- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
Biz de seni öpüyoruzzz :) benim saçlar çok kısa saçları en kısa benim aranızda
deme öle canım benim. o saçlae uzuycak . ama gitme artık kuaföre kırıksa kırık boşver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de seni öpüyoruzzz :) benim saçlar çok kısa saçları en kısa benim aranızda
Argan Şampuan Argan Serisi. al tatlım. bak şampuan krem maske serisi var . daha ucuzdur. bi bak bakalım şampuan ve maske var. sanırım maske krem gibi kullanılıyor. ben çok paralar vermiyorum şampuana . az zarar verse yeter diyorum.Eccam zararsız bi seri arıyorum bana yardım eder nisin.
Sülfatsız parabensiz yazmıyor ama eccamArgan Şampuan Argan Serisi. al tatlım. bak şampuan krem maske serisi var . daha ucuzdur. bi bak bakalım şampuan ve maske var. sanırım maske krem gibi kullanılıyor. ben çok paralar vermiyorum şampuana . az zarar verse yeter diyorum.
Bu dax ile benim yıldızım hiç barışmadı. O kadar kişi memnunsa var birşey diyorum . Günahını almayayım ama. Dax sürdüğümde bir saçım dökülüyor aman allahım. Hindistan cevizi yağını çok seviyorum en pahalı saç bakım maskesine değişmem :)Sayfaya gelmişken bir bakım yapayım bari diyip epeyce bir dax ı kafaya boca ettim bakalım nasıl yikanacak: /
Aynen öyle bu daxı hiç sevmiyorum saçlarımı döküyor aynen eccam Hindistan cevizi yağı süpperrrBu dax ile benim yıldızım hiç barışmadı. O kadar kişi memnunsa var birşey diyorum . Günahını almayayım ama. Dax sürdüğümde bir saçım dökülüyor aman allahım. Hindistan cevizi yağını çok seviyorum en pahalı saç bakım maskesine değişmem :)
canım bir resim atsana. bari senin saçlara bakıp mutlu olalım.Sayfaya gelmişken bir bakım yapayım bari diyip epeyce bir dax ı kafaya boca ettim bakalım nasıl yikanacak: /
Aybuss konunda baktım yine kesmişsin saçları ama uzama var sen de de istersen biraz ara verebilirsin. Dinlensin saçlar dipler sonra istersen yine basla ama buralarda ol ayrılmayalım.Kızlar artık saçlarıma bakım yapmasam mı
Ayyy maşallah bu ne güzellik inanmıyorum Harika uzamış yine, ve de gür bence. Dökülme için priorin hap kullansan bana iyi geldiSolda ki Kasım Başı sağdaki de bu hafta başı bir günde çekildi 3 buçuk aylık fark fonleyemedigim için bir türlü atamadım. Bu saçlarımın hemen banyo sonrası hali uçlarda azalma görüntüsü yoğun dökülme lerde oldu. Şimdi daha iyi maşallah diyim. Saçlarımın dökülmesi beni çok üzüyor gerçekten. Hem uzun hem de dökülmeYen sac istiyorum evren duy sesimi. Şöyle belimde hatta az daha altında kullanayım şu saçlarımı savura savura fani dünya da bir kerede ben. yaş oldu 34 evren 50 olunca savuraçak hal bırakmayacaksın zaten lütfen.
Yok canım artık şampuan im iyi geliyor . Dökülmem epey azaldı ama uçlar o dökülmelerden dolayı az görünüyor. Neyse bakalım iki cm aldıriyorum 3 4 ayda bir bir sene içinde oralarda düzelir zannediyorum.Ayyy maşallah bu ne güzellik inanmıyorum Harika uzamış yine, ve de gür bence. Dökülme için priorin hap kullansan bana iyi geldi
Benimde katlıKuzucum senin saçların çok güZelmiş . İnanılmaz çok da uzamış. Birde kat olmaması çok güzel . Benim ki çok katlı.