Saç Uzatma Yöntemleri şiirin sac uzatma günlüğü olsun bari

Aynen ya bitmesin :))
Bitmez bitmez buradaki dostluklar ben 8 senedir mudavimiyim kadınlar kulübünün uzasa da şekillendirip atarız saçları hem bu saçların bele gelmesi benim için 2 sene daha sürer. E e kafadan 2 yıl daha kankiyiz. Sac uzatma arkadaşlarım benim:)

Hahaha aynen Bi üç sene de benden koyarsak bele gelsin diye... daa çok burdayım çook

Kızlar inşallah en geç 1 senede gelir ama şekillendirme için olmasa bile dostluğumuz için burda oluruz inşallah

Kızlar inşallah en geç 1 senede gelir ama şekillendirme için olmasa bile dostluğumuz için burda oluruz inşallah
Kuzuşum bende hp biotin aldım solgar çok pahalı geliyordu 10.000 mg tam 6 ay Çanımı dişime takıcam inatla bakım yapıcam

Kuzuşum bende hp biotin aldım solgar çok pahalı geliyordu 10.000 mg tam 6 ay Çanımı dişime takıcam inatla bakım yapıcam
Solgar hem pahalı hemde işe yaramadı, ben priorinden memnunum

Dimi ya bende de hiç işe yaramadı valla . Bende anlayamadım güya solgar en iyi olandı

selamlar kızlar,
ben hem saçım için hem de tırnaklarım için zeytinyağı kullanıyorum. geçenlerde cidden çok güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldığım soguk sıkım hakiki zeytinyağını kıyamaya kıyamaya sacıma yumurtanın sarısı ile maske yaptım sonuç acaip oldu. daha önce de yapardım ama bu kullandığım zeytinyağının kalitesinden herhalde daha iyi bir sonuç aldım. kesinlikle tavsiye ederim :)

Kızlar ne var ne yok uzatmalar nasıl gidiyor benim idare eder bir boyda artık saçlarım ya o yüzden çok takmıyorum eskisi kadar ve son kullandığım şampuan çok hoşuma gidiyor açıkçası eczane de var olan bir şampuan in içine karışım hazırlayıp bana veriyorlar. Sampuani min adı plesenta ama bu karışım la 90 liraya mal oldu bana bir de şu gibi bir losyonum var. Şampuan 3 ay kadar gidiyor ayda 30 lira gibi düşünüyorum. Zaten ben yağlara da o kadar bayılıyordum. Şimdi saçlarım çıkmaya başladı dökülen yerlerinden o yüzden bakim yağı yapmıyorum. Bir banyo sonrası elidor mucizevi yağ var kolay taranması için bu ay sonuna bir fön cektırebılırsem foto paylaşacağım inşallah aman aman uzama yok ama kasım sonunda yine 2 cm lik bir kısaltma yapmıştım çünkü anca o fark kapandı. Bir iki cm de fazladan uzadıysa o yani ama bu da iyi bişey benden haberler böyle sizlerin sayfalara da bir bakayim neler olmuş?

Bi ben kaldım galiba buralarda:))) inatla çabalarıma devam ediyorum, sığır iliğine geçtim. Hadi hayırlısı

Bende uçlarından aldırdım kısaldı, kafaya takmıyorum artık ne yaparsam uzamıyor sülfatsız zararsız bi seri arıyorum

Rahat olalım aybus benim de naparsam yapayım 1 cm. Bari sağlıklı uZatırız be diim .:)) seri diye tutturma. Bak başkasına iyi gelen sana uymayabilir. Daha bakımların başındayız bu konuda çok tecrübeli değiliz. Zaten saç zamanla iyi gelen ürünü seçiyor. Şimdilik benim dediklerimi al. Otacı meyveli 13.95. Milyon kere dedim Ama milyon bir olsada diycem Can'ım. Saç kremi için hask. 24 tl sanırım. Zamanla iyi ürünleri alırsın . Dünya kadar masrafı aynı anda yapma

Mesela otacı meyvelinin yanında aynı serinin kremi Yok mu

Niye öyle diyorsunuz ya ben de varım daha hedefim var benim. Ama bu yıl çok yoğun geçiyor benim için şu an somestr tatili ya biraz rahatladım. Kızlar sizi yalnız bırakmayacağım yolum uzun merak etmeyin öpüyorum sizleri

Biz de seni öpüyoruzzz :) benim saçlar çok kısa saçları en kısa benim aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…