3. günüm de bitti çok şükür. umarım bu kez olcak. sigara içmemek çok büyük bir özgürlük. alışverişe çıktım bu akşam. eskiden alışverişten tat almazdım. aklım fikrim dışarı çıkıp sigara içmekte olurdu. bu akşam çok rahattım.
aygünn helal sana 23 gün olmuş bile yaaaa süpersin cnmm :):)
4. günün sonlarına doğru yaklaşıyorum. ama canım inanılmaz derecede sigara içmek istiyor. zaten daha önceki denememde de 5. günde yenilmiştim tek sigaraya. kızlar ya neden benim ilk 3 günüm rahat geçerken sonradan azıyor ben deki canavar. gidip hemen yatıcam. aygün ses ver ya. normal mi. ne zaman azalacak bu krizler. mutfak masasının üzerinde sigara duruyor. ve ben deliriyorum.
evet canım normal canavar 1 ay boyunca yokluyor inanki geçici 5 10 dakkalık bir istek atlatmaya çalış.hatta bugün eşimde marlboro vardı ayy dedim bitane içsemmi kendimi zor tutum bütün gün aklımdan çıkmadı. ama geçti artık yani olmadık anda tutuyor kriz.nezaman geçecek istek tamamen bende bilmiyorum önceden bırakanlar hiç uğramıyorki soralım.sempatiksalakcinni
bende indiremedim canım keşke birileri söylesede indirsek.
ben indirdim. bilgisayarımda var. size nasıl göndericem. bu arada 6. günüm bitiyor ve çok mutluyum.
kızlar bende champıx'le bırakanlardanım benım için mucıze gıbıydı tuhaftır ama sankı onu içmediğimde yaşayamazmışım gıbı sanıyordum niye yemek yıyeyım nıye çay içeyım nıye gezeyım nasıl zaman geçireyım gıbı....hatta son güne kadarda bırakacağıma asla ınanmadım hala paketım çantamdaydı korkudan:gitme:şimdi sigarasız 10.günüm ılk bır hafta zorlandım evt ama kafamda yarattığım kaosu yaşamadım şimdilerde daha rahatım cıldımın dişlerımın gozumun dilimin herşeyımın rengi değiştı inanın.ilaçla ilgili yada herhangi birşey sormak isterseniz hepsını yanıtlarım keşke yardımım dokunabılse
Arkadaşlar ben bırakalı bugün 12 gün oldu ama cildim berbat oldu.Sivilce bastı.abaırakan arkadaşlar bu taz sıkıntılar yaşadımı düzeliyormu sonradan
evet canım bırakanlarda öyle diyodu geçici bi durummuş merak etme.vücut pislikten arınmaya çalışıyo.bendede sivilce çıkmıştı çok az.vede boğazımda ağzımda kabarcıklar oluşmuştu.geçer yani..bayanssulusmile
benim de 7 günüm bitti. cildim çok kötü. sivilce falan çıkmadı ama bir solgunluk, yorgunluk var. sanki pismiş gibi. kendimi çok çirkin hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?