- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.459
Çıngıllı bir harika dostum, iyi ki öğreniyoruzÇok teşekkür ederim canım benim...buraya biraz özel olsun dedim...artık yaparım hep çıngıllı da efsane yani brn tadına bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıngıllı bir harika dostum, iyi ki öğreniyoruzÇok teşekkür ederim canım benim...buraya biraz özel olsun dedim...artık yaparım hep çıngıllı da efsane yani brn tadına bayıldım
Öyle valla iyi ki oldu bu kategoriÇıngıllı bir harika dostum, iyi ki öğreniyoruz
Yapmayacağımiz şeyleri yaptikÖyle valla iyi ki oldu bu kategori
İlk mi hamur açtınYapmayacağımiz şeyleri yaptik
Evet kuzumİlk mi hamur açtın
Artık vazgeçemezsinEvet kuzum
Güvenim geldi en azından beybiArtık vazgeçemezsin
şimdi baklava düşünsünGüvenim geldi en azından beybi
Minimal baklava olabilir ancaşimdi baklava düşünsün
Üst üste koyulup açılıyor ya hani ben hiç denemedim de onlarda rahat yaparsın...Minimal baklava olabilir anca
Ay baklavaÜst üste koyulup açılıyor ya hani ben hiç denemedim de onlarda rahat yaparsın...
Nevreste hanimcim kesin denemiştir
Evet canım ben öyle yapıyorumÜst üste koyulup açılıyor ya hani ben hiç denemedim de onlarda rahat yaparsın...
Nevreste hanimcim kesin denemiştir
Kadın usta dağılınEvet canım ben öyle yapıyorum
Kadın usta dağılın
Hiç denemedim ama yapmak istiyorum o şekilde...arası hamur kalır mı diye yapmadım hiçEvet canım ben öyle yapıyorum
Asla kalmıyor canım istersen birbirinden ayrılıyorHiç denemedim ama yapmak istiyorum o şekilde...arası hamur kalır mı diye yapmadım hiç
Anaaamm bunlar neeeeee.. kategori tatlı olursa diyet niyet yalan olacak baklavada kaldım Yaaaa ellerinize sağlık vallaTatlı Tarifi - Ev Yapımı Baklava
Malzemeler HAMURU İÇİN: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un ŞERBETİ İÇİN: 5su bardağı şeker 4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon DİĞER MALZEMELER:CEVİZ-ANTEP FISTIĞI NİŞASTA TEREYAĞ,SIVIYAĞ...www.kadinlarkulubu.com
Tatlı Tarifi - Bülbül yuvası
HAMURU İÇİN: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un ŞERBETİ İÇİN: 5su bardağı şeker 4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon DİĞER MALZEMELER:CEVİZ-ANTEP FISTIĞI NİŞASTA MARGARİN,TEREYAĞ,SIVIYAĞ Yapılışı...www.kadinlarkulubu.comTatlı Tarifi - DİLBER DUDAĞI
HAMURU İÇİN: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un ŞERBETİ İÇİN: 5 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon suyu DİĞER MALZEMELER: CEVİZ-ANTEP FISTIĞI NİŞASTA: Buğday nişastası...www.kadinlarkulubu.com
Tatlı Tarifi - Şöbiyet
Bu sefer içine muhalebi koymadan sadece ceviz koydum..Siz isterseniz tarifteki muhallebiyi hazırlayın.. Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta 1 silme çay kaşığı tuz Yarım paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı limon suyu veya sirke 4,5 su bardağı un Muhallebisi için...www.kadinlarkulubu.comTatlı Tarifi - Sodalı Burma Tatlı
MALZEMELER 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı maden suyu 1 çay bardağı süt 2 yumurta 2 dolu yemek kaşı tereyağı (oda sıcaklığında) 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 dolu dolu çorba kepçesi nişasta ve aldığı kadar un ————————————————————— Ceviz içi yada fındık içi Açmak...www.kadinlarkulubu.com
Sağ ol canım Bunlar çok eskiden eklediklerimAnaaamm bunlar neeeeee.. kategori tatlı olursa diyet niyet yalan olacak baklavada kaldım Yaaaa ellerinize sağlık valla
Valla ilk fırsatta denicem bayıldım tatlılara acıktım bi deAsla kalmıyor canım istersen birbirinden ayrılıyor