Sigarayı bıraktım..

SalvaMea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2007
760
4
116
Eskişehir
3 gündür sigara içmiyorum..
sık sık aklıma geliyor,kokusunu duyuyorum
şeytan dürtüyor resmen yemekten sonra bir sigara iç diye
nasıl sileceğim aklımdan bilmiyorum..canım her sıkıldığında sigaraya gidiyor elim
inşallah başaracağım,bırakmış arkadaşlarımdan destek bekliyorum :)

sevgiler..

Harikasın tek kelimeyle ben 3 gün içmediğimi hayal bile edemiyorum.Ama madem bu kadarını başarmışsın sakın yarım bırakma.Başladığın bu hayırlı işini tamamla.Allah ta yardımcın olsun canım.

ilk önce tebrik ederim.bende yeni bırakanlardanım 3 şubatta vedalaştım.şimdi sadece günde 1 tane içiyorum.onuda bırakacam,paketim vardı bitsin diye içiyorum.benimde yemekten sonra canım çok isitiyor ama çabuk geçiyor.şimdi hala düşünüyorum içsem nolurdu bıraktım noldu diye.sonuçta ölecem ha sağlıklı ölmüşüm ha sağlıksız ölmüşüm.olaya biraz felsefik yaklaşıyorum sanırım,siz bana bakmayın.

Bende bırakalı 1,5 ay oldu......sana tavsiyem canın sgara istedikçe elin boş kalmasın bişeyler iççççç:)))

ne mutlu sana sigarayı içmeme yolundasın...
eline bile alma...
bende aylarca içmedim bıraktım maalesef yine içmeye başladım

bende üniversitedeyken çok içiyordum ama zamanla azaltmayı başardım iki üç günde bir belki akşamları bitane içiyordum kahve sigara keyfi ama artık bir hafta içmesem aklıma gelmiyor.
başarabilirsin bence yeter ki aklına getirme başka şeylere yönel başka şeylerle oyalan

sakin pes etme canim...keske bende birakabilsem..beyinde bitiyormus is ben bunu anladim...sakin sakin sakin pes etme cünkü 3 gün cok önemli bir süre...

tebrik ediyorum önce seni bende günde1 paketten fazla içiyodum bıraktım bir ay sonra bir yıl olacak aklıma bile gelmiyo kolay gelsin inşallah başarırsın

Tebrik ederim çok iyi bir karar vermişsiniz. Ben 1 yıl bıraktıktan sonra tekrar başladım. 1 tane içeceyim başka içmem diye düşündüm ama arkası geldi. zor değil bırakmak aslında.. başaracağınıza inanıyorum

tebrik ederim.sigarayı bırakabile ne mutlu..mücadele edin arkadaşlar...ben bıraktım ve çok rahatım inanın...dumansız yaşamak kadar güzel bişiyok valla....

canım öncelikle tebrik ederim başaracağına eminim.

ben de çok sigara içerdim bebekle beraber bıraktım .

günde 2 paket içen arkadaşım bıraktı sigarayı üstelik bırakmaya hiç niyeti de yoktu bir gün ani bir kararla bıraktı.

ve bırakırken de bir kitabı okuyarak destek aldı kitap irade yoluyla değil de bilinçlendirme yoluyla sigaradan kurtulmanın yollarını anlatıyor ama öyle klasik şeyler değil istatistikler değil kitabın yazarı da uzun yıllar bağımlıymış ve bırakmış kendi yöntemini anlatıyor ben de okudum bu kitabı.

kitabın adı 'Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolları' yazarı ise ; Allen Carr.

internetten yazarın adını aratıp kitabı indirebilirsin almaya hacet yok. inan çok faydasını göreceksin.

ve 3 gündür sigara içmiyormuşsun çok güzel canım 2 gün sonra yani 5. gün vücudundaki nikotin bitecek tamamen ve 3 hafta sonra ise artık vücudun nikotin istemeyecek bunları o kitapta okudum:)

kitapta en önemli uyarı şu zaten okuduğunda göreceksin ama ben yine de söyleyeyim sakın 'nasıl olsa bıraktım bir tane içeyim bari ' deme biri ikisi yok vücuduna nikotini tekrar yükleme bırak unutsun artık beynin nikotini olur mu?

ama dediğim gibi kitabı indir oku canım sigarayı bırakan birini duyunca çok seviniyorum yıllarca esiri oldum bu zıkkımın adını bile duymak istemiyorum ve yeniden başlmayacağımı biliyorum

neyse çok konuştum sevgilera.s.

canım ne güzel uzun uzun yazmışsın çok ihtiyacım vardı ..destek olduğun için teşekkürler :)
kitabı mutlaka bulacağım ve indireceğim ..eminim faydası olacaktır ..
mutlu kal canım a.s.

bende yarın bırakıyorum okuldan arkadaşım bgn bıraktı birbirimize destek olcaz ve kurtulucaz çünki ikimizde bebek istiyoruz

bende bırakalı 2 ay olcak sanırım çok rahatladım inan.bende bebiş istiyorum ve netten igren. görüntüleri izledim çürümüş cigerler kesik ayak resimleri inan çok etkili oldu bende korktum..başaracaksın sende tatlım..

supersın ben bırakalı 4 ay oldu tek yapman gereken bır muddet ıcın ınsanlardan uzak durmak sonra kolayca alısıyosun zatena.s.

geldım geldım sen hala aklından sılmedınmı bakim.)
bende sıgarayı bıraktım. cok dua ettım bırakmam ıcın ve ınan kendıme şaşıyorum nasıl ıstek duymuyorum dıye nazar edecegım kendımı he.)
aman maşaallah deyın.)
umarım yakın zamanda aklından sılersın,saglıklı bır yolda ılerlersın hayatında hıc olmayacakmış gıbı devam edersın..
nefes alalım saglıkla kalalım.)

aklımdan sildim gibi :) gün geçtikçe azalıyor sigara içme isteğim..ama zor oluyor özellikle yemeklerden sonra :) nefes aldığımı hissedebiliyorum bu çok güzel bir duygu ..inşallah daim olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…