- 24 Nisan 2020
- 1.096
- 1.206
- 63
- 26
- Konu Sahibi uuykuperisi
-
Babam coronaya yakalandı sigara içtiği içinse virüsü çok ağır geçirdi 21 gün uyutulup entübe edildi ciğerleri mahvolmuş bitmiş çürümüş. Ölümden döndü. 21 gün uyutulduğu sürede 16 kg bi anda verdi. Sigara içmeseydi bu kadar ağır geçirmeyecekti bunları düşün bence. Babam iyi sigarayı tabiki bıraktı. 3 ay kadar oluyor babam taburcu oldu fakat sağlığı hâlâ tam yerinde değil.Hanımlar 6 aydır sigara içiyorum hemde tütün çoğunlukla, 46 kilo oldum 165 boyundayım, sigara içtikten 2 saat kadar midem bulanıyor yemek yiyemiyorum sık sık içiyorum bir paket içiyorum günde, belki daha fazla, bırakmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Bende coeona çıktığından beri içiyorum napıcam bilmiyoeumBabam coronaya yakalandı sigara içtiği içinse virüsü çok ağır geçirdi 21 gün uyutulup entübe edildi ciğerleri mahvolmuş bitmiş çürümüş. Ölümden döndü. 21 gün uyutulduğu sürede 16 kg bi anda verdi. Sigara içmeseydi bu kadar ağır geçirmeyecekti bunları düşün bence. Babam iyi sigarayı tabiki bıraktı. 3 ay kadar oluyor babam taburcu oldu fakat sağlığı hâlâ tam yerinde değil.
Başlayalı çok olmamış bırakabilirsiniz diye düşünüyorum. Sigara bırakmak için destek hatları felan oluyor. Ya da dediğim gibi bizim ailemizin başına gelen olay gibi olayları düşünün bir hastalık halinde sigara iyileşme sürecini mahvediyor özellikle akciğer hastalıklarında. Ben yakalanmam demeyin kime ne olacak bilemiyoruzBende coeona çıktığından beri içiyorum napıcam bilmiyoeum
Benim dedemde koahtan vefat etti ama tutamıyorum kendimi çok zorluk çekiyorumBaşlayalı çok olmamış bırakabilirsiniz diye düşünüyorum. Sigara bırakmak için destek hatları felan oluyor. Ya da dediğim gibi bizim ailemizin başına gelen olay gibi olayları düşünün bir hastalık halinde sigara iyileşme sürecini mahvediyor özellikle akciğer hastalıklarında. Ben yakalanmam demeyin kime ne olacak bilemiyoruz
Psikolojik destek almakta belki yardımcı olur. Sıkıntılarınızı açarsanız sigaraya ihtiyaç duymazsinizBenim dedemde koahtan vefat etti ama tutamıyorum kendimi çok zorluk çekiyorum
Haklısınız çok teşekkür ederimPsikolojik destek almakta belki yardımcı olur. Sıkıntılarınızı açarsanız sigaraya ihtiyaç duymazsiniz
Ben gebe kalmak istediğimde bıraktım. Ama malesef 1,5 senedir denememize rağmen hala gebelik elde edemedim. Bilmiyorum sigara vucudun işleyişini bozuyor. Bu süreci yaşamamda sigaranın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorumm. Bende 46-47 kiloydum sigara içerken boyumuz falan aynı. Suan 55 kilodayım normal bi beslenmeyle size de tavsiye ederim. Sigara teselli gibi oluyo bazen ama insana hem maddi hem de manevi zarar veriyo. bence 6 ay fazla bi süre değil bi kaç ay sabredip içmezseniz inanın kokusuna bile tahammül edemeyeceksiniz. Umarım bırakabilirsinizHanımlar 6 aydır sigara içiyorum hemde tütün çoğunlukla, 46 kilo oldum 165 boyundayım, sigara içtikten 2 saat kadar midem bulanıyor yemek yiyemiyorum sık sık içiyorum bir paket içiyorum günde, belki daha fazla, bırakmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Sağolun çok zayıf olduğumu düşünüyorum bağışıklığımın zayıfladığını hissediyorum korkuyorum açıkçasıBen gebe kalmak istediğimde bıraktım. Ama malesef 1,5 senedir denememize rağmen hala gebelik elde edemedim. Bilmiyorum sigara vucudun işleyişini bozuyor. Bu süreci yaşamamda sigaranın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorumm. Bende 46-47 kiloydum sigara içerken boyumuz falan aynı. Suan 55 kilodayım normal bi beslenmeyle size de tavsiye ederim. Sigara teselli gibi oluyo bazen ama insana hem maddi hem de manevi zarar veriyo. bence 6 ay fazla bi süre değil bi kaç ay sabredip içmezseniz inanın kokusuna bile tahammül edemeyeceksiniz. Umarım bırakabilirsiniz
Malesef sigara bağışıklığı düşürüyo kışın hasta olduğumda direk faranjit geçiriyordum ve çok ateşim oluyodu.. Ne yaparsam yapayım kilo alamıyordum.Sağolun çok zayıf olduğumu düşünüyorum bağışıklığımın zayıfladığını hissediyorum korkuyorum açıkçası
Sosyal medyadan LEVENT EKİNCİ ' ye ulaşın ve kendisinden destek alabilirsiniz. Ben sayesinde bıraktım 1 haftada :)Hanımlar 6 aydır sigara içiyorum hemde tütün çoğunlukla, 46 kilo oldum 165 boyundayım, sigara içtikten 2 saat kadar midem bulanıyor yemek yiyemiyorum sık sık içiyorum bir paket içiyorum günde, belki daha fazla, bırakmak istiyorum nasıl yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?