allahım b u sigara ne lanet birşeydir. çok zorlanıyorum ben. günlerdir hiç çalışmadan sadece sigarayla ilgili şeyler okuyorum ama çok zorlanıyorum. ben çok sabırlıyımdır. tabiri caizse peygamber sabrı vardır bende. ayrıca inatçıyımdır da. ama bu özelliklerim sigara sözkonusu olunca yok oluyor.
ya 2. günüm bitiyor ama habire birşeyler yiyorum. yemek,kola, çay,salata, sakız ağzım boş kalmıyor bu hep böylemi gidecek. bende çok zorlanıyorum
Kızlar bana da yardım edin ben de sigarayı bırakmaya calısıyorum bugün aktardan sigara bıraktırıcı bir toz aldım sigara istegim gelince dilimin üzerine koyuyorum ama hala canım istiyorr
kızlarrr dünden beri içmiyordummmm ama bugün 1 tane içtimmmmm bi dahada ağzıma sürmiycemmm inşallahhhh yaa cnm istemiyor psikolojik olarak elimm uzanıyorr neyseee yok bitti artıkk hadi bakalım bundan sonra içmemeye gayret edicemmm
mrb cnm sorma ben başarılı olamadım maalesef mafoldumben baya bir yıprattı beni resmen depresyona girdim kafam berbattı alsanaalsanasmile hayata karşı soğudum kirize girdim baya bir kötü oldum anlıycağın cnm darısı başka zamana inşlh bide ben psikiyatri tedavi görüyorum gerçi ilaçları bıraktım ama terapilerim devam ediyor doktorum seni yeni yeni kazanıyoruz sakın seni sıkıntıya sokcak şeyler yapma der hep psikolojikmen çok kötü ve ciddi bir çöküntü yaşamıştım açıkçası tam iyileşmeden sigarayı bırakmak istemiyorum çünkü en ufak bir sıkıntı yıkılmama sebeb olabiliyor maalesef öyle hassas bir dönemdeyim ama senin adına çok sevindim cnm devamlı olur inşlahtebrik ederim vereliniortak
slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli sigarayı bırakan arkadaşlar sigarayla beraber burayıda unutmuş anlaşılan kimse uğramıyor artık.sigarayı bırakarak bir çok kişinin daha bırakmasına vesile oldum şirkette içen kimse kalmayacak bu gidişle sayemde. bi bıraktım arkamdan eşim ve çevrem tek tek bırakmaya başladı çok mutluyum böyle birşeye öncü olduğum için. benden sonra sigarayı bırakan 8. kişide dün bıraktı hadi hayırlısı bu sayının çoğalacağından eminim sizde bırakarak çevrenizdeki bir çok kişiye örnek olabilirsiniz.
görüşmek dileğiyle;
iyi günler...
slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli sigarayı bırakan arkadaşlar sigarayla beraber burayıda unutmuş anlaşılan kimse uğramıyor artık.sigarayı bırakarak bir çok kişinin daha bırakmasına vesile oldum şirkette içen kimse kalmayacak bu gidişle sayemde. bi bıraktım arkamdan eşim ve çevrem tek tek bırakmaya başladı çok mutluyum böyle birşeye öncü olduğum için. benden sonra sigarayı bırakan 8. kişide dün bıraktı hadi hayırlısı bu sayının çoğalacağından eminim sizde bırakarak çevrenizdeki bir çok kişiye örnek olabilirsiniz.
görüşmek dileğiyle;
iyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?