebilirsiniz. Ambulans daha acil durumlarda kullanılmalı. Eğer havaleden korkuyorsanız banyoda ılık suyun altında birkaç dakika duş aldırın. Ve hastanede ateş için hiçbir şey yapmadılar çünkü biz öncesinde ateş düşürücü vermiştik. Doktor antibiyotik ve başka ilaçlar yazdı.

Benim de ilk cocugum 20 aylikken gecirdi havaleyi, cok tecrubeli degildim. İlk mudahalesini ben yaptim ve kendine gelince kaptigim gibi hastaneye goturdum. Bakin yine ambulans aramamisim (esim sehir disindaydi ve bir tane de 6 aylik bebegim vardi) sizin durumunuz bayaaaa baya keyfi anlayacaginiz

panik olmuş olabilirsiniz ilk çocuğunuz olduğu için fakat paniğiniz geçtiği halde hala şikayet etmeyi düşünmeniz bana mantıklı gelmedi. çünkü panik haliniz geçtikten sonra düşünüp tartabilirsiniz. ben yoğun bakımda çalıştım fakat asıl mesleğim acil tıp teknikeri. yani ambulansa ne gibi vakalar geldiğini çok iyi biliyorum, 39 ateşle ambulans değil de aslında taksi aranır. gelen kişiler de tecrübeli kişiler olduğu için bence size meşgul ettiğinizi farklı bir dille anlatmaya çalışmış olabilirler.

Geçmiş olsun
Siz zorluk cekmissiniz diye size keyfi gelmiş ama bence benimki daha normal geldi

Ateş için 112 'yi aramak bana da garip geldi açıkçası. İlk cocuk, panik, evinizin merkeze uzaklığı derken arayıp çağırdınız diyelim tamam ama günler sonra yaptığınıza gerekte yokmuş aslında demek yerine, gelen ekibi şikayet etme düşünceniz çok yersiz kusura bakmayın.

Evet panik yaptım ama şartlar öle gerekince panik halim geride kaldı etkisi az bile diyebilirim
Bebeğim 39 u geçti tüm müdahalelere rağmen
Bence 40 oldu çünkü tüm vücudu yanıyordu
İnliyordu
Bulunduğum lokasyon şehir merkezine çok Uzak taksi bulacak.ve gelecekte
O da bizi götürecekte bunlar vakit kaybi düşündüm
Sağlık ekipleri hiç değilse hastaneye gidene kadar belki müdahale eder diye düşündüm
Ki gitmedim de zaten

Peki teşekkürler
Kendi açımdan bana çok gerekti

Ben zorluk cektim herkes ceksin kafasinda degilim, anlamayip sapla samani karistiriyorsunuz hala.

Panik olmaniza gerek yoktu, ha oldunuz madem kendiniz goturmeliydiniz hastaneye diyorum
Yok yok bence tam o kafada hissettim
Ama panik yaptım işte o an ne yapabilirim sakin kalamadim taksiyi çağıracagım taksi gelecek götürecek.bunlar vakit kaybi
Hiç değilse sağlık ekipleri o an mudahele edebilir ben öyle düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…