bırakmayı düşünen arkadaşlar psikolojide bıktırma yöntemi die bişi var..bi oturuşta üst üste bitirin bi kaç paketi kuscak seviyeye gelin mideniz berbat olsun uzuuuuuun bi süre sigara içmek istemezsiniz:bbo:
Ben eskiden daha güzeldim ya. Ama yine de başlamıcam. 8. Günüm bugün. Ben hiç buraya kadar gelememiştim. Canım çok istediği zaman eşimin sigarasını alıyorum. Yakmadan içiyormuş gibi içime çekip üfliyorum. Midem ayağa kalkıyor. Sigara isteği falan kalmıyor.
benim de 7 günüm bitti. cildim çok kötü. sivilce falan çıkmadı ama bir solgunluk, yorgunluk var. sanki pismiş gibi. kendimi çok çirkin hissediyorum.
kızlra benim 3. günüm biticek nerdeyse ama çok kötüyüm boşluk gibi tuhaf bi duygu başımda inanılmaz bi ağırlık var bu durum ne zamana kadar sürer sizce aklım hep sigarada
fazla sürmez canım en fazla 1 hafta sabrettt..aklinialirimsmile
kızlra benim 3. günüm biticek nerdeyse ama çok kötüyüm boşluk gibi tuhaf bi duygu başımda inanılmaz bi ağırlık var bu durum ne zamana kadar sürer sizce aklım hep sigarada
arkadaslar bende bıraktığım için rahat rahat söyleyebiliyorum. Aklıma geldi ay napıcam demeyin. Elbette aklınıza gelecek. Uzun yıllardır sizin yanınızda. Uzun süreli bir arkadasınız yanınızdan gittiğinizde yokluğunu ilk zamanlar çok hissetmek sonra alışmak gibi. Zorlanıyorsanız Allen Carr kitabını okuyun derim Kendi kendinize irade gücünüz ile savaşmayın.
çok sevgiler,
bu sigaranın yüzünden günlerdir evimizde terör esiyorr.gözlerim petek gibi şişti ağlamaktan.eşim içiyo kendi zehirlendiği gibi benide zehirliyo.annesi babasının yanında sigaraiçtiğini söyledim diye inadına odada içmeye başladı.inatçı ya çok yıpratıyo beni.(((
bu sigaranın yüzünden günlerdir evimizde terör esiyorr.gözlerim petek gibi şişti ağlamaktan.eşim içiyo kendi zehirlendiği gibi benide zehirliyo.annesi babasının yanında sigaraiçtiğini söyledim diye inadına odada içmeye başladı.inatçı ya çok yıpratıyo beni.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?