Saç Uzatma Yöntemleri şiirin sac uzatma günlüğü olsun bari

2 ay sonra ki uzama arkadaşlar hiç bir bakım yapmadım bu hafta hariç bir de prozinc şampuan ve saç güçlendirici losyon haric. Bakımları ma sığır iliği ile devam edeceğim sac güçlendirici losyonun hiç faydasını göremedim maalesef.

Birde saçlarım dax dan dolayı hala hafif yağlı kaldı o yüzden biraz daha basık görünüyor.

Uçları kestireyim mi sizce yoksa biraz daha idare eder mi ? Kestirsem 2 3 cm kadar diyorum ama bir 10 cm girerse başa dönerim korkumdan gidemiyorum. Ama uçlar biraz gitse sanki bir nefes alacak gibi saçlar.

Uçları kestireyim mi sizce yoksa biraz daha idare eder mi ? Kestirsem 2 3 cm kadar diyorum ama bir 10 cm girerse başa dönerim korkumdan gidemiyorum. Ama uçlar biraz gitse sanki bir nefes alacak gibi saçlar.
Saçların çok güzel görünüyor.Yerinde olsam kestirmem en azından şimdilik.

Masallah canim saclarin iyi duruyor herhangi bir,sikinti girmedim sacinda bence kestirme

Yorumlarınıza çok sevindim kızlar. O zaman kestirmiyorum. Aslan gününde biraz eğip kafayı kendim yarım cm falan alırım.

Çok sağol canım mutlu oldum. Karar verdim kestirmeyecegim. Arada kestirme atağı geliyor geldikçe gidecek oluyorum sayenizde atlatiyorum. Evet aslında tam uzama kıvamına geldi. O kadar kisadan uzun geçerken sabrettim.

Çok sağol canım mutlu oldum. Karar verdim kestirmeyecegim. Arada kestirme atağı geliyor geldikçe gidecek oluyorum sayenizde atlatiyorum. Evet aslında tam uzama kıvamına geldi. O kadar kisadan uzun geçerken sabrettim.
Mutlu ol tabiki maşallah harika saçların var nazar değmesin, hem de gür. Kestirme atağını atlat beline kadar geleceğini düşün:))

Moral oldu aybuss canım teşekkür ederim ay daha hiç belimde saçım olmadı ama ben hep saçlarıma kusur buldum ince az güzel durmuyor diye oysa şimdi düşünüyorum da en fazla bir yıl sac kestirmeden durmusumdur. Bu süreç bile benim için rekor 1 yılı geçtim. İnşallah inşallah en azından seneye belimde olmasada belime yakın bir yerde olurlar. Tabi bu ataklara yenilmezsem. Neyse bana izin vermeyin siz tutun beni☺

Moral oldu aybuss canım teşekkür ederim ay daha hiç belimde saçım olmadı ama ben hep saçlarıma kusur buldum ince az güzel durmuyor diye oysa şimdi düşünüyorum da en fazla bir yıl sac kestirmeden durmusumdur. Bu süreç bile benim için rekor 1 yılı geçtim. İnşallah inşallah en azından seneye belimde olmasada belime yakın bir yerde olurlar. Tabi bu ataklara yenilmezsem. Neyse bana izin vermeyin siz tutun beni☺
bende saçlarım yıpranınca aynı senin gibi ataklarım oluyo sağlıksız yerlerini gördükçe inan kestirerek uzamasına engel oluyoruz ki ben kestirsem neyse ama benimde artık eskisi gibi değil senin zaten hiç gerek yok kestirmene uçlarını sürekli nemli tutarsan saç gğzelleştiri krem argan yağı falan maskeler iyice bakarsan kestirme yani hiç, sende beni tut bende seni ama ben eminim beline gelecek senin saçların kısa sürede yeter ki inan ve kestirme:KK200::nazar:saçların çoook güzel ayrıca hiçte az değil:nazar:

Saçlarımı nemli tutamıyorum pek kisayken ama şimdi iyi kötü 3 kez falan orulebiliyor banyo sonrası dediğin gibi elsev mucize yağ sürüp örmeye çalışıyorum. Böylece kırılma faktörünü azaltmış oluyorum. Ama sac uçlarım da boyadan açılma var ve onlar yıpranmış gösteriyor biraz ama onları da ayda biraz biraz alarak azaltmayı düşünüyorum.

Saçlarımı nemli tutamıyorum pek kisayken ama şimdi iyi kötü 3 kez falan orulebiliyor banyo sonrası dediğin gibi elsev mucize yağ sürüp örmeye çalışıyorum. Böylece kırılma faktörünü azaltmış oluyorum. Ama sac uçlarım da boyadan açılma var ve onlar yıpranmış gösteriyor biraz ama onları da ayda biraz biraz alarak azaltmayı düşünüyorum.
benimde baya yıpranıktı ama düzelttim sadece biraz kırıklar kaldı aynen öyle öyle düzelticez

Bugün bir dax sürdüm. Yalnız bir değişiklik yapacaktım ya illa bilin bakalım ne yaptım saçlarımı boyattım. Hemde sarının tonlarında azıcık minicik minnacık da uçlarından aldırdım. Hoşuma gitti çok da memnun kaldım saçlarımdan nedense kuaförün kullandığı bir bakım malzemesi varmış sanırım keratin pro derma adında yani yıkadım şuan saçlarımı cidden yumuşacık lar bana kendin al ev de yap dedi. Ama cidden bunu mu kullanıyor ki saçlarım muhteşem bir yumuşaklık ta

2016-09-06 16.35.22.jpg Kafayı aşağı cekemedim biri aşağı da biri yukarıda olunca sanki sarı saçlarım daha uzun görünüyor ama değil tabiki sadece renk yorumu için koydum buraya.

maşallah canımm saçların çok güzel nasıl bu kadar uzuyor benim hep aynı ne yaparsam yapıyım :KK43: bak konuma dikkatli :KK43: tam olarak nasıl uzattın ve renkte çok yakışmış hep böyle kullan :KK200::nazar:

maşallah canımm saçların çok güzel nasıl bu kadar uzuyor benim hep aynı ne yaparsam yapıyım :KK43: bak konuma dikkatli :KK43: tam olarak nasıl uzattın ve renkte çok yakışmış hep böyle kullan :KK200::nazar:
Canım hiç canını sıkma ben bakıyorum senin saçlarına konun da ama bazen yazmaya fırsatım olmadığı için bişey yazmadan çıkıyorum. Benim saçlarımda aynı seninkiler gibiydi hatta seninkiler benim kısa halinden daha uzun. Kısa sacta saçın uzayıp uzamadi gi hiç belli olmuyor ki çünkü yamuk yumuk duruyor insanı sinir ediyor bak tam ben saçlarımı kestireli 1 yılı 3 ay geçti de daha yeni sırtıma indi baya kısaydı anlayacağın ama surda omuza indikten sonra ben de uzadığını yavaş yavaş anladım. Yaptıklarım hep burda yazıyor zaten 8 aydır falan ama en çok sığır iliği kürünü tavsiye ederim. Birde dax çok iyi geldi bana ki bunları daha önce de söylemiştim. Şimdi şöyle ki bir 6 ayı gözden çıkar Aralık sonrasında farkedeceksin uzadığını

Bu arada boya yaparken kullandığı bakim ürününden de çok memnun kaldım prodermanin keratin bakimiymis bir fırsatım olup çıkınca sadece bu mu gerçekten diye soracağım. Cidden muhteşem yumuşatti ve eğer öyleyse 100 lira internet fiyatı kuaför 120 ye veriyor ya netten ya ordan temin edeceğim ve evde yapacağım bunu

X