Sigarayı bıraktım..

arkadaşlar birde bi internet sitesinde sigarayı bırakma döneminde canınız sigara içmek isterse bir bardak su için die yazıodu..bn bırakırken sürekli sakız çiğnedim..çenem yoruldugu için sigarayı aramadım hiç..birde sigarayı bırakmaya karar verdikten sonra size sigarayı hatırlatıcak ne varsa çakmak kibrit kültablasını kaldırın ortadan..

an son dün akşam 1 sigara içtim.bugün hiç içmedim inş. sonunu götürebilirim ama başımda ağrı var kaç gün iseğimiz devam ederki sonra unuturmuyuz

kızlar ben beceriksizin önde gideniyim tekrar başladım şu illete martada tüp bebek tedavisine başlıycam sorunlar yaşadım elim rahat durmadı 1 tane 1 tne derken başa sardım şimdi hiç irade kalmadı
kendimden nefret edr oldum
uuuuuuuffffffff
nolur biri bana yardım etsin

Cnmm geç kalmış sayılmaz sın bundan sonra bırak içme tüp bebeğe kadar kendi kanını temizlemiş olursun. Bende 3 kez tüp bebek yaptırdım hala içiyorum

ya benim nişanlım bırakmıyor bi türlü günde 1 pakete yakın içiyo valla,nasıl bıraktırıcam ya..

ya benim nişanlım bırakmıyor bi türlü günde 1 pakete yakın içiyo valla,nasıl bıraktırıcam ya..

işin çok zor canım inşallah bırakır sigarayı çünkü içmeyene çok berbat kokuyor hakkaten, üstelik ileride bebeğiniz olduğunda eğer evde içerse bu sefer bebeğinizde %100 solunum yolları rahatlsızlıkları astım bronşit ve allerjiler türünde şeyler olur, bünyeleri zayıf olur çevremde sigara içilen evlerde yaşayan çocukların hepsinde bu böyle oldu 1 değil 2 değil 3 değil. Bu yüzden bence ne yap yap ama bıraktır...

tebrik ediyorum önce seni bende günde1 paketten fazla içiyodum bıraktım bir ay sonra bir yıl olacak aklıma bile gelmiyo kolay gelsin inşallah başarırsın

bravo aklıma gelmiyo demişssin bayıldım.benim aklımdan çıkmıyo yani birgün bırakırsam çok mutlu olucam kokusu üzerime sinince sinir oluyorum ama bırakamıyorum bütün bırakanlar ve içmeyenler hayranınızım

Evet yaa allahtan ağız bakımına dikkat ediyo:jeyyar:,zaten bizim ailede hiç kimse içmez annem,babam,amcam halam teyzelerim kuzenlerim hiçbirimiz içmeyiz böylesine örnek bir aileyiz valla a.s ama inşallah bıraktırıcam,bi azalma var bu sıralar,zaten evlenince kısmetse gitsin mutfakta içsin ben alışık değilim kokuya dumana...

ben inmdirdim bakim bir:) tşk özlem akşam zorladı biraz ama başardım içmemeyi:)

okuyabildiniz mi kitabı..? ben umutluyum yardımcı olacağına dair..
biz iki arkadaş beraber aynı anda okuduk. sonra eğer canımız sigara içmek isterse saat kaç olursa olsun birbirimizi arayp içmeden evvel haber vereceğimize söz verdik.. :)
küçük bir yarış yaptık kendi çapımızda.. ne o bir daha içti. ne de ben. içsekte fazla gizleyezdik çünkü mesai arkadaşıyız.. başardık.. ben çok arkadaşıma destek oldum sonra..

temennim tüm arkadaşların bu zehirden kurtulması ve sevdiklerine örnek olmasıdır...

sağlıklı günler..

şunu bilir ve söylerim: ben sigarayı bıraktıysam herkes bırakır. 10 sene içip bıraktım, 5 sene oldu ağzıma değdirmedim daha da içmem.
Yeter ki içten samimiyetle isteyin bırakmayı, bu illetten kurtulmak istiyorum deyin, gerçekten istemiyorsanız bırakamassınız.

evet birazda baktım ama henüz tam okumadım

Veee 3. haftaya girdim hala içmiyorum:)

arkadaşlar ben sigarayı bırakalı tam 8 ay oluyor eşimle birlikte karar verdik ve bıraktık önemli olan bunu beyinde bitirebilmek gerçekten bırakmayı istiyorsanız bırakırsınız ama gerçekten istemelisiniz

keşke bende bırakabilsem ama olmuyor herzaman bırakmamak için bulabileceğim bir bahane oluyor olmasa bile kendim yaratıyorum galiba.biryanım bırakmak istiyor diğer yanım içmeye devam ediyor.galiba gerçekten bırakmayı istemek çok önemli ve iradeli olmak.inşallah birgün bahanelerimden sıyrılıp bende bırakabilirimsenağlama

LonelyLove neden iradesiz olalımki:) düşünsene herşeye rağmen içtik :kanser riski,ölürsün zehir katran vs kalp krizi geçirirsin bu korkutmalar yettimi bırakmaya demekki.bunlara rağmen inatla içdi isek bu inadı yapan iradesiz olamaz

merhaba arkadaslar bende 2 haftadır kendımce bıseyler yapmaya calısıyorum sıgarayı bırakmak için hafta içinde 5 taneye kadar düsürdüm 2 gündür de içmiyorum ama bugün sansını cok zorluyor heycanlanıyorum kalbım bı baska carpıyor ellerim tıtrıyor içimde bı baskı yapıyor ama artık yenılmeyecegım 2 aya kadarda anne olmak istiyorum:CüvCüv: en cok ta onun için bırakıcam bende bu aralar cok iştahlandım ve sılım krem dıye bı destek urunu aldım en azından fazla yedıklerımı kestı kılo almak istemıyorum dilerim isteyen herkez bırakabilir ALLAHIM LÜTFEN BİZİM GİBİ ACİZ KULLARINA SABIR İRADE GÜCÜ VER RABBİM ŞU SIGARA İLLETİNDEN KURTULALIM :Saruboceq: lütfen amin deyın arkadaslar iyi aksamalar hayırlı günler

amin canım Allah hepimizi kurtarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…