• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

3. günüm de bitti çok şükür. umarım bu kez olcak. sigara içmemek çok büyük bir özgürlük. alışverişe çıktım bu akşam. eskiden alışverişten tat almazdım. aklım fikrim dışarı çıkıp sigara içmekte olurdu. bu akşam çok rahattım.

devam canım arkanda ben varım bak benim 23.gün vee artık aklıma bile gelmiyor yaşasın özgürlüüüük.olumunekankayizsmile

4. günün sonlarına doğru yaklaşıyorum. ama canım inanılmaz derecede sigara içmek istiyor. zaten daha önceki denememde de 5. günde yenilmiştim tek sigaraya. kızlar ya neden benim ilk 3 günüm rahat geçerken sonradan azıyor ben deki canavar. gidip hemen yatıcam. aygün ses ver ya. normal mi. ne zaman azalacak bu krizler. mutfak masasının üzerinde sigara duruyor. ve ben deliriyorum.

4. günün sonlarına doğru yaklaşıyorum. ama canım inanılmaz derecede sigara içmek istiyor. zaten daha önceki denememde de 5. günde yenilmiştim tek sigaraya. kızlar ya neden benim ilk 3 günüm rahat geçerken sonradan azıyor ben deki canavar. gidip hemen yatıcam. aygün ses ver ya. normal mi. ne zaman azalacak bu krizler. mutfak masasının üzerinde sigara duruyor. ve ben deliriyorum.

evet canım normal canavar 1 ay boyunca yokluyor inanki geçici 5 10 dakkalık bir istek atlatmaya çalış.hatta bugün eşimde marlboro vardı ayy dedim bitane içsemmi kendimi zor tutum bütün gün aklımdan çıkmadı. ama geçti artık yani olmadık anda tutuyor kriz.nezaman geçecek istek tamamen bende bilmiyorum önceden bırakanlar hiç uğramıyorki soralım.sempatiksalakcinni

evet canım normal canavar 1 ay boyunca yokluyor inanki geçici 5 10 dakkalık bir istek atlatmaya çalış.hatta bugün eşimde marlboro vardı ayy dedim bitane içsemmi kendimi zor tutum bütün gün aklımdan çıkmadı. ama geçti artık yani olmadık anda tutuyor kriz.nezaman geçecek istek tamamen bende bilmiyorum önceden bırakanlar hiç uğramıyorki soralım.sempatiksalakcinni

çok teşekkür ederim. biraz geçt ama hala istiyorum. ya diyorum yatmadan bir tanecik içsem.yarın hiç içmemiş gibi 5. günüm olur. neyse ben çocuğu alayım yatağına. yapayım cilt bakımımı. ve yatayım. başka türlü olmayacak. midem bulansın diye küllük kfalan da kokladım. bana mısın demiyor..

selam arkadaşlar umarım hepimiz bir gün bu lanet illetten kurtuluruz bende bugün niyetlenmiş bulunmaktayım son günlerde günde 6-7 taneye kadar azalttım zaten içmeği isteği de gittikçe azalıyor sanırım bu sefer daha bi azimliyim ve inanıyorum..kokusu miğdemi bulandırıyor artık.yalnız bi sorum olucak kızlar bu allen car kitabını okumak istiyorum gerçekten bırakanlar olmuş yalnız netten indiremedim nasıl indiricem bana yardımcı olabilirmisiniz ?

bende indiremedim canım keşke birileri söylesede indirsek.

evet ya lütfen arkadaşlar bilen varsa yardımcı olun bize :( bugün 3 sigara içtim sadece son sigaram 17:00 de bitmiş bulunmakta umarım başarıcam 3 günü geçince de buraya yazıcam destek olalım birbirimize kızlar .:)

ben indirdim. bilgisayarımda var. size nasıl göndericem. bu arada 6. günüm bitiyor ve çok mutluyum.

çok sevindim cnm senin adına bende bugün başladımm inş. bu sefer başarıcam inanıyorum....özel mesaj atabilirmisin kitabı indirmiş olduğunsitenin adresini çok sevinirim gerçekten yerimseniben

yazdığım mesaj sayısı az olduğu için özel mesaj gönderemedim. google da yazınca çıkıyo. ben oradan indirdim.

kızlar bende champıx'le bırakanlardanım benım için mucıze gıbıydı tuhaftır ama sankı onu içmediğimde yaşayamazmışım gıbı sanıyordum niye yemek yıyeyım nıye çay içeyım nıye gezeyım nasıl zaman geçireyım gıbı....hatta son güne kadarda bırakacağıma asla ınanmadım hala paketım çantamdaydı korkudan:gitme:şimdi sigarasız 10.günüm ılk bır hafta zorlandım evt ama kafamda yarattığım kaosu yaşamadım şimdilerde daha rahatım cıldımın dişlerımın gozumun dilimin herşeyımın rengi değiştı inanın.ilaçla ilgili yada herhangi birşey sormak isterseniz hepsını yanıtlarım keşke yardımım dokunabılse

kızlar bende champıx'le bırakanlardanım benım için mucıze gıbıydı tuhaftır ama sankı onu içmediğimde yaşayamazmışım gıbı sanıyordum niye yemek yıyeyım nıye çay içeyım nıye gezeyım nasıl zaman geçireyım gıbı....hatta son güne kadarda bırakacağıma asla ınanmadım hala paketım çantamdaydı korkudan:gitme:şimdi sigarasız 10.günüm ılk bır hafta zorlandım evt ama kafamda yarattığım kaosu yaşamadım şimdilerde daha rahatım cıldımın dişlerımın gozumun dilimin herşeyımın rengi değiştı inanın.ilaçla ilgili yada herhangi birşey sormak isterseniz hepsını yanıtlarım keşke yardımım dokunabılse

ne güzel yapmışsın hayatım.ben bırakalı 26 gün oldu.hiçbişey kullanmadım ben bırakıcam dedim ve biranda bıraktım.istemek önemli.ama halen ara ara aklıma gelir meret.bişeye çok kızdığım anlarda özellikle kapımı çalar ama ben içmedim tabiki hiç.hepinize sigarasız günler dilerm.benimde rengim açıldı..kendimi daha güzel hissediyorum artıkın..bayanssulusmile

Arkadaşlar ben bırakalı bugün 12 gün oldu ama cildim berbat oldu.Sivilce bastı.abaırakan arkadaşlar bu taz sıkıntılar yaşadımı düzeliyormu sonradan:(

Arkadaşlar ben bırakalı bugün 12 gün oldu ama cildim berbat oldu.Sivilce bastı.abaırakan arkadaşlar bu taz sıkıntılar yaşadımı düzeliyormu sonradan:(

evet canım bırakanlarda öyle diyodu geçici bi durummuş merak etme.vücut pislikten arınmaya çalışıyo.bendede sivilce çıkmıştı çok az.vede boğazımda ağzımda kabarcıklar oluşmuştu.geçer yani..bayanssulusmile

evet canım bırakanlarda öyle diyodu geçici bi durummuş merak etme.vücut pislikten arınmaya çalışıyo.bendede sivilce çıkmıştı çok az.vede boğazımda ağzımda kabarcıklar oluşmuştu.geçer yani..bayanssulusmile

Çok teşekkürler Aygün ay sinirirm bozuldu ergenlere döndüm:1:

benim de 7 günüm bitti. cildim çok kötü. sivilce falan çıkmadı ama bir solgunluk, yorgunluk var. sanki pismiş gibi. kendimi çok çirkin hissediyorum.

benim de 7 günüm bitti. cildim çok kötü. sivilce falan çıkmadı ama bir solgunluk, yorgunluk var. sanki pismiş gibi. kendimi çok çirkin hissediyorum.

aynen cnm benimde öle bi kabarcık falan çıktı sanki soluk bende anlamadım neden acaba :( kıslar yalnız ben bi hata yaptım 2 gün oldu ayrıca bu gece babamın paketi görünce dayanamadım çaldım bir tane kendimi inanılmaz suçlu hissettim içmeyi denedim miğdem bulandı isteksiz bi şekilde içtim ama çok kızgınım kendime hemen dişlerimi fırçaladım ve akşamdan beri inanılmaz yiyiroum ağzım hiç boş durmuyor bu sigaradan sonra karnıma da ağrı girdi sanırım vucüt alıştı o da sigara istemiyor :(o sigaradan sonra miğdem bulanıyo..evde biri içerken bırakmak ne kadar zor ya her an göz önünde bi paket :( ama cildim konusunda da tedirginim güzelleşeyim derken iyice çirkinleşmem umarım :(

bırakmayı düşünen arkadaşlar psikolojide bıktırma yöntemi die bişi var..bi oturuşta üst üste bitirin bi kaç paketi kuscak seviyeye gelin mideniz berbat olsun uzuuuuuun bi süre sigara içmek istemezsiniz:bbo:

Back