- 6 Mart 2024
- 2.542
- 2.499
- 48
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Eşim evlendiğimiz zaman günde 1 paket sigara içiyordu. 6-7 ay geçtikten 1 buçuk pakete çıktı.
Şuan 3 yıldır evliyiz ve 3 pakete yakın sigara içiyor.
Emzik gibi sürekli ağzında.
Bende kullanıyorum ama kullanmama rağmen onun içtiğini gördükçe bana tiksinmeler geliyor
Sigaradan tiksinmesi için geceden sigara paketinin üzerine su döküyordum, sabaha kadar nemli kalıyordu. Ama çare de olmadı, paketi atıp yenisini alıyordu çözüm olmadı yani.
Biliyorum herşey onun kafasında bitirmesiyle olucak ama sağlığından da endişe ediyorum.
3 yılda 3 paket olduysa 7. Yılımızda falan ne olur allah bilir..
Sigarayı bırakması için ne yapabilirim ?
Var mı sinsi bir fikri olan
Libidon düşer die korkut
Benımkı birinin atesıyle öbürünü yakıyor gezen küllük gibi geçen sene ciğerleri söndü çıktı hastane de sigara içti kendı istemezse kimse bıraktıramaz . bırakcam diyip duruyor ama benımki tüp bebek olcak die zaten 1 pakete düşürmüştü 3 paketten , hatta opu zamanı günde 5 tane içiyordu ..ama çok konuşuyordu hıc konuşmayan kocam hıc susmuyor diline vuruyor ramazanda da aynı oluyor sonra canıma tak edip ağzına sokuyorum iç şunu sus die bana çene yapmaz ama ev sahibi bu duvar kağıdını nie böyle secmıs die bi saat yorumlar mesela çay kaşığı nasıl yapılıyor izler anlatır değişik bunalıma giriyor
Çok umutluyum yani çok inanıyorum bırakacak gibi değil bırakır diyecek sandıysan sanma bi an hayal ettim sadece şuracıkta