• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı nasıl bıraktınız?

uuykuperisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
1.096
1.206
63
26
Hanımlar 6 aydır sigara içiyorum hemde tütün çoğunlukla, 46 kilo oldum 165 boyundayım, sigara içtikten 2 saat kadar midem bulanıyor yemek yiyemiyorum sık sık içiyorum bir paket içiyorum günde, belki daha fazla, bırakmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Hanımlar 6 aydır sigara içiyorum hemde tütün çoğunlukla, 46 kilo oldum 165 boyundayım, sigara içtikten 2 saat kadar midem bulanıyor yemek yiyemiyorum sık sık içiyorum bir paket içiyorum günde, belki daha fazla, bırakmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Babam coronaya yakalandı sigara içtiği içinse virüsü çok ağır geçirdi 21 gün uyutulup entübe edildi ciğerleri mahvolmuş bitmiş çürümüş. Ölümden döndü. 21 gün uyutulduğu sürede 16 kg bi anda verdi. Sigara içmeseydi bu kadar ağır geçirmeyecekti bunları düşün bence. Babam iyi sigarayı tabiki bıraktı. 3 ay kadar oluyor babam taburcu oldu fakat sağlığı hâlâ tam yerinde değil.

Babam coronaya yakalandı sigara içtiği içinse virüsü çok ağır geçirdi 21 gün uyutulup entübe edildi ciğerleri mahvolmuş bitmiş çürümüş. Ölümden döndü. 21 gün uyutulduğu sürede 16 kg bi anda verdi. Sigara içmeseydi bu kadar ağır geçirmeyecekti bunları düşün bence. Babam iyi sigarayı tabiki bıraktı. 3 ay kadar oluyor babam taburcu oldu fakat sağlığı hâlâ tam yerinde değil.
Bende coeona çıktığından beri içiyorum napıcam bilmiyoeum

Bende coeona çıktığından beri içiyorum napıcam bilmiyoeum
Başlayalı çok olmamış bırakabilirsiniz diye düşünüyorum. Sigara bırakmak için destek hatları felan oluyor. Ya da dediğim gibi bizim ailemizin başına gelen olay gibi olayları düşünün bir hastalık halinde sigara iyileşme sürecini mahvediyor özellikle akciğer hastalıklarında. Ben yakalanmam demeyin kime ne olacak bilemiyoruz

Başlayalı çok olmamış bırakabilirsiniz diye düşünüyorum. Sigara bırakmak için destek hatları felan oluyor. Ya da dediğim gibi bizim ailemizin başına gelen olay gibi olayları düşünün bir hastalık halinde sigara iyileşme sürecini mahvediyor özellikle akciğer hastalıklarında. Ben yakalanmam demeyin kime ne olacak bilemiyoruz
Benim dedemde koahtan vefat etti ama tutamıyorum kendimi çok zorluk çekiyorum

Sigara çocuk olmasına engel bunu düşünüp bırakın daha da ileri gitmeden

Ben gebe kalmak istediğimde bıraktım. Ama malesef 1,5 senedir denememize rağmen hala gebelik elde edemedim. Bilmiyorum sigara vucudun işleyişini bozuyor. Bu süreci yaşamamda sigaranın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorumm. Bende 46-47 kiloydum sigara içerken boyumuz falan aynı. Suan 55 kilodayım normal bi beslenmeyle size de tavsiye ederim. Sigara teselli gibi oluyo bazen ama insana hem maddi hem de manevi zarar veriyo. bence 6 ay fazla bi süre değil bi kaç ay sabredip içmezseniz inanın kokusuna bile tahammül edemeyeceksiniz. Umarım bırakabilirsiniz

Ben gebe kalmak istediğimde bıraktım. Ama malesef 1,5 senedir denememize rağmen hala gebelik elde edemedim. Bilmiyorum sigara vucudun işleyişini bozuyor. Bu süreci yaşamamda sigaranın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorumm. Bende 46-47 kiloydum sigara içerken boyumuz falan aynı. Suan 55 kilodayım normal bi beslenmeyle size de tavsiye ederim. Sigara teselli gibi oluyo bazen ama insana hem maddi hem de manevi zarar veriyo. bence 6 ay fazla bi süre değil bi kaç ay sabredip içmezseniz inanın kokusuna bile tahammül edemeyeceksiniz. Umarım bırakabilirsiniz
Sağolun çok zayıf olduğumu düşünüyorum bağışıklığımın zayıfladığını hissediyorum korkuyorum açıkçası

Sağolun çok zayıf olduğumu düşünüyorum bağışıklığımın zayıfladığını hissediyorum korkuyorum açıkçası
Malesef sigara bağışıklığı düşürüyo kışın hasta olduğumda direk faranjit geçiriyordum ve çok ateşim oluyodu.. Ne yaparsam yapayım kilo alamıyordum.
Kilo almak istiyorsanız önce siigarayı bırakın çünkü istahı acayip kesiyo. Sonra her gün aynı saatlerde ögün atlamadaan yemekk yiyin,yemeklerde mesrubat falan içmeyin oda etkiliyo ben insulin kullandığım için ekmek falanda yemiyorum bu şekilde ideal kilonuza ulaşabilsiniz inşallah :KK33:

Hamilelikte bıraktım ama büyük bir aşkla bağlıydım sigaraya küçük yaştan beridir de içerdim. (10 seneye yakın) Bu yüzden her bırakma girişimim sonrasında daha çok içtim maalesef. Azalacağına arttı günlük adet sayısı. Çünkü seviyordum saçma gelecek ama aramızda bir bağ vardı 😂 Sanırım beyinde bitirmek lazım neden içmek istemediğinizi kendinize kanıtlayın önce ruhen ve beyinen kabullenin sonra bir anda bırakın. Allen Carr yöntemini denemediyseniz deneyin.
Bu sefer bende beyinde bitirdim umuyorum artık geri dönmeyeceğim o bataklığa. Darısı bırakmak isteyen herkese olsun.

Hamile kalınca tiksinerek bıraktım. Çok fazla içmiyordum günde 10 tane falan içiyordum ama severek içiyordum. İyi ki tiksindim ona rağmen şimdi bazen keşke bi tane yaksam diyorum. Hiç nikotin aramadım ama el alışkanlığı biraz zorluyor:)

Yaklaşık 15 yıl sigara kullandım günde neredeyse 1 paket sigara içiyordum. Birgün bu reklamlar çıktığında yeni yeni hani içersen ölürsün reklamları kızım onu gördü anne sen ölücekmisin dedi ive orda söndürdüm sigarayı ve o gün bugün sanırım 9 yıl oldu bırakalı. ilk zamanlar zor oluyor çay kahve içerken sohbet ederken elini kolunu nereye koyucağını bilemiyorsun ama 2-3 ay içerisinde kokusundan nefret ediyorsun. içen biri yanına geldiğinde kül tablası gibi kokuyor.

Sosyal medyadan LEVENT EKİNCİ ' ye ulaşın ve kendisinden destek alabilirsiniz. Ben sayesinde bıraktım 1 haftada :)

Back