Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Kızlar bana da yardım edin ben de sigarayı bırakmaya calısıyorum bugün aktardan sigara bıraktırıcı bir toz aldım sigara istegim gelince dilimin üzerine koyuyorum ama hala canım istiyorr

maalesef cnm bende çok sabırlı ve inatçıyım ama bu illet insanın sabrını çok zorluyor
benim bugün 7. günü daha rahatım darısı sana inşlah
bunu unutma ilk 3-4 günü çok ama çok zor geçiyor sonrası hafif oluyosen yeterki o ilk günlerde dahada inat et başarılar cnm opuyorumnanaktan

ya 2. günüm bitiyor ama habire birşeyler yiyorum. yemek,kola, çay,salata, sakız ağzım boş kalmıyor bu hep böylemi gidecek. bende çok zorlanıyorum

aynene dediğin gibi insanın ağzı hiç boş kalmıyor benimde öyleydi heleki
ilk günlerde sonradan kendini azda olsa kontrol edebiliyorsun benim 7. günüm
biraz daha yememe dikkat ediyorum hadi cnm sanada başarılar opuyorumnanaktan

Kızlar bana da yardım edin ben de sigarayı bırakmaya calısıyorum bugün aktardan sigara bıraktırıcı bir toz aldım sigara istegim gelince dilimin üzerine koyuyorum ama hala canım istiyorr

biliyormusun cnm ben sigarayı ilaçsız bıraktım oysaki ben 1 saat sigarasız duramazdım
tabiri caizse keş gibi içerdim ama şunu anladım ilaç toz boş şeyler önce kafanda
bitirip karar verceksin o zaman hiç bişeye gerek olmuyo sanada başarılar cnm opuyorumnanaktan

kızlarrr dünden beri içmiyordummmm ama bugün 1 tane içtimmmmm bi dahada ağzıma sürmiycemmm inşallahhhh yaa cnm istemiyor psikolojik olarak elimm uzanıyorr neyseee yok bitti artıkk hadi bakalım bundan sonra içmemeye gayret edicemmm

bir taneden birşey olmaz devam et.tabii bundan sonra da bir taneden bişey olmaz deme sakınnn.aklinialirimsmile

ya biz geçen hafta bırakalım dedik. birbirimize giriyorduk aşkımla :))) bırakmayalım dedik sonra. :))) tütüne son nasıl bişeyki?

çok denememe ramen bırakamamıştım hiç
en fazla iki gün sürmüştü sigara içmemem
günde 1.5 paket içiyordum
3 hafta önce doktorumun yardımıyla champix adlı ilaca başladım
14 gündür içmiyorum
canım yemeklerden sonra hala istiyor ama eskisi kadar şiddetli bir istek değil
tatlı krizi gibi
kararlıyım, içmiycem!

benim 15.günüm ama bugün acayip canım çekti arada dürtüyo gene nemıssııız nezaman geçecek bu istekler yaa.

mrb cnm sorma ben başarılı olamadım maalesef mafoldumben baya bir yıprattı beni resmen depresyona girdim kafam berbattı alsanaalsanasmile hayata karşı soğudum kirize girdim baya bir kötü oldum anlıycağın cnm darısı başka zamana inşlh bide ben psikiyatri tedavi görüyorum gerçi ilaçları bıraktım ama terapilerim devam ediyor doktorum seni yeni yeni kazanıyoruz sakın seni sıkıntıya sokcak şeyler yapma der hep psikolojikmen çok kötü ve ciddi bir çöküntü yaşamıştım açıkçası tam iyileşmeden sigarayı bırakmak istemiyorum çünkü en ufak bir sıkıntı yıkılmama sebeb olabiliyor maalesef öyle hassas bir dönemdeyim ama senin adına çok sevindim cnm devamlı olur inşlahtebrik ederim vereliniortak

ah canım ya üzüldüm valla.ne diyim Allah sanada yardım eder inşallah.ALLAH sana o gücü verir inşallah..bidahaki sefer bırakırsın bence..Şeniz

inşlah canım tşkler güzel dileklerin için opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli sigarayı bırakan arkadaşlar sigarayla beraber burayıda unutmuş anlaşılan kimse uğramıyor artık.sigarayı bırakarak bir çok kişinin daha bırakmasına vesile oldum şirkette içen kimse kalmayacak bu gidişle sayemde. bi bıraktım arkamdan eşim ve çevrem tek tek bırakmaya başladı çok mutluyum böyle birşeye öncü olduğum için. benden sonra sigarayı bırakan 8. kişide dün bıraktı hadi hayırlısı bu sayının çoğalacağından eminim sizde bırakarak çevrenizdeki bir çok kişiye örnek olabilirsiniz.
görüşmek dileğiyle;
iyi günler...

evet benimle birlikte ablamda bıraktıohaoldumsmile

Ne güzel,ikna edebilmişsin onları..gerçi istemek de lazım.Benim en yakın arkadaşlarım içiyorlar ve bırakmayı düşünmüyorlar.Eşim ve ailemden hiç kimse içmiyor.Bu benim için avantaj oldu bırakırken.opuyorumnanaktan
Ayrıca evet,sigarayı bıraktıktan sonra bu topiğe girmek sigarayı hatırlatıyor,hatta KK bana sigarayı anımsatıyor.Ama istek yok.2,5 ay oldu artık benim.:içelim:Ben yinede merak ediyorum bırakanları,hergün bakıyorum.
Sigarayı bırakan arkadaşlarımızda arada bir görünseler iyi olur aslında.Son durumdan haberdar etseler bizi değil mi??CADIARZU

merhaba arkadaşlar
ben de sigarayı bırakmaya karar verdim daha önce defalarca denedim ama başaramadım ama sigara yüzünden ailemle de ağır problemler yaşıyorum ama bırakmayı başaramıyorum .yarısnı içip atayım diyorum günde 1 tane içeyim azaltayım diyorum ama olmuyor bakalım inşallah bu sefer olur çünkü en azından bu problemleri yaşamamak için bırakacağım..

ben de daha önce bir kere denedim. ama tek sigaraya yenildim. nasılsa içmeen durabiliyorum. bir taneden birşey olmaz dedim. yeniden başladım. bu sefer daha kararlıyım sanki. geçen hafta çokda önemli olmayan gribal enfeksiyon geçirdim. evin tüm düzeni bozuldu, çocuk, eşim resmen rezil olduk. eee allah korusun kanser falan olsam kendi elimle ne olacak benim ailemin hali. kendimi bunu düşünerek motive etmeye çalışıyorum. 1. günüm bitiyor. eşim evde içmesine rağmen bugünüm gayet iyiydi. ben geceleri uykuya dalmada problem yaşıyorum. bakalım sigarayı bırakmamın bu konuda bir etkisi olacak mı. herkese iyi geceler.

bugün 2. günüm. gayet rahatım. eşimle hatırı sayılır bir kavga ettik. bu sayede benim hakkımdaki düşüncelerini de bir çırpıda sıralayıverdi. kendisi. sonra da vurdu kafayı yattı. eşimin sigarasıyla bakıştık biraz. ama hiç niyetlenmedim. alıp içsem mi demedim. içsem duyduklarımı duymamış mı olacağım sanki. bakalım yarın nasıl olacağım.

Arkadaşlar merhaba,ben bugün bırakmamın 8.günündeyim.İlk 3,4 gün uyku sorunu oldu normalde 11 de koltukta uyumaya başlayan ben 2 lerde 3 lerde cin gibi ayaktaydım.azda asabiyet vardı.Arkadaşım yatmadan melisa çayı önerdi.Bana çok iyi geldi hem sakinlik verdi hemde uykumu düzene koydum belki aranızda denemek isteyen olur diye yazdım.Ha çok yemek yeme krizlerine karşıda yeşilçay bol su ve abartmadan kuru meyvelerle savaş açtım şimdilik iyigidiyır bakalım Allah bozmasın :)

3. günüm de bitti çok şükür. umarım bu kez olcak. sigara içmemek çok büyük bir özgürlük. alışverişe çıktım bu akşam. eskiden alışverişten tat almazdım. aklım fikrim dışarı çıkıp sigara içmekte olurdu. bu akşam çok rahattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…