Sigarayı bıraktım kilo alıyorum imdaaatt:(

7 ayım bitti sigarayı bırakalı 7 kilo aldım hayatımda ilk defa bu kadar kilolu gözüküyordum ama hiç umursamadım nede olsa veririm dedim hiç bir şey sigarayı bırakmaktan daha önemli değil bence kilo birşekilde verilir ama sigara bırakılmaz 3 aydır sağlıklı bir şekilde besleniyorum ve 12 kilo verdim 7 kilo almıştım ama fazlasıyla verdim dahada vericem isteyince herşeyi başarabilir insan bence önce sigarayı bırakın 1 ay sonra dengeli bir şekilde beslenmeye başlayın kilolar kendiliğinden gider

3 ayda 12 kilo!!!! nasıl yaa??Allah aşkına formülünü söyle.

formülü çok basit herkesin bildiği şeyler 6 öğün besleniyorum 2-3 saatte bir birşeyler yiyorum yani metabolizmayı çalıştırmak için ekmek ve şeker 3 aydır kullanmıyorum hiçbir şekilde akşam saat 5-6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum günde 2-3 lt su tüketiyorum ve yeşil çayım beşibirde çayım yeşil elma ile yapılan bir içeçek var (zayıflama kürlerinde bulabilirsin tarifini)hergün içiyorum bunları günde yarım saat egzersiz sabah öğle akşam toplam 800 defa falanda ip atlıyorum bukadar 72 kiloydum şuan 60,400 bu işte

sigarayı bıraktığımdan beri pek kilo artışım yok ama vücudumda tuhaf bir şişlik var. ben yaptığın egzersizi merak ediyorum neler yapıyorsun. ayrıca kilo vermekte istiyorum. ama 3-4 kilo kadar.

Ya ben bırakmaya karar verdim ama burada yazılanlar beni çok korkuttu kızlar.Ben zaten çok fazla yemek yiyen bir insanım 45 kiloyum.Bir ayda 6-7 kilo alanlar olmuş sigarayı bırakınca.

Ki diyet yapmaktan nefret ederim öyle bir şeye kalkışamam.Düzenli olarak spor da yapamam.Bu kadar kilo alındığını bilmiyordum ben.Yok mu sigarayı bıraktığı halde hiç kilo almayan?

ben sigarayı bırakalı 8 ay oldu. hiç kilo almadım. ama dengeli beslendim, çok su içtim, yeşil çay içtim ama gram kilo veremedim. fakat almadım da. sanırım yaptıklarım kilo almamı engelledi. şimdi 1 aydır falan vermeye başladım. sigarasız hayat çok güzel. sakın kiloyu problem edip sigara bırkama girişmini ertelemeyin.

Teşekkür ederim.Moral ve destek verdiniz.Henüz bırakmadım ama haftaya pazartesiden itibaren bırakmayı hedefliyorum.Şuan da aşırı derecede azaltmış durumdayım.Günde 5-6 tane içiyorum en çok.

O sigaranın zararını vücuda almaktansa kilo almak daha iyidir diye düşünüyorum

Ama kilolar almış başını gidiyorsa bir diyetisyene gitmekte fayda var :13:

sigaranın zararları çıkıyor ..bağımlılık yüzünden işte..sigara iştah keser ,onu bırakıncada ağız boş kalmasın birde açıkmaktan yemeğe
sararsınız.. asla içme bir daha sene içinde düzene girersin merak etme.. sigara içmektense kilolu insan ol daha iyi..sağlık kaybı başka ne ki?? sağlıklı beslen zayıflanır yani..

Teşekkür ederim.Moral ve destek verdiniz.Henüz bırakmadım ama haftaya pazartesiden itibaren bırakmayı hedefliyorum.Şuan da aşırı derecede azaltmış durumdayım.Günde 5-6 tane içiyorum en çok.

bence hedefleme, bırak..insan isteyince anında bırakır..sen şu an pazartesi diyorsun ya o pazartesiler hiç bitmezse..azaltsan ne olacak ki zararı dahamı az? bırak işte..sanki bırakınca bugüne kadar içtiklerinin zararı kaybolacakmı,zamanla yani..hedef koyuyosun azaltıyorsun buda iyi ama bence biraz kendini oyalama ,kandırma bu..benm babamda içerdi hemde nasıl çok ve 1 gün içinde bıraktı..şimdi şeker var..bence bırakmalısın..bırakanlarda sağlık sorunları başlıyor bırakmayanlarında ilerki yaşlarda vay haline..
hem şunuda söylemeliyim az içen biri yanımdan geçsin öyle iğrenç bir koku duyuyorumki nefes almadan geçiyorum ordan.yanıma oturduysa kalkıyorum anında.yani sigara içenin yanına gidemiyorum muhatap olamıyorum elimde değil iğreniyorum o sinen kokusundan...yani umarım bu neden bile bırakmana yardım eder..kimbilir kaç kişi rahatsız olmuştur bugüne kadar içtiklerinden kimbilir neler düşünüldü..sagara her yönden olumsuz ya..

annem sigarayı bıraktığında 6 ayda 4 kilo aldı ama hayatına sabah yürüyüşünü sokarak ve unlu gıdaları azaltarak kısa sürede verdi
yeter ki sigarayı bırakın kilolara mutlaka dur dersiniz

38 gün önce sigarayı bıraktım 38 yaşındayım iki hamileliğim dışında 17 yaşından beri kullanıyordum. bırakmak zor olmadı bir kaç bitkisel çay içtim ibrahim saraçoğlunun tavsiyelerine uydum kolay oldu şimdi derdim 2 buçuk kilo aldım ve daha alacak gibi duruyorum iştahım inanılmaz doymuyorum arkadaşlar, mesleğim gereği çok koşturuyorum allahtan yoksa evde falan otursam yada masa başı bi işim olsa 10 kg. almıştım kesin. arkadaşım 1 buçuk yıl sonra 11 kilo aldığı için geri başladı ben onun gibi olmak istemiyorum eşimi örnek almak istiyorum oda 4 yılı geçti kaldı ki 25 yıl günde 2 paket içmiş. ne yapmak lazım ki bu dönemi sağ salim kilosuz atlatabilmek için. birde dr. eşime şöyle bir şey söylemiş çok yıllar boyu içenler de bırakıldığı zaman ödem olur şişlik olur ve bu 6 ay gibi bir sürede atılır demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…