Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

Evet tarifede yeniden baktım blendırdan geçirip kalıntı kalmasın diye süzgeçten süzülüyormuş.İşte benim dediğimde direk yağı susuz bir şekilde eritip üzerine buz gibi suyu dökünce bize gerekli olan yağ yavaşşşşşça yukarı doğru çıkıp tertemiz bembeyaz donuyor bunu saklayıp kullanıyosunuz.su aşağıda kalıyo içindede o posa bişiler bişiler kalıyo :)
Ben böle yaptım yani.Şimdi buzlukta beyaz kalıp kalıp var.Kullanacağım kadar alıp eritebilirim benmari usulü.Böööle işte

kızlar bu ilik kemikten nasıl çıkarılabilir ? biri anlatabilir mi?

kasaptan isteyebilirsin çıkarıp veriyorlarmış..yada kemik halinde alınırsa bi şekilde kırıp içindeki margarin kıvamında olan kısmı ince bir bıçak veya o tarz bişeyle oyarak çıkarabilirsin..

Ben bişi sorucam kaşa sürülürde bu acaba kirpiğede sürsek bişi olurmu?
Gerçi bu yağları kirpiğe sürme taraftarı değilim ama zeytinyağı ilik yağı ok de lavantanın bi zararı olurmu.Kirpik çıkaran bişi olması bulmam lazaım.Uzatmak değilde çıkarmak

Kızlar,

Sığır iliği formülünü veren bir diğer başlıkta da sığır iliğinin suyunu çıkardıktan sonra içine hindistan cevizi yağı ve çam terebentin katın demişler.
Aklım karıştı, hangi yağdan katmamız gerekiyor? :44:

ben bu tarifi harfi harfine uyguladım ve çok memnun kaldım.diğer yağları hiç bilemiyorum :44: ne kadar çok okursan o kadar kafan karışır.birine karar verip o doğrulduda ilerle bence diğer gördüğün başlıkta uygulayan ve memnun kalan varmı?eğer netten alıntı ise hiç dikkate alma derim

lavantanın zararı olmaz çünkü o kokusunu almak için koyuluyor içine.saçlara zarar vermeyen kaşada zarar vermez ama kaşta nasıl bir sonuç alırsın bilemiyorum.denemek riskli olur bence :44:

Çok teşekkür ederim, inşallah ben de memnu kalırım.

lavantanın zararı olmaz çünkü o kokusunu almak için koyuluyor içine.saçlara zarar vermeyen kaşada zarar vermez ama kaşta nasıl bir sonuç alırsın bilemiyorum.denemek riskli olur bence :44:

Saça zarar vermiyorsa kaşada vermez gibi geliyor,dökmezya en azından riskide olmaz bu durumda.Bakalım canım sürüyorum bi kaçgündür etkisi olursa paylaşırım

Hiç aklın karışmasın tatlım.ek olan yağlar zaten kokusunu gidermek için.Ben lavanta yağı koydum o en güzel kokanlardan biri.Kendime henzü yapamadım ama erkek kardeşime 3 tür yapıyorum kime niyet kime kısmet oluyo.Bende inşallah bugün sürücem

Saça zarar vermiyorsa kaşada vermez gibi geliyor,dökmezya en azından riskide olmaz bu durumda.Bakalım canım sürüyorum bi kaçgündür etkisi olursa paylaşırım

sen yazınca benim aklıma direkt uzaması geldi.bu formulu ben saç çıkartmak amacıyla yapmıstım ana bir baktım saçlarım birden uzamıs gitmiş acaba kaşlarını da uzatırmı :44: çok bekletme istersen ilk zamanlar sonra sonuca göre karar verirsin sonuçlarını paylaşırsan seviniriz

bu arada lavanta yağı 1 şişede yeter gibi yani 20 ml. ben 50 yazıyodu diye 2 tane aldım 40 ml olarak karıştırdım ama fazla gibi birazdaha sığır iliği karıştırıcam ben mesela kokusu baskın olduğu için tabi böle oldu

deneyenlere kolay gelsın dıyorum,koku falan yapmıyor mu ılık ,et kokusuna karsı hassasım mıdem bulanmasa bende yapmak ısterım.

deneyenlere kolay gelsın dıyorum,koku falan yapmıyor mu ılık ,et kokusuna karsı hassasım mıdem bulanmasa bende yapmak ısterım.

tatlım kokmuyor hiç merak etme.İçine konulan yağlar hem faydalı hemde kokusunu almak için.Özellikle lavanta yağı misler gibi kokuyor.Az önce yazdım bende mesela bu kür için 50 ml fazla bile 0 koku hatta lavanta kokusu daha çok rahatsız etti desem yeri yani o derece kokusunu bastırıyor.Ben şimdi mesela sürmeden önce buzlukta sakladığım kalıplarımdan eritip içine katıcam.Bugün kardeşimin günüde
Ve dene canım memnun kalacağına eminim koku yok

Teşekkür ediyorum canııım..inş faydasını görürüm
cok sacım döküldü benimm umarım faydasını görürüz..
Sen ne zamandır kullanıyorsun yaglar kafamda donacak sanırım nasıl çıkar bilmem
lavanta yagım 20ml. di yarısını döktüm ben pintilik ettim

Ben iliği suda eritirken bekle bekle hepsi erimedi su azalmaya basladı en sonunda kalanları da rondodan geçirdim hiçbiri çöpe gitmedi sizin nasıl oluyor kızlarr
bir sorum daha var , kaç kür yaptıktan sonra yeni sac oluşumu ve uzama oldu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…