Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

Resim için sağol cnm peki bu ilikli maskenn kıvamı koyu mu nasıl sürüyosunuz

iliği tavaya alıyorsun üzerine yumuşamasına yetecek kadar su ekliyorsun yarım su bardağı gibi.
sonra onu blendırdan geçir sonra lavanta yağını koy ben hakiki zeytinyağı ekliyorum.
kıvamı çok koyu olmasın sonra saçını boyar gibi diplerden başlayarak fırça ile sür canım sonrada iyice yedirdikten sonra streç filmle sar üzerinede havlu sar 2 veya 3 saat bekle yıka.:KK34:

Canm ya ben de boncuk var o yüzden böyle bakımları ancak dinlendireceğim zaman onlar yokken yapabiliyorum :KK50: 1 ay sonra yaparm anck bn :93:

kızlar bir resim koysanızda degişikliği bizde görsek gerçekten faydası var mı aceba?birde bu kürü ne kadar yapcaz?2. si hangi aralıklarla yapsak daha iiyi olur? şimdiden teşekkürler....

Son düzenleme:
kızlar bir resim koysanızda degişikliği bizde görsek gerçekten faydası var mı aceba?birde bu kürü ne kadar yapcaz?2. si hangi aralıklarla yapsak daha iiyi olur? şimdiden teşekkürler....

önceki sayfalara koymustum fotomu bulabilirsem alıntı yapayım.ben haftada bir defa 8-9 defa yaptım.saçlarım o dönemde çıkmış ve baya bir uzamıştı şimdi yine uzamaz eski haline döndü:KK59:

kızlar dayanamadım sabah foto çektim..14 gün olmus bugun yapalı yeni saçlarıma bakın :KK64: :KK62: başımın ön kısmı hep bu şekilde saçlarla dolu arka kısımlar düşünemiyorum bile..uzun saçlarımı kaldırınca görünüyor.normalde pek saçım çıkmaz ve uzamaz onuda belirteyim..bunlar hem çıkmışlar hemde çok kısa sürede uzamışlar..inanılmaz..çok mutluyum çok :KK66:

bide insanın kendi fotosunu çekmesi ne kadar zormus :KK9: flashtan hep karanlık çıktı bu kadar oldu kusura bakmayın yine koyarım insallah :KK34:

sağ tarafta anlımda olan saçlarım hepsi yeni çıkan saçlarım..önceden yoktu o kadar uzamışlar :KK64:

burda görünen 2 haftalık sonuç sonra bunlar uzadı ikinci kez yeni saçlar çıktı şimdi onlarda uzadılar :KK64:

teşekkür ederim benim saçlarım şuan çok kısa hemen uzamasını istiyorum ben haziranda saçlarımı kazıtmıştım o yüzden uzatacak bir formul arıyorum yana yana :hophop: şuan saçlarımın erkek saçından biraz daha uzun bu arada sölim ... :KK1:

Son düzenleme:
teşekkür ederim benim saçlarım şuan çok kısa hemen uzamasını istiyorum ben haziranda saçlarımı kazıtmıştım o yüzden uzatacak bir formul arıyorum yana yana :KK70: şuan saçlarımın erkek saçından biraz daha uzun bu arada sölim ... :KK1:

bence en kısa sürede ve düzenli denemelisin.kaybedeceğin birşey yok tamamen dogal :KK34: saçlarında kısa oldugu için yıkamanda bana göre daha kolay olur.2. defada arınıyor zaten.2 defa dene en azından sonuçlarına göre devam edersin :KK19:

bence en kısa sürede ve düzenli denemelisin.kaybedeceğin birşey yok tamamen dogal :KK34: saçlarında kısa oldugu için yıkamanda bana göre daha kolay olur.2. defada arınıyor zaten.2 defa dene en azından sonuçlarına göre devam edersin :KK19:

teşekkür ederim canım sen az önce yukarda haftada 8-9 defa yaptım demişin doğru mu anlamışım? inşallah yarın başlayacağım teşekkür ederim.. :KK49::78::78:

teşekkür ederim canım sen az önce yukarda haftada 8-9 defa yaptım demişin doğru mu anlamışım? inşallah yarın başlayacağım teşekkür ederim.. :KK49::78::78:

yok canım 8-9 hafta her pazar yaptım.yani haftada bir defa.ama düzenli olması önemli :KK34: rica ederim canım ne demek umarım sende de işe yarar :KK19:

benimde saclarim cok dokuluyor. yakinda kel kalma korkusu yasiyorum. bu basligi gordum sevindim, bende denicem muhakkak umarim bendede etkisi olur, dokulen saclarim bu formul sayesinde cikar.

Ben bu ilik tarifini Suna Dumankayadan duymuştum.Sonra o hevesle buldurdum babama kemiksiz olarak.Annem şu şekilde hazırladı bana.ilikleri tavada eritip üzerine soğuk su döktü ve ilik yağı donarak kalıp şeklinde eritilen kabın üzerinde dondu.Bunu ev hanımları bilirler yağlı yemeğin yağını ziyan etmemek için alırlar sorarsanız mantıklı gelicektir bilenler vardır.Sonra o kalıp şeklindeki yağı aldık parçalar halinde buzluğa koyduk.Misler gibi beyaz sabuna benziyor :) Ben böyle şeylerde istikrarsız olduğum için 1 kere anca denedim fısatım olmadı.Ama bazı arkadaşlarında olan şikayetleri bendede var.Uzamaktan ziyade saçımın kahkül kısımlarındaki açıklık kötü Hoşuma gitmiyor.Saç derimi görmek istemiyorum.Bu yağı kullanmaya istikrarlı şekilde devam etsem iyi olucak galiba.Dediğim gibi ne eritmek ne rondo falan.Bu şekilde yapın kolay olacak sizin için.Karışımlarda lavanta yada fefne yağı falan kokusunun gitmesi için.Bunun dışında ampüller falanda kırılabilir içine gibi geliyor.İnşallah herkese faydası olur..Sevgiler

Kızlarrr...
O kadar mutluyum ki bu mutluluğumu sizlerle paylaşmadan edemiycem...
Saçlarım o kadar dökülmüştü ki artık böle diplerimde avuç içi kadar açıklıklar vardı ve saçlarımı açık bırakmaya utanıyordum. mecburen hep topluyordum ve çok sıkılmıştım. Daha sonra nette deli gibi dolaşıp bir formül bulmaya çalışırken gördüm. Ve ciddi anlamda hayatım değişti kendime güvenim geldi...
İlk gördüğümde çok iğrendim ve eminim sizde okuyunca ilk önce aynı tepkiyi vereceksiniz. Ama öyle bi canıma tak etti ki bigün gözümü karartıp denedm. Sonra baktım o kadarda iğrenç değilmiş :) vee sadece 2 hafta sonunda kafamın dibinde çıkmış 2 cm uzunluğunda bir sürü saç gördüm. Şu anda o açıldı dediğim yerler tamamen kapandı diyebilirm....
Gel gelelim formüleee:)
Sığır iliği:))
150 gram sığır iliği
50 gram saf zeytinyağı
50 gram lavanta yağı

Kasaba gidin ilik isteyince zaten direk saçına mı sürceksin diyorlar:)
Meğerse herkes bunu uyguluyormuş son duyan benmişim :)
150 gram iliği 1 çay bardağı suyun içinde iyice kaynatın. Zaten o kendiliğinden küçük küçük parçalara ayrılıyor. Sonra posası kalmasın diye blendırdan geçirin ve en son saçlarınızda kalıntı olmasın diye ince telli süzgeçten süzün. içine zeytinyağı ve lavanta yağını karıştırın. ılık bir şekilde saçınıza sürün ve streç filmle sarın. 1-2 saat bekletin ve yıkayın. kalan karışımı cam bir kavanoza koyun ve buzdolabında saklayın. Tekrar kullanacağınız zamanda sıcak suyun içine kavanozla birlikte koyup o şeklde ısıtın..
Sonuca inanamıycaksınızzzz:)))
Hayırlı olsun şimdiden :)

Canım bu bügün duyduğum en güzel haber benim için :KK64::KK64::KK64::KK64: Hemen denemek istiyorum :21:Ciddi ciddi saçlarımı kurtarmam şart eskiden gür olan saçlarım kansızlıkdan yakında kalmıycak diye çok korkuyorum :18::18:İnşallah bende senin gibi iyi bir sonuç alırım :KK55::KK55:
Bu arada bir iki sorum olcak 1) Saçlarını nasıl arındırıyorsun 2)Hangi sampuanı kullanıyorsun 3)Saçın yapısı nasıl ? Şimdiden çok teşekkür ederim Gür saçlı yıllar kızlarrrr:KK9::KK62:

Canım bu bügün duyduğum en güzel haber benim için :KK64::KK64::KK64::KK64: Hemen denemek istiyorum :21:Ciddi ciddi saçlarımı kurtarmam şart eskiden gür olan saçlarım kansızlıkdan yakında kalmıycak diye çok korkuyorum :18::18:İnşallah bende senin gibi iyi bir sonuç alırım :KK55::KK55:
Bu arada bir iki sorum olcak 1) Saçlarını nasıl arındırıyorsun 2)Hangi sampuanı kullanıyorsun 3)Saçın yapısı nasıl ? Şimdiden çok teşekkür ederim Gür saçlı yıllar kızlarrrr:KK9::KK62:

sorularını gördüm ben cevap vereym :KK34: saçlarını 2. yıkamada arındırabilirsin.şampuan markası verebilyormuyuz bilmiyorum.benim 4-5 yıldır kullandıgım bir şampuanım var onunla yıkadım değiştirmedim.saçlarım ince telli ve yağlı :KK34:
canobal senin bahsettiğin şekil bana daha zor geldi sanki :KK59: burdaki tarif daha basit

sorularını gördüm ben cevap vereym :KK34: saçlarını 2. yıkamada arındırabilirsin.şampuan markası verebilyormuyuz bilmiyorum.benim 4-5 yıldır kullandıgım bir şampuanım var onunla yıkadım değiştirmedim.saçlarım ince telli ve yağlı :KK34:
canobal senin bahsettiğin şekil bana daha zor geldi sanki :KK59: burdaki tarif daha basit
Çok teşekkür ederim canım:KK42::KK42: Çok ihtiyacım var çok azaldı saçlarım bu da beni çok üzüyor:KK43: Bu karışımı hemen yapmam şart....:21::21:Benimde saçlarım ince ve yağlı...:nazar:
Bide sürekli topluyorum saçlarımı oda etkilimidir saç dökülmesinde :97::97::97::97:

bu sorunada ben cevaplayayım canım saç dökülmesini kesiyor harika bir tarif ben kullanıyorum çook memmunum

bunun asıl tarifi bu değil.size gerçek tarifi vereyim suna Dumankaya nın kendi anlatımından..250 gr sığır iliğini makarna haşlar gibi suda haşlıyoruz.süzüyoruz.süzdükten sonra blendıra koyuyoruz.içerisine 100 gr kadar hindistan cevizi yağı ,1 çorba kaşığı defne tohumu yağı,1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu yağı,1 tatlı kaşığı çörek otu yağı,bunları karıştırıyoruz saç dibine sürüyoruz.friksiyon yapıyoruz.streç film sarıyoruz..üzerine tülbent yada havlu sarıyoruz.2 saat sonra saçımıza uygun bir şampuanla tercihen kimyasalı az bitkisel yada içine su ilave edilip kimyasalı seyreltilmiş şampuanla yıkıyoruz.formül haftada 1 kez uygulanacaktır...saçlarınız fışkıracak haberiniz olsun....sözünü böyle tamamlıyor gülümseyerek:))))

bunun asıl tarifi bu değil.size gerçek tarifi vereyim suna Dumankaya nın kendi anlatımından..250 gr sığır iliğini makarna haşlar gibi suda haşlıyoruz.süzüyoruz.süzdükten sonra blendıra koyuyoruz.içerisine 100 gr kadar hindistan cevizi yağı ,1 çorba kaşığı defne tohumu yağı,1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu yağı,1 tatlı kaşığı çörek otu yağı,bunları karıştırıyoruz saç dibine sürüyoruz.friksiyon yapıyoruz.streç film sarıyoruz..üzerine tülbent yada havlu sarıyoruz.2 saat sonra saçımıza uygun bir şampuanla tercihen kimyasalı az bitkisel yada içine su ilave edilip kimyasalı seyreltilmiş şampuanla yıkıyoruz.formül haftada 1 kez uygulanacaktır...saçlarınız fışkıracak haberiniz olsun....sözünü böyle tamamlıyor gülümseyerek:))))

Aslında birkaç tarif var böyle Suna Dumankayanında 2 tane bi eritmeli bi haşlayıp rondodan geçirilen.Yağlarda kokusunu götürmek için olan yağlar.Bence aslolan ilik yağı ister eritilsin ister haşlansın.Benim yukarıda bahsettiğim tarifte eritilenden ama buz gibi soğuk suyu üzerine dökünce kalıp şeklinde donuyo yukarı çıkıyor ve o yağın içindeki maddeler olmadan tertemiz oluyor.Bir nevi yıkama işlemide oluyor.Bnece eritip yağlara katmadan önce bi işleme ihtiyaç duyuyor süzmek gibi.Bu bana daha kolay gelmesinden ziyade o zaman rondodan geçirilen tarifi görmemiştim.Birde onu arındırmak daha zor sanki görsemde yine eritilenden yapardım galiba.Bence her ikiside faydalı sonuçta.Lavanta yağı alınca başlayacağım inşallah :)

X