Sigarayi birakmak istiyorum yardim edin

YouTube de bir video sayesinde 23 gün içmedim biranlik gaflette bulunup yaktım ve başlamış oldum tekrar bırakmam çok zor oldu şimdi de Allen carr kitabı okuyorum dün başladım şimdiden ise yarıyor gibi canım istemiyor

Canım bende 15 senedir iciyorum onceleri gunde en fazla 7ydi seneler gectikçe 12 15 oldu
Baktım artırıyorum bu senede nefes darlığı fln olunca bırakmak istedim ama sonuç hüsran tabi
Bugün içeyim bırakırım ha yarın ha p.tesi derken dahada beter içtim
2 yada 3 defa en fazla 2 gun bıraktım
Sonra nikotin bandı aldırdım eşime sonuç gayet iyi canım cekmiyor yada Bi 2 dklık oyle bir aklıma gelip gidiyor
3 ay kullanıcam bakalım bugun 4. Gun agzıma koymadım

Kesin karar vermelisiniz ve sigara icmezsem ölmem demeniz gerekir. Sigara keyiftir. Buyuttugumuz gibi bisey değildir. Sadece alışkanlıktır. Ben icmiycem dedim yerine bisey koymadim aksine üstüne gittim. Balkonda sigara icerdim gittim oturdum çok istedim yakmak ama dedim icmiycem. Bi kac zaman sonra geçiyor. Bu şekilde üstüne gidin. Ama ay sigara içmiyorum bari yerine kahve içeyim sakız iceyim derseniz içten içe sigaraya ozleminjz artar

Sakız içmiyorum sakız çiğneyim olacak

Benimde 4. Günüm aklıma geliyor sürekli ama hemen çekirdeğe yöneliyorum. Temizlik yemek yapıyorum. Önceden de bırakmak ıstedım ama 2 . Günü dayanamayıp gidip aldım paket. Bu sefer ne kadar zor olsada bırakıcam artık astımım cok ilerledi

bence bir anda bırakmayın azaltarak bırakın. bana daha mantıklı geliyor bu yöntem. ben böyle bıraktım

Reactions: 000
Sigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
Ben üniversite 3. Sinifta derslerin şiddetinden başlamıştım okul bittiginde 3 sene sonra falan 1 sigara yaktım ogrenci evimin terasinda bu eve veda ederken seninle de iliskimiz bitmeli artik dedim. 2 3 yıldır kullanmıyorum. Vücudunuz istediginde bu dusuncelerden kurtulmaya çalışın. Kötü birnsigara kullanin midenizi bulandirsin. Bantlar var ama bunlarin hepsi sizinle alakali. Birakiyorum dediginizde tamam orada kalacak kadar iradenizi güçlü tutacaksınız. Arada bir yoklayabilir ozellikle arkadas ortamlarınızda biraktiginizi düşünüp sagliginizi korumanin cildini korumanizin düşüncesiyle kendinize gelmeyi ogreneceksiniz.

15 sene günde en az 10 adet sigara içtim, 3 senedir de sigara kullanmıyorum. içtiğim zamanlara acıyorum. Keşke daha önce bıraksaydım. Yakın arkadaşlarım da sigara bırakma zamanlarında arıyorlar destek oluyorum ama dayanamadımları ilk anda sigarayı yakıyorlar, sonra büyük bir pişmanlık... sonra yeniden bırakmak istiyorlar sonra yine aynısı oluyor. Kendine güveni de kalmıyor. Ama ben de böyle süreçlerden geçerek bu zamana geldim. “Sigara bırakılmaz, sigaraya araverilir” sözüne inanmıyorum. Benim bundan sonraki zamanımda sigaraya yer yok!
Param cebimde kalıyor, üstüm başım evim sigara kokmuyor, misafirliğe gittiğimde Eğilip bükülüp sigara içeçek yer sormuyorum, çocuğumun nefesinde sigara dumanı yok, çocuğum beni sigara içerken hiç görmedi, avm ye gidip işim uzun sürdüğünde sigara içilen balkona hiç gitmiyorum, dışarda yemek yesem de ardına sigara, kahve içsem de yanına sigara aramıyorum, sigara içmeyen insanın öksürmediğini biliyorum,... daha bir sürü şey sayabilirim.
Sigara benim büyük pişmanlığım, sigarayı bırakmaksa benim bu hayatta en büyük başarım.
haa bu arada ben en iradesiz, en kaypak, keyfim söz konusu olunca bu dünyanın en yanar döner İnsanıyım. benim gibi zayıf karakterli biri bile bırakıyorsa herkes bırakabilir.

Azaltarak değil bir an da keserek bıraktım. Allen car videoları izledim. İlk izlediğimde büyük bir sabır gösterdim. 3 ay içmedim sonra yine başladım. Ama sigarayı bırakabilveğimi gördüm. En sonunda benim hayatımı yönettiğini farkettiğimde. Yani kontrol bende değil de sigarada olunca kafam attı daha çok bırakmak istedim. Çünkü içmeyince sinirlendiriyordu, içmeyince elim ayağım tutmuyordu, uyuşturucu gibi bir şeydi, bir an önce içmem gerekiyordu.. ben kendimi sigaranın kölesi olarak gördüğümde ve bunu istemediğimde başarılı oldum ve sigaraya elveda dedim. Sonsuza kadar

Cok motive edici sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…