- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi Kedicikk061
bağımlı arkadaşlar aklıma bir kitapta okuduğum bölümü getirdiniz.
kadın göğüs kanseri, ve göğsü alınıyor, sonrasında kanser başka yerlere sıçrıyor, doktorlar çok umut vermiyorlar artık ama tedavi yöntemlerini önermeye devam ediiyorlar.
kadın da benim gibi biri, hiç sigara kullanmamış, hatta zararlı her şeyden uzak yaşamış. diyor ki intahar edeyim desem onu bile beceremem. ne kadar doz almam gerektiğini ve ilaçların yan etkisini düşünürüm.
tam da ben böyle biriyim.
o yüzden şok oluyorum, burada fikirlerine çok değer verdiğim arkadaşlar var. bu kadar mantıklı insanlar nasıl olur da sigaranın kanıtlanmış bu kadar etkisi varken sigara içebilirler diye düşünüyorum. elbette bağımlılık farklı bir şekilde değerlendirilmeli. ama yine de düşünüyorum işte.
yapmayın kızlar.
Burda sigara içenler aynı senin gibi düşünüyor inan hatta çoğu nefretle içiyor bu illeti çünkü sadece paikolojik değil fizyolojik bagimlilar.
Gelelim bana bugün 5.gunumdeyim pat diye bıraktım. Spor salonunda 55 yaşında yanimsa koşan kadının skorunu ekrandan takip ederken ben yürüyordum o koşuyordu yaşım 38...10 yıldır sigara icmiyor bense 10 yıldır içiyorum çok içiyorum
artık icmeyecegim