- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
+1Azaltarak değil bir an da keserek bıraktım. Allen car videoları izledim. İlk izlediğimde büyük bir sabır gösterdim. 3 ay içmedim sonra yine başladım. Ama sigarayı bırakabilveğimi gördüm. En sonunda benim hayatımı yönettiğini farkettiğimde. Yani kontrol bende değil de sigarada olunca kafam attı daha çok bırakmak istedim. Çünkü içmeyince sinirlendiriyordu, içmeyince elim ayağım tutmuyordu, uyuşturucu gibi bir şeydi, bir an önce içmem gerekiyordu.. ben kendimi sigaranın kölesi olarak gördüğümde ve bunu istemediğimde başarılı oldum ve sigaraya elveda dedim. Sonsuza kadar
Neyi tartışılır?30 yaşındayım elime dahi almadım sigarayı bağımlılık yapıyor mu gerçekten?Tartışılır
10 yıl içtim, 3 yıldır içmiyorum, hiç bi eksikliğini yaşamıyorum.Sigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
10 sene içtim, 3 yıldır içmiyorum ama bugün bi tane yaksam yarın yine bağımlısı olurum. biz severken ayrıldık meselaBirkac defa sigara denedim ama hic beğenmedim nesini seviyorsunuz ? Gercekten merakımdan soruyorum.Dudak alışkanlığı olabilir mi sizinkisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?