- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
TeşekürlerCimere yazın. Daha etkili oluyor.
Taksiye atlayıp götürebilirsiniz hastaneye. Silahli yaralama olabilir,trafik kazası olabilir.Ates için ambulans çağırmayi ilk defa burada okudum. Ateş tabiki çok önemli ama sizin götürmeniz gerekiyorGün içinde çok ateşi vardı ateş düşürücü verdim
Ilık suya soktum vs ateş düşürücü herşeyi yaptım anlık düşüyor 10 dk sonra tekrar çıkıyordu
39 ilaca rağmen düşmedi tek olunca da çağırmak zorunda kaldım
Eften puften değil ki
Evet gitmek istedim ama bu ikna değil bildiğin manipüle edildim ve hastaneye gitmek isterken evde kaldım düşünün onay da verdim kağıdatabi çağırmışsınız gelmişler götürmeleri lazımdı,siz kendiniz gitmek istemişsiniz anladığım kadarıyla,çok ağır kazalar yaralanmalar vakalar gördükleri için çocuk ateşlenmesi onlar için basit bi durum her ateşlenmeye gitmezler normalde o yüzden aranızda yanlış anlaşılma olmuş bence yani 39 ateşin derecesine normaldir dememiştir
Evet düşmedi düsmeyince mecbur çağırdım ateşten de çok korkarım39 yüksek ateş
Mesela esim ve ben küçükken havale geçirmişim ve anne baba havale gecirdiyse cocugun da havale geçirme olasiligi artiyormus o yüzden ben 39 dusmezse hastaneye goturuyorum
MerhabaAteş için ambulans mi aranıyor ? Bu bana kalırsa hakka girmektir. Acil vakalar olabilir.Çocuğumun ateşi çıktıysa, ilk müdahaleyi evde yaparım, ateş düşmezse direkt hastaneye giderim.
Bulunduğumuz yer şehir merkezine çok UzakTaksiye atlayıp götürebilirsiniz hastaneye. Silahli yaralama olabilir,trafik kazası olabilir.Ates için ambulans çağırmayi ilk defa burada okudum. Ateş tabiki çok önemli ama sizin götürmeniz gerekiyor
Evet doktor da dedi düşmüyor ama ben korktum panik içindeydimŞikayet edilecek bir şey yok bence. Gelmisler, götürelim demişler.
Bu aralar ateş zor dusuyor diyor arkadaşlarım da
, normal yani bence de
Peki ya sizin bu panik haliniz birisinin canina mal olduysa? İlk mudahale ile kurtulabilecek birisine gec kalindiysa???Evet doktor da dedi düşmüyor ama ben korktum panik içindeydim
Yüksek bir ateş demişsiniz ama ambulasn çağıracak kadar neden olmasın?Evet 39 derece yüksek bir ateş ama bunun için ambulans çağırmanızı doğru bulmadım. Yalnız olmanızı anlıyorum fakat size göre ambulans çağırılacak kadar acil bir durum ise eşiniz de nöbetten izin alıp gelmeliydi. Ya da taksiyle götürebilirdiniz.
Acil tıp ekibinin hastaneye götürmemek için çaba göstermesi çok mantıksız geldi zaten evinize kadar gelmişler neden götürmemek için bahane üretsinler? Bence tamamen sizi ve bebeğinizi düşünerek götürülse de bir şey yapılmayacağını söyleyerek iyi niyetle uyarıda bulunmuşlar. Kaldı ki hastenedeki salgın durumunu kendiniz de belirtmişsiniz.
Yani bunun eşle bağımlısı yok şartlar öyle geliştiKeske eslere bu kadar bagimli olunmasa ne olmus evde yoksa aynı sey basima gelse taksi cagirir bebegimi alir giderim hastaneye ambulans filan gereksiz olmus bence biraz ondan tepki gostermis olabilir cunku gun icinde nelerle karsilasiyor onlar yani ates icin kalp krizi, trafik kazası vs yasayan birinin hakkına girmek oluyor
Yani 10 aylık bebek için 39 normal mi?Atesi cikti diye ambulans arayanda ilk kez goruyorum ates dusurucu verirsiniz ilik dus aldirirsiniz evet 39 cocuklar icin normal bir seviye herseyi boyle abartirmisiniz?
Evet neden anlamiyorsunuz bunu? Bizim cocuk doktorumuz “cocuk bu ateslenir, 3 gunu gecmezse bana hic getirmeyin” der.Yüksek bir ateş demişsiniz ama ambulasn çağıracak kadar neden olmasın?
Yani ben 39 ateşle evde mi kalacaktim onları dinleelseydim anlamadım?
Hanımefedi korkunç ve bencil bir düşünceye sahipsiniz. Evet hakkınız olan hizmet ancak adı üstünde ACİL durumlar için size tanınmış bir hak. Yahu, çocuğunuz gündüzden beri zaten ateşliymiş ateşi düşmemiş, bunu öngörerek hazırlıklı olmanız gerekirdi. Gerçekten acil durumda olan birinin hakkına girmiş olabileceğinizi düşünmüyor musunuz?Merhaba
İlk müdahale direk hastaneye gitmek vs
Süper bir fikir değil herkesin aklına özelikle her annenin aklına gelebilecek bir şey
Ben her şeyi denedim gün içerisinde
Düsmeyince şartlar da olmayınca mecbur çağırdım ki bu benim hakkim olan hizmet