- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Daha zamanı var bebeğin canımHamile kal :))
Bahane değil de işte garip bişe hep aklına geliyo insanınBende sigara içiyorum hiçbir zamanda bırakma eylemim olmadı.
Günde maksimum 2 tane içtiğim sigara.
Çoğaltmadım da. Yani bahane aranırsa dur tatlı yedim içeyim ağladım içeyim diye uzar gider.
Mutlu olunca üzülünce sevinince yada tatlı sonrası illa sigara şart değil ki.
Not: Sigara kötülüklerin anası modunda biri değilim
Kendimi sıkmam lazım bunun için ama olmuyo kahvaltı sonrası en az 2 tane götürüyorum acayip keyifli oluyo çok zor ya ben bırakamıcam sanırımpat diye bırakacaksın. yada çok çok içiyorsan azalt mesela ben kahvaltı sonrası bayılıyordum öncelik diğer zamanları azaltmak olmuştu en son kahvaltı sonrası tek e düştüm sonra iki güne bi derken bıraktım hala arada canım istiyor aslında oyalanacak bişey gibi görüyorum efkar dağıtmıyo başka şey lazım :))
en son o kahvaltı sonrasını bırakabilirsin ben aralık ayında bıraktım eyimo ekimde pat diye bıraktı benim bırakmam iki ayı buldu bazen bu hafta içmedim paket almadım arkadaşdan otlandım arada valla bi de içenden uzak durmak lazım canğ çekiyo insanınKendimi sıkmam lazım bunun için ama olmuyo kahvaltı sonrası en az 2 tane götürüyorum acayip keyifli oluyo çok zor ya ben bırakamıcam sanırım
her sigara içmeden önce fesleğen çiğne üstüne sigara içince iğrenç bi tat oluyor daha sonra vücut zaten sigaradan tiksiniyor bir dene istersen tatlımKendimi sıkmam lazım bunun için ama olmuyo kahvaltı sonrası en az 2 tane götürüyorum acayip keyifli oluyo çok zor ya ben bırakamıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?