- 22 Mart 2014
- 467
- 289
- 33
Hanımlar, yani sigara içen hanımlar kendinize bir iyilik yapın ve sigarayı bırakın ben basardıysam herkes başarır. Çünkü kendim kadar hasta bağımlı bi insana daga rastlamadım öyleli sigara bağımlısı arkadaşlarım bile benimle uyum sağlayamıyorlardı sıkılıyolardı benden çünkü ben devamlı sigara içelim istiyordum onlar sıkılıp içeri girelim diyolardı. Ben bütün günümü sigarayla geçiren onsuz bir hayatı tanımayan bir insandım sabahlara kadar sigara içerdim sonra bıraz uyuyup uyanıp yıne baslardım sigara içmeye aralıksız içiyodum bian önce içmek için yemeklerı hızlıca yıyıp kalkardım ve ıyıce asosyalin teki olmuştum üşengeç ve sigaradan baska hayatı olmayan bırısı olmustum sıgara ıcemeyınce aglama nobetlerı gecırırdım ve cok hırcın olurdum kamu spotu reklamlarına bakamıyodum çunku vicdan azabı duyuyodum hep benım annem sigara bagımlısı ve bende sıgara bagımlısıyım benım cocuklarımda olucak bu korkunc bısey hep bırakmaya çalıştım ama hiç basaramadım sonra bana birseyler olmaya basladı tırmaklarım sarı ve devamlı kırılıyo yüzüm sivilce tarladına döndu ten rengım sapsarı yaralarım iyilesmiyo tuhaf bı ınsana donustum benım ıcın guzellık cok onemlıdır hemen bu iş bitecek artık dedim ve şu doktorların verdiği sigara bırakma ilacını aldım ilk hafta bayagı azaltmıstım artık canım ıstemıyodu içmeyi 14.gün bıraktım ve uc gun oldu sivilcelerım gectı nefesim cok yumusak ben cok enerji doluyum harıka hıssedıyorum erkenden uykum gelıyo artık sabah erken uyanıyorum yedıklerımın tadı harıka gelıyo ev hıc sıgara kokmuyo işlerimi zamanında yapıyorum ilacada devam edıyorum yoksunluk belırtılerımde olmuyo bu sayede kendı o 16 yasındakı sıgara ıcmeyen masum kız gıbı hıssetmeye basladım eşim devamlı ne kadar guzel kokuyosun diyip sarılıyo ve evımız daha mutlu bı ev oldu şu günde ne olur sizde bırakın ben herkese yardımcı olmak ıstıyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi