Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

ay yok kız insanı gabertir okadar sigara

Ben eskiden daha güzeldim ya. Ama yine de başlamıcam. 8. Günüm bugün. Ben hiç buraya kadar gelememiştim. Canım çok istediği zaman eşimin sigarasını alıyorum. Yakmadan içiyormuş gibi içime çekip üfliyorum. Midem ayağa kalkıyor. Sigara isteği falan kalmıyor.

denemekte fayda var.laf aramızda bugün eşime çok kızdım yani bugün çok üzgündüm canım çok istedi yaktım bir fırt alıp attım.ay her sıkıldığımda aklımamı gelecek negüzel unutmuştum.sempatiksalakcinni

benim de 7 günüm bitti. cildim çok kötü. sivilce falan çıkmadı ama bir solgunluk, yorgunluk var. sanki pismiş gibi. kendimi çok çirkin hissediyorum.

Kelebek 2005 cnm ilk basta bendede bi solgunluk oldu böle kararmış gibiydim siyah noktalar çok gibiydi.Su içme limitimi yükselttim.Bu defada sivilce bastı ama iki gündür limonlu pudra sürüyorum geçmeye başladı.Dün bırakan arkadaşlarıma sordum hepsi aynı şeyi söyledi.Önce kararıcaksın solgun görüneceksin sonra cildin biraz yağ kusucak sivilcelenme olur kozmetıkten uzak dur limon talk pudrası kullan hemen geçio saçların eskiye göre daha fazla yağlanabilir,Şampuan değiştirme inat et düzeliyo ağız içi özellikle yanaklarda minik minik içi su dolu ağrısız kabarlar çıkabilir,balgam öksürük olmuş ikisinde dr sigara bırakanların yarısında rastlanan bi durum olduğunu belirtmiş. Hap verdi geçti dedi
Bide ilk ay regl sapıtabilio özellikle stres sıkıntı çok yapanlarda olmuş.Sabırla beklemedeyim bakalım hayırlısıyla bi 2 ayı atlatsam.Düzelicek herşey :sinifsinif:

kızlra benim 3. günüm biticek nerdeyse ama çok kötüyüm boşluk gibi tuhaf bi duygu başımda inanılmaz bi ağırlık var bu durum ne zamana kadar sürer sizce aklım hep sigarada

kızlra benim 3. günüm biticek nerdeyse ama çok kötüyüm boşluk gibi tuhaf bi duygu başımda inanılmaz bi ağırlık var bu durum ne zamana kadar sürer sizce aklım hep sigarada

fazla sürmez canım en fazla 1 hafta sabrettt..aklinialirimsmile

senin durumun bana kalırsa sigarayı bırakmadan önce kendini hazırlama seviyenle ilgili. sürekli sigarayı düşünmemeye çalış. aklına geldiği zamanda su iç, balkona çıkıp etrafı seyret,i duş al. umarım atlatırsın..

17 . günüde bitirdim.sositosositoYüzüm hala ergennnnn:sinifsinif:

Arkadaşlar ben de bırakmak istiyorum 8 senedir içiyorum. Miktarına gelince bazen günde 5-6 bazen 1 pakete yakın oluyor. Bazen haftasonları hiç içmediğim oluyor. daha önce bir kaç kez denedim en uzunu 4 ay bıraktım ama bende hiç aklımdan çıkmıyor. Yani canım istemese de birinde görünce canım çekiyor ne kadar süre geçerse geçsin 6-7 aya kadar bebek yapmayı düşünüyoruz eşimle öncesinde acilen bırakabilsem çok iyi olacak. Şu anda kendimi avutmak adına nikotini düşük olan bi marka içiyorum ma dediğim gibi bunlar bi avuntu

arkadaslar bende bıraktığım için rahat rahat söyleyebiliyorum. Aklıma geldi ay napıcam demeyin. Elbette aklınıza gelecek. Uzun yıllardır sizin yanınızda. Uzun süreli bir arkadasınız yanınızdan gittiğinizde yokluğunu ilk zamanlar çok hissetmek sonra alışmak gibi. Zorlanıyorsanız Allen Carr kitabını okuyun derim Kendi kendinize irade gücünüz ile savaşmayın.

çok sevgiler,

allen carr ı okudum. bugün 12. günüm. tabi ki krizler yaşıyorum ama daha önce yaşadığım konsantrasyon eksikliği, uyku bozukluğu, içimdeki boşluk duygusu, kafayı toplayamama ve sanki sevgilimmiş gibi hep onu düşünme gibi şeyler yaşamadım. allen carr a sonsuz teşekkürler....

sigarayı bırakmayı başarmış olanlar biraz destek olun ne olur....az kaldı inip alıcam bir paket...

Ben de Mart ayını belirledim kendime 5 ay hem kendimi hazırlar hem de azaltırım hi değilse fiziksel olarak daha az nikotine alışırım önce. Günde 3e indireceğim ilk etapta planım bu.

bu sigaranın yüzünden günlerdir evimizde terör esiyorr.gözlerim petek gibi şişti ağlamaktan.eşim içiyo kendi zehirlendiği gibi benide zehirliyo.annesi babasının yanında sigaraiçtiğini söyledim diye inadına odada içmeye başladı.inatçı ya çok yıpratıyo beni.(((

eşin çocukluk ediyo canımkaydirigubbakcemile3bence üstüne gitme dahada inatlaşır bırak kendi haline erkekler böyledir maalesef..

çok üzüldüm duruma,,,lütfen kendinizi bu kadar üzmeyin,,,eşinizin yaptığı çok çirkin bi davranış sanki düşmanı varmış gibi karşısında sağlıkla bu kadar yakından ilgili bi durum için inat olurmu ya sizde odadan çıkın sürekli camını açın eşiniz bile olsa başkası tarafından zehirlenmek zorunda değilsinizumarım kısa sürede çözümü bulursunuz

Hanimlar merhaba ..
Bugun 1 Kasim ... Biri benim icin bitmistir .. yazilarinizi okuyorum ve cok motive oldum..
Gecen sene 1 Ocakta biraktim 2 ay hic icmedim. hic istemedigim bir anda yaktim ve gerisi geldi
Simdi yine savas yine savas!!

Birbirimize destek olalim su an sadece bir tane nikotin sakizi cigniyorum 3 gun cigneyecegim gunde 3 er tane. sonra tamamen biticeeeekkkkkkk..........mcxxxxxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…