Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

canım benim benim şöle oldu durumum ben bu kürü Suna Dumankayadan duyunca hemen iliği buldurdum.Ama herşeye öööle atlarımda istikrarlımıyım hayır.Yapmamıştım 1 senedir buzluktaydı.Ha bugün ha yarın derken baktım saçlarımın kahkül kısmı iyice azalıyo hemen başlamaya karar verdim.Burda arkadaşlar yazınca kendime söz verip başladım valla hemen.Erkek kardeşimede sürüyorum her hafta ve sanki ona sürmeye almışım kendimden çok ona bi kısmet oluynda sorun yok ama erkeklerin sorunlarıda ilerde çıkıyo en iyisimi şimdiden önlem almak lazım.Demem oki daha henüz bi gözlemimi paylaşmam için çok erken canım.Ama faydalı oacağına inanıyorum ben.Ben iliği nasıl yaptım yukarlardada yazmıştım.Topiği açan arkadaşınkine alternatif olarak kendi uygulamamı yazdım.Daha doğrusu annem yaptı.İlikleri aldık,annem tavada eritti.Sora eriyen yağın üzerine ister süzün ister süzmeyin buz gibi soğuk suyu döktü.O iliğin yağı beyaz bir şekilde katılaşarak hoooooop tavanın üzerine çıkıp dondu.sora aldık o beyaz kalıp yağı bu arada altıda sadece su kaldı.Bu soğuk suyu dökmemeizin amacı bir nevi yıkama ve kalıntılardan arındırma gibi bişi oluyu suyla eritenlerinki gibi.
Aldık o yağı bi kaç parçaya bölüp kavonoza koyup derin dondurucuda saklıyorduk.Orada olduğu için asla bozulmaz.İşte aldım bi kaç parça benmasi usulü eritip yağ katıp sürdüm saçımıza streçle ve minik havluyla sardığın içinde donmuyor ve kolayda arınıyor canım.ayyyyy ne çok yazsım ben farkında olmadan heh heh Umarım faydalı olabilirim

Bende uygulayanlardanım kızımda uyguladım saç dökülmesi 1 uygulamada bitti saç diplerinde yeni ve bir sürü saç çıkıyor moreli düzeldi ,bu şampuan endüstrisine kim dur diyecek petrol katkılarınından dolayı dökülüyor

Hakikaten öyle ema1.Bende en son aldığım bioblas ve elidor şampuanın içine ampüllerden katmıştım b ve e vitamini.İnanırmısınız durmayı geçtim kel kalıyorum sandım.bioblas bide saç dökümünü önlüyo yok öyle bişi.Ve herkestede etki aynı olmuyo galiba memnun kalanlar olduğu için ve her yıkamada bakım olur diye düşündüm diye içine kattım ama bence haricen uygulama herzaman daha faydalı.Kuaförümden Wella şampuan aldım artık marketten almayacağım diye.Onada bi bakarımki bana son kullanımı geçmişini satmış.Ondanda iğrendim birdaha almam ve iade ettim.İnan bu durumda yine Birde şunu keşfettim kendimde yeni yeni.Ben saçımı duştan duşa ıslakken tarayanlardanım 2 en fazla 3 günde bir.Annem her zaman yatmadan önce saçımı fırçalamamı söylerdi yapmazdım.Şimdi sabah akşam bunu yapıyorum ve kendime bir kere daha kızıyorum çünkü dökülmem durdu.Şampuan olarak yine mecburen eski şampuanım glisse döndüm.Hepsi zararlı ama napıcaz bilmiyorum.Ama biliyorumki diplerine fırça değmesi onların dökülmesini engelledi.
...Ve canım anneler iyiki varsınız da bizim iyiliğimi düşünüyorsunuz.Reklamlarda dediği gibi...
Bİ TEK ANNEM OLSUN BANA BİŞEY OLMAZZZZZ

Kızlar birçuçuk saat tutsam yeterli mi?
acabaa ne zaman bende sizin gibi etkisini görürüm??
ilk kez yapıyorum henüz

Bakımlara en az iki saat diyorlar canım ben 3 4 saat bekletiyorum.Yani yapmışken değsin diye.
Ama ne saçma yarım saat deselerdide 2 saat bekletirdim şimdi 2 saat az geliyo niyeyse.
Aaaaah Aaaahhh insanoğlu işte alemiz

Az önce saclarımı yıkadım kızlarrr...bakalım inş faydasını görürüz..
yıkarken sanki normalden fazla bir dökülme oldu gibiydi ama devam etmeyi düşünüyorum..

Merhaba kızlar, bu kürü kaç ay uygulamamız gerekiyor? Alınan sonuçlardan herkes memnun olmuş denemekte elbette yarar vardır. Bende karışık bitkisel yağlardan kullanıyordum bu aralar bıraktım zamanım olmuyor. Düzenli uygularken güzel sonuçlar veriyorlar fakat uygulamayı bırakınca tekrar sönüyor saçlar. Sanırım tekrar başlayacağım bitkisel yağlara.

Bu sığır iliği ile yapılan kür sürekli mi uygulanacak acaba yani 1-2 ay bıraktığımızda saçlarımız eskisi gibi dökülecek mi :44:

Kızlar birçuçuk saat tutsam yeterli mi?
acabaa ne zaman bende sizin gibi etkisini görürüm??
ilk kez yapıyorum henüz

eğer zamanın yoksa 1.5 saatte olu.ama zamanın varsa 2 saat öneririm etkisini 2 yapışından yani 15 gü sonra görürsün.ben önceki sayfalara eklemiştim 15 günlük saçlarımın fotosunu

ben 2 ay boyunca hafta da bir defa uyguladım.ve ondan sonra saçlarımda dökülme olmadı.saçlarımı çok güzel besledi.ben şimdi tekrar saçlarımı kestirip birkaç defa yapmayı düşünüyorum

Benimde bugün ikinci olacak bugün dün yapamadım.Çoğu yeniya canım ondan paylaşamıyorlar :)
Bu arada kardeşime üçüncüyü yaptık ve saçlarının daha çabuk uzadığını gözlemlediğini söyledi

İlikçilerrr nerdesiniz
ben su an itibariyle ikinci kürümü yapmış bulunuyorum..
Hiç paylaşım yok başka yapan yok mu?? Sonuçlarınızı merak ediyorum :84:

saçımı kestrdm upuzun guzelım saçlar gııttı bende bı kaC GUNE KAdr alıp yapcmm:)

benim yaklaşık 3 ay oldu haftada bir yapıyorum saçlarımda belirgin saç dökülmem durdu toplasan 20 tel ancak dökülüyor.ve yeni saçlarım var elbette ve şuanda çok sağlıklı saçlarım
çok memmunum kızlar

canım güzel sonuçlar almana çok ama çok sevindim güle güle kullan

Bsy sorcm bu iligi her yerde bulabilrmyz ?bide scan arindrmak zor olur mu gene sene zeytnyagini cok kolay aritamamisrm en sonnda annmlesacima bulask deterjaniyla yikadk:d

Bsy sorcm bu iligi her yerde bulabilrmyz ?bide scan arindrmak zor olur mu gene sene zeytnyagini cok kolay aritamamisrm en sonnda annmlesacima bulask deterjaniyla yikadk:d

iliği her kasapta bulabilirsin.tabi kasabında insafına bağlı ugraşmak istemeyen çıkabilir.bide şöyle bişey yaşadı eşim.düzenli gidip alınca adam şüphelenmiş.abi büyü falan yapmak için alıyorsan beni bari günahına ordak etme demiş

şampuanla 2. kerede arınıyor canım o yönde endişen olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…