3 gündür sigara içmiyorum..
sık sık aklıma geliyor,kokusunu duyuyorum
şeytan dürtüyor resmen yemekten sonra bir sigara iç diye
nasıl sileceğim aklımdan bilmiyorum..canım her sıkıldığında sigaraya gidiyor elim
inşallah başaracağım,bırakmış arkadaşlarımdan destek bekliyorum :)
sevgiler..
canım öncelikle tebrik ederim başaracağına eminim.
ben de çok sigara içerdim bebekle beraber bıraktım .
günde 2 paket içen arkadaşım bıraktı sigarayı üstelik bırakmaya hiç niyeti de yoktu bir gün ani bir kararla bıraktı.
ve bırakırken de bir kitabı okuyarak destek aldı kitap irade yoluyla değil de bilinçlendirme yoluyla sigaradan kurtulmanın yollarını anlatıyor ama öyle klasik şeyler değil istatistikler değil kitabın yazarı da uzun yıllar bağımlıymış ve bırakmış kendi yöntemini anlatıyor ben de okudum bu kitabı.
kitabın adı 'Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolları' yazarı ise ; Allen Carr.
internetten yazarın adını aratıp kitabı indirebilirsin almaya hacet yok. inan çok faydasını göreceksin.
ve 3 gündür sigara içmiyormuşsun çok güzel canım 2 gün sonra yani 5. gün vücudundaki nikotin bitecek tamamen ve 3 hafta sonra ise artık vücudun nikotin istemeyecek bunları o kitapta okudum:)
kitapta en önemli uyarı şu zaten okuduğunda göreceksin ama ben yine de söyleyeyim sakın 'nasıl olsa bıraktım bir tane içeyim bari ' deme biri ikisi yok vücuduna nikotini tekrar yükleme bırak unutsun artık beynin nikotini olur mu?
ama dediğim gibi kitabı indir oku canım sigarayı bırakan birini duyunca çok seviniyorum yıllarca esiri oldum bu zıkkımın adını bile duymak istemiyorum ve yeniden başlmayacağımı biliyorum
neyse çok konuştum sevgilera.s.
geldım geldım sen hala aklından sılmedınmı bakim.)
bende sıgarayı bıraktım. cok dua ettım bırakmam ıcın ve ınan kendıme şaşıyorum nasıl ıstek duymuyorum dıye nazar edecegım kendımı he.)
aman maşaallah deyın.)
umarım yakın zamanda aklından sılersın,saglıklı bır yolda ılerlersın hayatında hıc olmayacakmış gıbı devam edersın..
nefes alalım saglıkla kalalım.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?