• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bıraktım..

Bir haftalık sigarayı bırakma hikayem devam ediyor dün 3. seansa gitmem gerekiyordu ancak kendimi sigaraya direnebilir hissettiğim için gitmedim [haber verdim tabiki]bugünde psikiatristime soracağım bir(daha haberi yok) daha önce sormuşdum sigara tedvisi yapan yere kendimi iyi [sigaraya direnebilir] hisettiğim zaman 3. 4. seansları bırakabilirsin demişlerdi.Bugün psiatristimle konuşayımda bakalım ne olacak:)aslında gece pc başında arıyorum biraz ama azaldı birde sigaranın yerine şeker çekirdek vs koydum masanın üzerine ama illa yerini dolduracağım gibi bir şartımda yokama genelde elim gidiyor bazende boş kalıyor :) sweetmom cum sanada geçmiş olsun dilekleri yolluyorum:)

of pof bende bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıo aşıkız birbirimize :delphin:

Darısı bizlerin baına inşalllah .Bu kadarını başardıktan sonra umarım gerisi gelir sakın vazgecmeyin derim..Muhim olan adım atmak .Sizi kutluyorum.

arkadaşlar madem bırakma hevesiniz vaar bi defa beni dinleyin yahu.
şu sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını okuyun. (internetten indirebilirsiniz)
inanın sadece 3 saat alıyor.
kafanızdan silin atın sonrada

bende 10 sene içip bu kitabın desteği ile bıraktım.. 3. seneye girdim tiksiniyorum sigaradan.. resmen hipnoz etkisi yapıyor. bi deneyin. internette bile var kitap.

ben inmdirdim bakim bir:) tşk özlem akşam zorladı biraz ama başardım içmemeyi:)

arkadaşlar sigarayı bırakma isteğinizi bu kitapla tamamen pekiştireceksiniz.
ben de ilk internetten okudum.
sonra gidip arkadaşıma hediye etmek için satın aldım.

en fazla 3 bilemediniz 4 saatinizi alır. ben iş çıkışı bi çırpıda okumuştum.

bi sürü seanslara bi dünya para veriyorsunuz.
önce yapabileceğiniz imkanları deneyin. sonra olmazsa yine profesyonel destek alabilirsiniz..

bu yöntemin terapileri de var uygulanıyormuş tüm dünyada. bende ilk destek alacaktım. sonra baktım kitabı çıkmış. dedim kitap etkiliyse terapisi ne giderim. 300 ytl idi.
ama açık konuşayım bu parayı vermekte istemiyordum inanarak uyguladım yazılanları ve bıraktım arkadaşlar.. öyle 3-5 ay değil.. 3. seneme giriyorum. elime dahi alasım gelmiyor.
kendimi tamamen arınmış hissediyorum bu illetten.. kültablası gibi kokmuyorum. her ay bi dünya parayı sigaya harcamıyorum. ve cildim eskisinden çook çok daha güzel.

şuan tek isteğim bırakmak isteyen arkadaşlarıma da yardımcı olabilmektir..

hepinize sağlıklı günler..

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle sigarayı gerçekten bırakmayı isteyin ve en yakın arkadaşınız eşiniz erkek arkadaşınız sigara içiorsa onlarıda bırakmaya teşvik edin..size yanınızda destek olan birisi oldugunda işiniz daha kolay oluyor..

ben yaklaşık 1 aydır sigara içmiyorum..erkek arkadasıma da bıraktırdım ve sigaraya verdiğimiz parayı biriktirioruz artık..

perşin bir süre sigara içilen ortamlardan da uzakta durursan senin için daha iyi olur..zaten aradan 1-2 hafta geçtikten sonra sigaranın dumanı seni rahatsız etmeye başlayacaktır..yaşasın nikotinsiz hayat kaydirigubbakcemile4

perşin bir süre sigara içilen ortamlardan da uzakta durursan senin için daha iyi olur..zaten aradan 1-2 hafta geçtikten sonra sigaranın dumanı seni rahatsız etmeye başlayacaktır..yaşasın nikotinsiz hayat kaydirigubbakcemile4

evet canım bende öyle yapıyorum..sigara içenleri uzaklaştırdım yanımdan :) ortamlardada bulunmuyorum.. sloganımızda bu olsun yaşasın nikotinsiz hayat :))

çok iyi yapmışsın perşin hihoyyyt yaşasın nikotinsiz hayat :sm_cool:

Arkadasım su kitabın indirilecegi sitenin linkini verebilirmisiniz bulamadımda ben sizin adınıza cok sevindim inşallah buda benim bırakmam için bi bahane olur kitap ilgimi cekti merakla bekliyorum linki simdiden teşekkurler ..

mrb defalarca sigara bırakma çabalarım oldu.20 yaşında sigara başladım 28 yaşındayım.bioselans tedavisi oldum 1 ay kadar bıraktım ama yine başladım. arara birkaç günlük bırakmalarımda oldu.şu an yine kendimi denemeye başlıcam inş. bırakmayı başarabilirim.yardımmmm !

Back