Sigarayı nasıl bıraktınız

Bende geçen sene 17 Mayısta bıraktım Günde bir paket içiyordum Babam 15 Mayısta By-Pass ameliyatına girerken ağlayarak dua ettim Allahım babam ameliyattan bi çıksın yoğun bakımdan çıktığını göreyim ağzıma sürmeyeceğim bi daha dedim çok büyük yemin ettim Babam 2 gün sonra çıktı çok şükür bende ogün bugündür ağzıma sürmedim ,çok da mutluyum. İlk 3 ay çok zor oluyo, hele yakın arkadaşlarla dedikodu saatlerinde herkes tüttürürken içememek en zoru Hala ara ara canım ister ama bi fırt bile çekemem korkumdan yeniden başlarım diye. Ben en çok içenlerle birlikte takıldığım zaman zorlandığımdan dondurma alıyodum arkadaşlarımla buluştuysak ,bi süre içenlerle görüşmemekde düşünülebilir

Şehre olan bagimliligimiz bence:) bagimliligin her türlüsü kötü

Teşekkürler,
Forumun Canan Karatay şubesi gibi olacağım ama;
Canan Karatay kanser ve diyabet gibi hastalıkların genetik olmadığını, sadece aynı ailedeki kişilerin genelde benzer beslenme ve hayat düzenine sahip olduğu için bu hastalıklara yakalandıklarını belirtiyor. Referans da gösteriyor bununla ilgili.
Bence siz genetik diye motivasyonunuzu düşürmeyin.

Bir kamu reklamı vardı, hatırlarsınız;

"dede pis" diyordu küçük kız çocuğu, dedesi bu şekilde sigarayı bırakmış, çok etkili bulduğum bir reklam.

şimdilerde de doktor çocuğa
"acilen sigarayı bırakmalısın" diyor, arka planda aile var.
bu reklamı görünce ağlayasım geliyor resmen, yine çok başarılı, doğru yere hedef gösteren bir reklam bence.

Bnde aynı senin gibiyim başladım işte sen baslma

Seni çok iyi anlıyorum

4 sene oldu herhalde ben içeli bi kere bıraktım dayanamadım akşam yarım sigara içtim sonra tekrar başaldım günde 1 tane sonra 2ye çıktı sonra 1 pakete....

17 sene üzerine bir kere bırakacagım dedim ve bıraktım

3 sene bitti

Her gece yatmadan önce bırakıyorum kokusundan nefret ediyorum saçıma elelrime bulaşıyor balkonda içtiğim halde evde sanki kokuyor sonra sabah kalkar kalkmaz kahve ve sigara.. Üstelik bırakacağım deyince daha çok içiyorum 1 paketi geçiyor kafayı yiyeceğim

Güzel moral veriyorsunuz çok teşekkürler..
Ama sanmıyorum..Çünkü benim baba tarafım Egeli. Köyden gelen yumurtalar, eniştemin kendi balları, köyden alınan zeytinyağlarla beslenirlerdi. Ama umarım haklısınızdır tabii.

Bende 8 yıldır kullanıyordum iki günde 1 paket. Şuan hamileyim 10 haftalık içmiyorum 10 şubattan beri. Daha önce bırakmayı denedim ama olmadı. Sonra kendi kendime hamile kalınca içmeyeceğim diye odakladım. Şimdi rezze aklıma gelmiyor. Ama doğumdan sonra ne olur bilemem.

inşallah tiksinirsinde bir daha içmzsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…