- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
30 yaşındayım elime dahi almadım sigarayı bağımlılık yapıyor mu gerçekten?TartışılırSigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
Bulasma sakin bir tanecik alma kurtulmasi zor30 yaşındayım elime dahi almadım sigarayı bağımlılık yapıyor mu gerçekten?Tartışılır
10 yakinGunde kac tane iciyorsunz?ne zamandir?
esim biorezinans yontemiyle birakti. Bi arastirin isterseniz.Sigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
Sakız içmiyorum sakız çiğneyim olacakKesin karar vermelisiniz ve sigara icmezsem ölmem demeniz gerekir. Sigara keyiftir. Buyuttugumuz gibi bisey değildir. Sadece alışkanlıktır. Ben icmiycem dedim yerine bisey koymadim aksine üstüne gittim. Balkonda sigara icerdim gittim oturdum çok istedim yakmak ama dedim icmiycem. Bi kac zaman sonra geçiyor. Bu şekilde üstüne gidin. Ama ay sigara içmiyorum bari yerine kahve içeyim sakız iceyim derseniz içten içe sigaraya ozleminjz artar
Çok da içmiyormuşsunuz dudak tiryakisi misiniz10 yakin
Aynı dert başımda üçüncü günüm bugün üç gündür halsiz bitkin hep yatmak istiyorum.ama azmedicem.kumbara testilerden aldım içine atıyorum parasiniSigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
Darisi basima insallah bunu sonu yokAynı dert başımda üçüncü günüm bugün üç gündür halsiz bitkin hep yatmak istiyorum.ama azmedicem.kumbara testilerden aldım içine atıyorum parasini
Ben üniversite 3. Sinifta derslerin şiddetinden başlamıştım okul bittiginde 3 sene sonra falan 1 sigara yaktım ogrenci evimin terasinda bu eve veda ederken seninle de iliskimiz bitmeli artik dedim. 2 3 yıldır kullanmıyorum. Vücudunuz istediginde bu dusuncelerden kurtulmaya çalışın. Kötü birnsigara kullanin midenizi bulandirsin. Bantlar var ama bunlarin hepsi sizinle alakali. Birakiyorum dediginizde tamam orada kalacak kadar iradenizi güçlü tutacaksınız. Arada bir yoklayabilir ozellikle arkadas ortamlarınızda biraktiginizi düşünüp sagliginizi korumanin cildini korumanizin düşüncesiyle kendinize gelmeyi ogreneceksiniz.Sigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
Cok motive edici sagolun15 sene günde en az 10 adet sigara içtim, 3 senedir de sigara kullanmıyorum. içtiğim zamanlara acıyorum. Keşke daha önce bıraksaydım. Yakın arkadaşlarım da sigara bırakma zamanlarında arıyorlar destek oluyorum ama dayanamadımları ilk anda sigarayı yakıyorlar, sonra büyük bir pişmanlık... sonra yeniden bırakmak istiyorlar sonra yine aynısı oluyor. Kendine güveni de kalmıyor. Ama ben de böyle süreçlerden geçerek bu zamana geldim. “Sigara bırakılmaz, sigaraya araverilir” sözüne inanmıyorum. Benim bundan sonraki zamanımda sigaraya yer yok!
Param cebimde kalıyor, üstüm başım evim sigara kokmuyor, misafirliğe gittiğimde Eğilip bükülüp sigara içeçek yer sormuyorum, çocuğumun nefesinde sigara dumanı yok, çocuğum beni sigara içerken hiç görmedi, avm ye gidip işim uzun sürdüğünde sigara içilen balkona hiç gitmiyorum, dışarda yemek yesem de ardına sigara, kahve içsem de yanına sigara aramıyorum, sigara içmeyen insanın öksürmediğini biliyorum,... daha bir sürü şey sayabilirim.
Sigara benim büyük pişmanlığım, sigarayı bırakmaksa benim bu hayatta en büyük başarım.
haa bu arada ben en iradesiz, en kaypak, keyfim söz konusu olunca bu dünyanın en yanar döner İnsanıyım. benim gibi zayıf karakterli biri bile bırakıyorsa herkes bırakabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?