• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı nasıl bıraktınız

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Artık şu illetten kurtulmak istiyorum eşim de içiyo ama günde 3 tane filan ben de köküne kadar içiyorum engel olamıyorum
Yemeğin arkasına güzel gider yak bitane
Efkar dağıtır yak bitane
Film arası yak bitane
Çayla iyi gideryak bi tane
Arkadaş sevgilisiyle barışmış yak bitane
Kk da güzel konular var dur okurken de
yakayım bitane
Diye diye iyice alıştım
Eşim artık bırakalım diyo ama yapamam korkusundan bırakmayalım diyorum onu da zorlamış gibi oluyorum
O bıraksa ben iğrenç kokcam
Bırakan arkadaşların tavsiyelerine çok ihtiyacım var
Kafanda bitir diyenler olacak bitmiyo arkadaşım gibi olmuş meret.

Ben biorezonans diye bişey yapıolar onunla bırakmıştım. İşte vucuduna frekans veriyolar. Ama bi sürü arkadaşım denedi herkeste işe yaramıyor. Gerçekten bırakmayı istemek lazım. Ben hem eşim içmiyor diye hem de bebek düşünüyorduk onun için bıraktım yani canım istedikçe hep eşimi ilerde doğacak bebeğimi vs düşündüm öyle tuttum kendimi. Ama şu an bırakalı 2 seneden fazla oldu hamileyim ve hala canım istemiyor mu istiyor :)) tabi kişiye göre değişiyor bi arkadaşım da ıyy midem bulandı şundan ya dedi ve bıraktı çat diye şok oldum canı bile istemiyor :)) sigara bırakmak kolay bişey değil ama bıraktıktan sonra yaşadığın rahatlık mutluluk insanların seninle gurur duyması vs paha biçilemez :))

pat diye bırakacaksın. yada çok çok içiyorsan azalt mesela ben kahvaltı sonrası bayılıyordum öncelik diğer zamanları azaltmak olmuştu en son kahvaltı sonrası tek e düştüm sonra iki güne bi derken bıraktım hala arada canım istiyor aslında oyalanacak bişey gibi görüyorum efkar dağıtmıyo başka şey lazım :))

Ben sık sık birakirdim zaten. Kpss den sonra bırakacağım dedim bıraktım.

Bende sigara içiyorum hiçbir zamanda bırakma eylemim olmadı.
Günde maksimum 2 tane içtiğim sigara.
Çoğaltmadım da. Yani bahane aranırsa dur tatlı yedim içeyim ağladım içeyim diye uzar gider.
Mutlu olunca üzülünce sevinince yada tatlı sonrası illa sigara şart değil ki.
Not: Sigara kötülüklerin anası modunda biri değilim

Azalttım bi ara ama onu isteksiz yaptığım için mutsuz oluyodum bende geri çoğalttım hele ki wc ye sigarasız gidemiyorum

Bende sigara içiyorum hiçbir zamanda bırakma eylemim olmadı.
Günde maksimum 2 tane içtiğim sigara.
Çoğaltmadım da. Yani bahane aranırsa dur tatlı yedim içeyim ağladım içeyim diye uzar gider.
Mutlu olunca üzülünce sevinince yada tatlı sonrası illa sigara şart değil ki.
Not: Sigara kötülüklerin anası modunda biri değilim
Bahane değil de işte garip bişe hep aklına geliyo insanın

pat diye bırakacaksın. yada çok çok içiyorsan azalt mesela ben kahvaltı sonrası bayılıyordum öncelik diğer zamanları azaltmak olmuştu en son kahvaltı sonrası tek e düştüm sonra iki güne bi derken bıraktım hala arada canım istiyor aslında oyalanacak bişey gibi görüyorum efkar dağıtmıyo başka şey lazım :))
Kendimi sıkmam lazım bunun için ama olmuyo kahvaltı sonrası en az 2 tane götürüyorum acayip keyifli oluyo çok zor ya ben bırakamıcam sanırım

Hiç içmedim bilmiyorum
Ama zararlarını oku daha caydırıcı olur
Bi de evli misin bilmiyorum hamile kalırsan belki bebek için bırakırsın

ben 6 sene önce bıraktım gunde 2 paket ıcıyordum doktor tavsıyesı sonucu champıx dıye ılacla bıraktım ılk uc gunde sıgaradan tamamen kurtuldum ve hıc aklıma gelmıyor.

Kendimi sıkmam lazım bunun için ama olmuyo kahvaltı sonrası en az 2 tane götürüyorum acayip keyifli oluyo çok zor ya ben bırakamıcam sanırım
en son o kahvaltı sonrasını bırakabilirsin ben aralık ayında bıraktım eyimo ekimde pat diye bıraktı benim bırakmam iki ayı buldu bazen bu hafta içmedim paket almadım arkadaşdan otlandım arada valla bi de içenden uzak durmak lazım canğ çekiyo insanın

her sigara içmeden önce fesleğen çiğne üstüne sigara içince iğrenç bi tat oluyor daha sonra vücut zaten sigaradan tiksiniyor bir dene istersen tatlım:KK19:

gunde 2 pakete yakin iciyordum en az 12 senedir birfill oyle azaltarak vs olmaz..ben sigara hirakma niyetiyle degil digeri cok agir gelmeye baslsyinca mentolluye baslammistim ,3 ay sora bu son dedim bir daha icmedim 1 nefes bile icmedim cok sukur...ilk 1 ay kahve icmedim mesela

Bir yakınım sigara bırakma polikliniğine gitti ve bir ilaç kullandı isim yazmak yasak mı bilmiyorum. O ilaç sayesinde bıraktı. Daha öncesinde sakızlar, bantlar, elektronik sigaralar vs denemediği yöntem kalmamıştı. Önce kafasında bitirdi bırakacağım dedi ve ilaçla bıraktı günde 2 paket bitiren adam ağzına koymuyor üç aydır. Klişe ama önce kafada bitirmek gerekir.

yöntemler kişiye göre değişir.
size hangisi uygun siz karar verin.

- bir tanıdığım azaltarak bıraktı, işte bir paketten, önce 15 taneye, sonra 10 taneye düştü, yaklaşık 8-9 ay sonunda şu anda günde 1 adet içiyor.

bir tanıdığım da nikotin bandı yardımıyla direk bıraktı, ama nikotin bandını tamamen bırakıp bırakmadığından haberdar değilim.

bir başkası şu elektronik sigara (adı bu muydu) ile normal sigarayı bıraktı, ama diğerine aynı oranda devam. en azından koku olmuyormuş ve perdeler temiz kalıyormuş :KK9:

ben hiç sigara içmedim, ama yavaş yavaş bırakma yöntemi benim kişiliğime daha uygun mesela. kendim için bunu seçerdim muhtemelen.

Back