- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
Doğru diyorsun. Tabi aklımda kaldığı gibi ben de uyguladım ama sonuçta aklın yolu bir :) Her hafta fotoğrafını çekmeyi düşünüyorum saçımın. 4 hafta boyunca çekeyim yani 3 hafta sonra fotoğrafları sana yollarım.Bakarız etkisi olmuş mu olmamış mı
merak ediyorum,kel erkekler için de çare mi bu ilik:26: ????????????evetse,kocama zorla uygularım
Kızlar sizinde saç dipleriniz kaşınıyor mu? Ellerimi alamıyorum kafamdan :) kürle alakalı olabilir mi?
Benim kaşınıyor evet. Bir de avuç avuç dökülüyor. Daha önce hiç bu kadar saçım dökülmemişti.Umarım mevsimseldir.Ben sığır iliği kürü ile sinameki kürünü aynı anda yapıyorum.Yani Perşembeleri Sinameki Cumartesi geceleri sığır iliği. Saçımın uzamasında herhangi bir değişim farketmedim. 3.haftam da doldu bunları yapmaya başlayalı. Her hafta foto çekip kendim kıyaslıyorum.Saçımın uzamasında bir değişim yok ama baya azalmış :)
Bende ikisini yapıyorum aylardır ama dökülme olmadı hiç kaşıntı var sadece :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kaşınıyor evet. Bir de avuç avuç dökülüyor. Daha önce hiç bu kadar saçım dökülmemişti.Umarım mevsimseldir.Ben sığır iliği kürü ile sinameki kürünü aynı anda yapıyorum.Yani Perşembeleri Sinameki Cumartesi geceleri sığır iliği. Saçımın uzamasında herhangi bir değişim farketmedim. 3.haftam da doldu bunları yapmaya başlayalı. Her hafta foto çekip kendim kıyaslıyorum.Saçımın uzamasında bir değişim yok ama baya azalmış :)
Bence lavantayı eklemen gerekirdi çünkü o hem koku ama daha çok mikrop öldürücü görevini üstleniyor ben kızıma yapmıştım ondada aşırı dökülme vard ı şimdi acaip gürleşti ayrıca her gün yatmadan 1 barak süt içiyor ve sadece elseve arginini olan şampuandan kullanıyoruz bu şampuan banada yaradı artık dökülmüyür o mevsimsel dökülme değilmiş hep bu dandik şampuanlar yüzündenmiş
sorularını gördüm ben cevap vereymsaçlarını 2. yıkamada arındırabilirsin.şampuan markası verebilyormuyuz bilmiyorum.benim 4-5 yıldır kullandıgım bir şampuanım var onunla yıkadım değiştirmedim.saçlarım ince telli ve yağlı
canobal senin bahsettiğin şekil bana daha zor geldi sankiburdaki tarif daha basit
Canım birşey sormak istiyorum bu kürü bende yapacağım bugun ama sonradan dökülmeler falan tekrar devam ediyormu geçici mi yani etkisi :26:
merhababen bu kürü baya oldu yapalı ama o dönemde durdurmuş dökülmemişti saçlarım.
saç dökülmesinin bir çok sebebi varmış.o dönemde ne vardı bende bilmiyorum ama bir dahada saçım o kadar dökülmedi.bilmiyorum bu kürmü iyi geldi bendemi düzelme oldu :44: ama dökülme varsa denemekte fayda var