ya benim nişanlım bırakmıyor bi türlü günde 1 pakete yakın içiyo valla,nasıl bıraktırıcam ya..
tebrik ediyorum önce seni bende günde1 paketten fazla içiyodum bıraktım bir ay sonra bir yıl olacak aklıma bile gelmiyo kolay gelsin inşallah başarırsın
işin çok zor canım inşallah bırakır sigarayı çünkü içmeyene çok berbat kokuyor hakkaten, üstelik ileride bebeğiniz olduğunda eğer evde içerse bu sefer bebeğinizde %100 solunum yolları rahatlsızlıkları astım bronşit ve allerjiler türünde şeyler olur, bünyeleri zayıf olur çevremde sigara içilen evlerde yaşayan çocukların hepsinde bu böyle oldu 1 değil 2 değil 3 değil. Bu yüzden bence ne yap yap ama bıraktır...
ben inmdirdim bakim bir:) tşk özlem akşam zorladı biraz ama başardım içmemeyi:)
evet birazda baktım ama henüz tam okumadımokuyabildiniz mi kitabı..? ben umutluyum yardımcı olacağına dair..
biz iki arkadaş beraber aynı anda okuduk. sonra eğer canımız sigara içmek isterse saat kaç olursa olsun birbirimizi arayp içmeden evvel haber vereceğimize söz verdik.. :)
küçük bir yarış yaptık kendi çapımızda.. ne o bir daha içti. ne de ben. içsekte fazla gizleyezdik çünkü mesai arkadaşıyız.. başardık.. ben çok arkadaşıma destek oldum sonra..
temennim tüm arkadaşların bu zehirden kurtulması ve sevdiklerine örnek olmasıdır...
sağlıklı günler..
merhaba arkadaslar bende 2 haftadır kendımce bıseyler yapmaya calısıyorum sıgarayı bırakmak için hafta içinde 5 taneye kadar düsürdüm 2 gündür de içmiyorum ama bugün sansını cok zorluyor heycanlanıyorum kalbım bı baska carpıyor ellerim tıtrıyor içimde bı baskı yapıyor ama artık yenılmeyecegım 2 aya kadarda anne olmak istiyorum:CüvCüv: en cok ta onun için bırakıcam bende bu aralar cok iştahlandım ve sılım krem dıye bı destek urunu aldım en azından fazla yedıklerımı kestı kılo almak istemıyorum dilerim isteyen herkez bırakabilir ALLAHIM LÜTFEN BİZİM GİBİ ACİZ KULLARINA SABIR İRADE GÜCÜ VER RABBİM ŞU SIGARA İLLETİNDEN KURTULALIM :Saruboceq: lütfen amin deyın arkadaslar iyi aksamalar hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?