Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım keşke o bıtaneyi içince gerisini getirmeseydin kaldığın yerden devam etseydin 2ay hiç içmemişsin şimdi daha fazlasını yaparsın emin ol güzel haberlerini bekliyoruz ve biran önce kendini ondan kurtar
ben esimden ayrildim bir anlik bir stresten dedim bir tane yakayim .. birtaneden sonra zaten biraktim icmem dedim ama øyle olmadi:S TEK BIR SIGARA devamini getiriyor buna bunu kesinlile unutmayalim!!! simdiiii daha gucluyum ve inaniyorum sizlerinde destegiyle tamamen biticek..
profilime resim ekledim ama gøzukmuyor .. Neden bøyle bilgisi olan varmi ? (kuisura bakmayin konuyu dagitmak istemiyorum)
canm profil ve avatar fotosu farklı[/QUOT
okiiiii simdi yapttim !! tsk ediyorum
bugün bırakalı tam 37 gün oldu ama bugün çoook canım çekti tekrar başlamaktan korkuyorum sigarasız olmuyorrrrr..
nasıl olmuyor?olmayan ne 37gün olmuş ne kadar süpersakın içme sakın
tamam..
hıh bölebende cebelleşiyorum 20gün oldu ama asla içemem sen hele hiççç
selammm
3 ayı geride bıraktım.benim için bitmiştir artık çok şükür kurtuldum.darısı hepinizin başına.şunuda söyleyeyim belki düşünenleriniz vardır rahatlarsınız bazıları bir yılda içmesen yine başlıyorsun falan diyordu çok korkuyordum bu söylenenlerden iradem kırılıyordu.kimseye inanmayın bir iki ay sonra beyinden bile tamamen siliniyor.sigara içmeyen bir insan nasılsa sende öyle oluyorsun aksini söyleyenler ya iradesiz olanlar yada moralimizi bozup irademizi kırmak isteyenler.allah hepinize yardım etsin.4,ayımda görüşmek üzere
yılmak yok canım tekrar denersin
ben sonuna yetiştim programın annem aradı canım benim ada bana destek oluyo izle dedi bak gülben ergende bırakmış çok güzel anllatı sigara içiyordum ve çocuklarımı öpmeye utanıyordum dedi helal olsun bende sırf oğlum için bıraktım bırakmadan birkaç gün önce hatırlıyorum içtim yaına gittim oğlumun kucağama aldım itti beni tiskindi benden ne kadar pis kokuyordum demekki şimdi misler gibiyim oruçta tuttuğum için zaten içemem akşamada yemekten sonra sızıyoruz çok zor değil kızlar başarıcaz opuyorumnanaktan
33 günü bitirdimmmm
48.günü bitirdimmmmmmmmmmmmmm........