Şimdi yapsanız şansımız olmaz kategorideSağ ol canımBunlar çok eskiden eklediklerim
Sonra başımıza birde baklavacı olursunValla ilk fırsatta denicem bayıldım tatlılaraacıktım bi de
Şimdi en çok soğuk baklava yapıyorumŞimdi yapsanız şansımız olmaz kategorideboşverelim baklavayı
Sonra başımıza birde baklavacı olursun
Yaptım ondan normal baklavadan daha fresh ama eşim pek onay vermediŞimdi en çok soğuk baklava yapıyorum
O şerbetli baklava seviyor demekYaptım ondan normal baklavadan daha fresh ama eşim pek onay vermedi
Değişik o birazO şerbetli baklava seviyor demek
Tatlı Tarifi - Ev Yapımı Baklava
Malzemeler HAMURU İÇİN: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un ŞERBETİ İÇİN: 5su bardağı şeker 4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon DİĞER MALZEMELER:CEVİZ-ANTEP FISTIĞI NİŞASTA TEREYAĞ,SIVIYAĞ...www.kadinlarkulubu.com
Tatlı Tarifi - Bülbül yuvası
HAMURU İÇİN: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un ŞERBETİ İÇİN: 5su bardağı şeker 4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon DİĞER MALZEMELER:CEVİZ-ANTEP FISTIĞI NİŞASTA MARGARİN,TEREYAĞ,SIVIYAĞ Yapılışı...www.kadinlarkulubu.com Tatlı Tarifi - DİLBER DUDAĞI
HAMURU İÇİN: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un ŞERBETİ İÇİN: 5 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon suyu DİĞER MALZEMELER: CEVİZ-ANTEP FISTIĞI NİŞASTA: Buğday nişastası...www.kadinlarkulubu.com
Tatlı Tarifi - Şöbiyet
Bu sefer içine muhalebi koymadan sadece ceviz koydum..Siz isterseniz tarifteki muhallebiyi hazırlayın.. Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta 1 silme çay kaşığı tuz Yarım paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı limon suyu veya sirke 4,5 su bardağı un Muhallebisi için...www.kadinlarkulubu.com Tatlı Tarifi - Sodalı Burma Tatlı
MALZEMELER 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı maden suyu 1 çay bardağı süt 2 yumurta 2 dolu yemek kaşı tereyağı (oda sıcaklığında) 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 dolu dolu çorba kepçesi nişasta ve aldığı kadar un ————————————————————— Ceviz içi yada fındık içi Açmak...www.kadinlarkulubu.com
Tatlı Tarifi - Midye Tatlısı / Midye Baklavası
Malzemeler 3 yumurta 1.5 çay bardağı sıvı yağ 1.5çay bardağı süt 3 kaşık yoğurt 1.5 kaşık sirke 1 paket kabartma tozu 6 bardak un Diğer Malzemeler Açmak için: Nişasta İç Malzeme:Ceviz(isteğe bağlı fıstık veya fındık kullanılabilir) Pişirmek için:1 paket margarin veya tuzsuz tereyağı ,1su...www.kadinlarkulubu.com
Ne oldu çiçeğim
Erkekler hep öyle garip işteDeğişik o birazbazen sever bazen sevmez...yer sonra unutur ilk defa yedim der
Çok zor geldiNe oldu çiçeğim
Yok ya sen gözün kapalı yaparsınÇok zor geldi
Yaa çok teşekkür ederimÇok enteresan ve hoş bir sunum olmuş, tadını hiç bilmiyorum;ama o kadar merak ettim ki… Oyumu verdim, bol şanslar dilerim
Ver gazı bebeğim yirim seniYok ya sen gözün kapalı yaparsın
Çok çok çok teşekkür ederimAman Allahım
Sunumun güzelliği, minnoşluğuu
Ellerinize sağlık, albenisi çok yüksek
Enfes duruyor
Bi dur kadin başım belada zaten .tolin Ruhsar gibi bı geliyon bi gidiyon