Saç Uzatma Yöntemleri şiirin sac uzatma günlüğü olsun bari

çok teşekkür ederim sağol desteğin moralin önerilerin için... sığır iliği bana zahmetli geliyor... tüm kürleri yaptım neredeyse bi sığır iliği kürü hariç

Aybuss canım hiç zahmetli değil aslında iliği bulursan ona şükret ben ilk aldığımda baya çıkıyor nerdeyse 8 kur yetecek kadar gidiyor e 4 ay yapsan iki kere hazırlayacaksin bu da çok değil. At dondurucuya buz kalıplarına dök tabi bir tanesi yeter içine badem yağı falan da koy bitti gitti

ama her seferinde ayrı ayrı hazırlamak gerekiyomuş

Hiç olur mu öyle benim okuduğum her yerde benim yaptığım gibi yapmışlar her seferinde hazırlanmak ki zaten bir kere her hafta ilik bulmak sıkıntılı bir kere buldunmu ki ben mahalle kasabindan rica minnet alıyorum( çocuklara çorba yaptığımı düşünüyorlar o yüzden veriyorlar bu arada ben bu yalanı söylemedim kendileri dedi ben de bozmadım ne diyim elin adamına saçlarıma kur yapıyorum diye açıklama yapamazdim ) ona şükrediyorum sonra 1 ay sonra başlıyorum bana ilik lazım diye işte yine 1 2 hafta içinde hazır ediyorlar ben her geçişte sorduğum için vermek zorunda kalıyorlar. Yani bana böyleyken de gayet faydası oldu bilemeyecegim bunu her hafta bulabilen bulsa da üşenmeden yapabilen varmı hem buzlukta bişey olmuyor içine diğer yağları en son karıştırıyorum

Bu ara bulmazsın zaten, kurban bayramı geliyor diye kesim yapılmaz, kasaplarda kemik olmaz bu dönem
Canım sen nasıl yapıyordun bu kuru sanki sen de benim gibi yapıyordun değil mi ben her seferinde yapanı okumadım hiç valla tebrik etmek gerek varsa öyle bir arkadas

haklısınız bende nasıl yapacğaımı anlamadım tam olarak, bulabilirim buralarda sığır ilğini de nasıl isteyeceğim napıcapımı anlayamadım

Canım sığır iligini kemikleri veriyorlar genelde öyle olursa ki benimki öyle oluyor kemiğin içinden bir sis yardımıyla çıkarıyorum baya çıkıyor onu bir tencereye alıyorum benmari usulü eritiyorum. Eriyen ilik sıvı yağ kıvamına geliyor içinde parçacıklar olduğu içinde süzgeç yardımıyla başka bir kaba suzuyorum ve ilk sıcaklığı geçince yani tam katılasmadan buz kalıplarına döküyorum. İşte bu kadar ihtiyacım oldukça 1 ya da 2 tanesini alıp yine benmari usulü eritip başka yağlar da ilave ediyorum evde ne varsa kafaya boca ediyorum sonra sıcacık sarıyorum yoğurt mayalar gibi kafamı, fön tutuyorum biraz daha isinsin diye ve sabaha kadar sarmaş dolaş uyuyorum kendisiyle sabaha yumuşacık oluyor. Hafif koku oluyor ama 2 . Banyoda geçiyor sirke de azaltıyor ama koku rüzgarda falan geliyor yine de çok değil ama korkma sen hissediyorsun sadece

Dün akşam dax ve sığır iligini karıştırdım. Öylece bugün öğlene kadar kaldı saçlarımda . Yeni yıkadım saçlarım bakımı özlemiş resmen yağı emmiş saçımdan.

Zeytinyağı ve dax karışımını 4 saat kadar saçımda beklettim.

Cumartesi sac bakımı mi yazmayı unutmuşum sığır iliği dax ve zeytin yağı karışımı uyguladım.

2 aylık uzama kızlar ama 2 ay önce boya da yaptırdım ve boyadan sonra 2cm kadar da kesim var. 2 haftalık ara vermiştim. Haftaya devam bakalım bakımlara haftada bir yapıyorum artık ancak zaman bulabiliyorum. 1.sinifa giden bir çocuk annesi olarak

Ayyyy Harika olmuş saçlar maşallah

çok güzel uzamış ben sizi takip ediyordum:) saçın belli bi aşamaya kadar uzadığı belli olmuyor maalesef ben hala o aşamadayım . boyalı olmasına rağmen çok bakımlı ipek gibi duruyor maşallah valla.

Yorumlarınızı yeni gördüm kızlar merhabalar özlemişim sizleri benim bu aylarda sac dökülme hızım bir artıyor nedense bende doktora gittim yine bir şampuan verdi bakım yapmıyorum diplerde tıkanma falan mı oldu diye beklemedeyim bu yüzden bir süre sonra başlarım bir toparlasinda da tekrar. Teşekkür ederim çok sevindim yorumlarınıza. Ecca ve aybuss canlar geçen yılki surecimdesiniz seneye bu boya gelir aşağı yukarı sizlerin de inşallah daha daha uzun olur. Saçımı bu ay ki boyada yine 2 cm kestirdim. O yüzden çekmiyorum bakim da yok biraz fark olunca yeniden atarım.

Sende bizim canımızsın güzellik diplerde tıkanma varsa elma sirkesiyle durulama falan yap tüm şampuan maske işlemleri bitikten sonra, bu dostluğumuz rapunzel olsak bile devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…