Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocaman tebrikler....
Merhaba kızlar..
Ben üniversite yıllarında başladım sigaraya tek tük derken tiryaki oldum farkına varmadan. 8-9 gün önce hasta oldum doktor zatürre başlangıcı dedi, hiç bu kadar kötü öksürdüğümü hatırlamıyorum. Sigara içemedim günlerce çünkü kokusundan bile boğulacak gibi hissettim. Eşim de bu bahanen olsun ve sigarayı bırak dedi. Kendisi de içiyor ama benim bırakmamı daha çok istiyor çünkü bir süre sonra bebk düşünüyoruz. Diyeceğim şu ki; 1 haftadır sigara içmiyorum ve inanın şu an sigara paketi yanımda ama elimi sürmemeye karar verdim. Yemeklerden sonra canım çok istiyor ama kararlıyım bıraktım artık..
offf valla arkadaşım tam beni anlatmışsın 2 saat önce içtim pakette var sanıyordum demin baktım hiç yok hadii bıraksam nasıl olur dedim ama dediğin gibi fikri bile sterese sokuyor beni kesin sabah dayanamayıp alırımm offff offfffffffbende birakmak istiyoruuuum, nefret ediyorum sigaradan, ama onsuz yapamiyorum, sigarayi birakma dusuncesi bile beni strese sokuyor, banada akil verin ne olur, az once you tube dan sigarayla ilgili videolara baktim, o sigara yuzunden hasta olan insanlari gorunce, aha tamam dedim bu benim son sigaram bir daha icmicem( bu arada evde yalniz bir sigara var) aradan 1 saat gecmeden simdi dort gozle esmin eve gelmesini bekliyorum, ha onu cok ozledigimdenmi? hayiir!!!! siagara getirecek o yuzden. birakanlara hayranim, bura birakanlarin yazilarini okuyunca ccoook gipta ettim, bende onlardan olabilirmiyim acaba? bir gun bende birakali su kadar oldu diyebilirmiyiiim? ya insan kendi kendiyle kavga edermi, su an yada her sigarayi birakmayi dusundugumde beynim ikiye bolunuyor, bir tarafi birak diyor, diger tarafi birakma birakirsan ne yaparsin, senin en iyi dostun sigara diyor, ooo hele hele internetin basindaysan sigarasiz ne zevki olur, onsuz yemenin icmenin, telefonda konusmanin, kisacasi hic birseyin zevki olmaz diyor, ve hep beynimin sigarayi savunan tarafi yeniyor savasi kararliyim ama birakacagim, ve biraktigimi ins. buraya yazacagiim(mm yani sanirsam birakabilirim de birakmiya bilirimde
3 gün oldu sigarayı bırakalı bugun 3. günü ve bugün daha çok istiyorum sanki .bir de hafif tartışma ortamı oldu ve şu an sürekli aklımdan geçen şey sigara içmek sakız çiğnemeye basladım şimdi ama fayda etmiyor sanki. yardım edin kızlarrr
ya bende aynen senin durumundaydım.sigarayı bıraktığımda 3. gün acayip canım sigara istemişti etrafta kavga etcek yer arıyordum.o kadar senenin alışkanlığını bırakmak kolay değil tabi ki ama bırakınca gerçekten nefes aldığını hissediyorsun.benim bırakalı fazla olmadı ama farkı görebiliyorum.
sigaraya verceğim parayla kendime bir şeyler alıyorum.mesela yeni bir çanta aldım:)el alışkanlığım geçsin dudak alışkanlığım geçsin diye çay içmeye başladım bitki çayları
48.günü bitirdimmmmmmmmmmmmmm........
nerdesin, ne durumda sigara işi?
başladığın günden bu yna hepsini okudum.dizi gibi
merak ettim sni(durumu)