kızlar ben günde 1 pkt içiyodubgn sabahtandır hiç içmedim psikolojim kabullendi içmemem gerektiğini
ama şimdi müthiş bi uyuşma var vücudumda başım dönüyo kulaklarım çınlıyo hiç iyi deilim acaba psikolojik mi siz bunları yaşadınızmı
psikolojik olabilir..bende ilk gün çok sinirliydim sonra yavaş yavaş geçmeye başladı :) şeytan dürtüyor git sigara al diyenefsime hakim olmalıyım ama !!!
Sağol canım. peki sigarayı bırakırken ek bir şey, yani destek ürün vs kullandınmı.arkadaşım sakın devam etme..bünyen alışacaktır zamanla..sıkıntı yapma kendine..bende içtim 6 sene.hemde çok içtim..sonra içim sıkışmaya başladı..bir anda bıraktım..bırakış o bırakış ..bidaha içmedim..zaten öyle olması gerek,,başka türlü bırakamaz insan..yok bitaneden bişi olmaz yok azaltayım demeklede olmaz..birden bırakınca gerisi gelir...sakız çiğneyin..meyve yiyin..yani kilo aldırıcak şeylerden kaçının tabiki..sonra sigarayı bıraktım diye kendini yemeğe verenler ipin ucunu kaçırmış oluyo..sonrada kilolarla uğraş...onun için dikkat etmek lazım..bende öyle yaptım..çok şükür şimdi çok rahatım ..kilo derdimde yok..valla tavsiye ederim herkese..sağlıklı yaşamak varken ne diye bile bile zehirliyelim kendimizi ..öyle değilmi bayanlar...??? hadi bakalım ..mücadele etmeye devam....pes etmek yok ..vazgeçmek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?