Bende uygulayanlardanım kızımda uyguladım saç dökülmesi 1 uygulamada bitti saç diplerinde yeni ve bir sürü saç çıkıyor moreli düzeldi ,bu şampuan endüstrisine kim dur diyecek petrol katkılarınından dolayı dökülüyor
Kızlar birçuçuk saat tutsam yeterli mi?
acabaa ne zaman bende sizin gibi etkisini görürüm??
ilk kez yapıyorum henüz
Merhaba kızlar, bu kürü kaç ay uygulamamız gerekiyor? Alınan sonuçlardan herkes memnun olmuş denemekte elbette yarar vardır. Bende karışık bitkisel yağlardan kullanıyordum bu aralar bıraktım zamanım olmuyor. Düzenli uygularken güzel sonuçlar veriyorlar fakat uygulamayı bırakınca tekrar sönüyor saçlar. Sanırım tekrar başlayacağım bitkisel yağlara.
Bu sığır iliği ile yapılan kür sürekli mi uygulanacak acaba yani 1-2 ay bıraktığımızda saçlarımız eskisi gibi dökülecek mi :44:
saçımı kestrdm upuzun guzelım saçlar gııttı bende bı kaC GUNE KAdr alıp yapcmm:)
benim yaklaşık 3 ay oldu haftada bir yapıyorum saçlarımda belirgin saç dökülmem durdu toplasan 20 tel ancak dökülüyor.ve yeni saçlarım var elbette ve şuanda çok sağlıklı saçlarım
çok memmunum kızlar
Bsy sorcm bu iligi her yerde bulabilrmyz ?bide scan arindrmak zor olur mu gene sene zeytnyagini cok kolay aritamamisrm en sonnda annmlesacima bulask deterjaniyla yikadk:d