Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçların çok güzel görünüyor.Yerinde olsam kestirmem en azından şimdilik.Uçları kestireyim mi sizce yoksa biraz daha idare eder mi ? Kestirsem 2 3 cm kadar diyorum ama bir 10 cm girerse başa dönerim korkumdan gidemiyorum. Ama uçlar biraz gitse sanki bir nefes alacak gibi saçlar.
harika bence ama kestirmeye gerek yok ama uçlardan hava alır diyolar bana kalırsa kırık yok ama çok kestirmek istersen mm hesabı kesebilirsn, maşallah çok güzeller tam uzama kıvamına gelmişler
Mutlu ol tabiki maşallah harika saçların var nazar değmesin, hem de gür. Kestirme atağını atlat beline kadar geleceğini düşün:))Çok sağol canım mutlu oldum. Karar verdim kestirmeyecegim. Arada kestirme atağı geliyor geldikçe gidecek oluyorum sayenizde atlatiyorum. Evet aslında tam uzama kıvamına geldi. O kadar kisadan uzun geçerken sabrettim.
bende saçlarım yıpranınca aynı senin gibi ataklarım oluyo sağlıksız yerlerini gördükçe inan kestirerek uzamasına engel oluyoruz ki ben kestirsem neyse ama benimde artık eskisi gibi değil senin zaten hiç gerek yok kestirmene uçlarını sürekli nemli tutarsan saç gğzelleştiri krem argan yağı falan maskeler iyice bakarsan kestirme yani hiç, sende beni tut bende seni ama ben eminim beline gelecek senin saçların kısa sürede yeter ki inan ve kestirmesaçların çoook güzel ayrıca hiçte az değilMoral oldu aybuss canım teşekkür ederim ay daha hiç belimde saçım olmadı ama ben hep saçlarıma kusur buldum ince az güzel durmuyor diye oysa şimdi düşünüyorum da en fazla bir yıl sac kestirmeden durmusumdur. Bu süreç bile benim için rekor 1 yılı geçtim. İnşallah inşallah en azından seneye belimde olmasada belime yakın bir yerde olurlar. Tabi bu ataklara yenilmezsem. Neyse bana izin vermeyin siz tutun beni☺
benimde baya yıpranıktı ama düzelttim sadece biraz kırıklar kaldı aynen öyle öyle düzelticezSaçlarımı nemli tutamıyorum pek kisayken ama şimdi iyi kötü 3 kez falan orulebiliyor banyo sonrası dediğin gibi elsev mucize yağ sürüp örmeye çalışıyorum. Böylece kırılma faktörünü azaltmış oluyorum. Ama sac uçlarım da boyadan açılma var ve onlar yıpranmış gösteriyor biraz ama onları da ayda biraz biraz alarak azaltmayı düşünüyorum.
Canım hiç canını sıkma ben bakıyorum senin saçlarına konun da ama bazen yazmaya fırsatım olmadığı için bişey yazmadan çıkıyorum. Benim saçlarımda aynı seninkiler gibiydi hatta seninkiler benim kısa halinden daha uzun. Kısa sacta saçın uzayıp uzamadi gi hiç belli olmuyor ki çünkü yamuk yumuk duruyor insanı sinir ediyor bak tam ben saçlarımı kestireli 1 yılı 3 ay geçti de daha yeni sırtıma indi baya kısaydı anlayacağın ama surda omuza indikten sonra ben de uzadığını yavaş yavaş anladım. Yaptıklarım hep burda yazıyor zaten 8 aydır falan ama en çok sığır iliği kürünü tavsiye ederim. Birde dax çok iyi geldi bana ki bunları daha önce de söylemiştim. Şimdi şöyle ki bir 6 ayı gözden çıkar Aralık sonrasında farkedeceksin uzadığınımaşallah canımm saçların çok güzel nasıl bu kadar uzuyor benim hep aynı ne yaparsam yapıyım bak konuma dikkatli tam olarak nasıl uzattın ve renkte çok yakışmış hep böyle kullan