kızlar bu ilik kemikten nasıl çıkarılabilir ? biri anlatabilir mi?
Kızlar,
Sığır iliği formülünü veren bir diğer başlıkta da sığır iliğinin suyunu çıkardıktan sonra içine hindistan cevizi yağı ve çam terebentin katın demişler.
Aklım karıştı, hangi yağdan katmamız gerekiyor? :44:
Ben bişi sorucam kaşa sürülürde bu acaba kirpiğede sürsek bişi olurmu?
Gerçi bu yağları kirpiğe sürme taraftarı değilim ama zeytinyağı ilik yağı ok de lavantanın bi zararı olurmu.Kirpik çıkaran bişi olması bulmam lazaım.Uzatmak değilde çıkarmak
ben bu tarifi harfi harfine uyguladım ve çok memnun kaldım.diğer yağları hiç bilemiyorum :44: ne kadar çok okursan o kadar kafan karışır.birine karar verip o doğrulduda ilerle bencediğer gördüğün başlıkta uygulayan ve memnun kalan varmı?eğer netten alıntı ise hiç dikkate alma derim
lavantanın zararı olmaz çünkü o kokusunu almak için koyuluyor içine.saçlara zarar vermeyen kaşada zarar vermez ama kaşta nasıl bir sonuç alırsın bilemiyorum.denemek riskli olur bence :44:
Kızlar,
Sığır iliği formülünü veren bir diğer başlıkta da sığır iliğinin suyunu çıkardıktan sonra içine hindistan cevizi yağı ve çam terebentin katın demişler.
Aklım karıştı, hangi yağdan katmamız gerekiyor? :44:
Saça zarar vermiyorsa kaşada vermez gibi geliyor,dökmezya en azından riskide olmaz bu durumda.Bakalım canım sürüyorum bi kaçgündür etkisi olursa paylaşırım
Kızlarrrr
birazdan sıgır iliği kürümü hazırlayacagım hadi hayırlısıyla bismillah diyorum ..
deneyenlere kolay gelsın dıyorum,koku falan yapmıyor mu ılık ,et kokusuna karsı hassasım mıdem bulanmasa bende yapmak ısterım.