Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

hiiiiii... 2 haftada 2 cm miiiii hmen gidip soruyum kasabaa

slm kızlar
16.02.2011 de eşim için başlamıştık
bugün itibariyle küçük küçük saçları görmüş olduk
inş devamı gelir
deneyimlerinizi sizlerde paylaşın ki
herkese yardımcı olabilelim

slm fatoş bende eşim için 2 seferdir yapıyorum henüz bi gelişme yok ama okuduğum haber beni çok mutlu etti.haftada bi kez mi yaptınız biz öyle yaptık ayyy inş çıkar kocişimin saçları

cnm kokmuyomu o pekı:S

deneyelim bakalım...

bende aldım ama kemik şeklinde verdiler çıkartıp vermediler
benim derdim uzatması değil ama gürleşmesi
nasıl çıkartıcam o kemiğin içinden iliği
yahu bide herkes bedava almış kasap benden para aldı !

kızlar ya, bu sığır iliği dediğimiz şey bildiğimiz, tatlılarda ya da jelibonlarda olan jelatin maddesinin diğer adı değil mi? yani kemik iliği kaynatılır bu olur diye biliyorum ben jelatin oluyor. eğer öyleyse bu toz jölelerle filan da yapılabilmesi lazım aynı işin. ya da yaprak jelatinlerle. hem daha kokusuz olur.. denesem mi diye aklımdan geçiyor :44: kafama sürmediğim şey kalmadı bir de pasta jölesi süreyim bakem

bugün aldım iliği ben de. ilk kasap bana kemik verdi başka kasaba uğradım o da kırıp verdi. kemiği kaynatınca aynı şey olur herhalde diye düşünüyorum ama emin de değilim.

evet kızlar resimde gördüğünüz kemiğin kırık bölümünde gözüken iliktir
bazı kasaplar uğraşmayıp kemik verebilir sizde en azından kemiği parçalatıp kendiniz evinizde bıçak yardımıyla çıkarabilirsiniz
bana bedava veriyor kasap sürekli müşterisiyim üstelik sağolsun kemiksiz ayırıpta veriyor

benımde dogumdan sonra saclarım dokuluyordu cok kuaför arkadasıma sordum ne yapabılırm deyınce bu ılıkten bahsettı gercekten ıse yarıyor arkadaslar mutlaka deneyın.
esımede söyluyorum ama ıkna edemedım henüz onunda sacları epey ecıldı bakalım kullanackmı oda :)))

Resim için sağol cnm peki bu ilikli maskenn kıvamı koyu mu nasıl sürüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…