• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

canım keşke o bıtaneyi içince gerisini getirmeseydin kaldığın yerden devam etseydin 2ay hiç içmemişsin şimdi daha fazlasını yaparsın emin ol güzel haberlerini bekliyoruz ve biran önce kendini ondan kurtar:46:

canım keşke o bıtaneyi içince gerisini getirmeseydin kaldığın yerden devam etseydin 2ay hiç içmemişsin şimdi daha fazlasını yaparsın emin ol güzel haberlerini bekliyoruz ve biran önce kendini ondan kurtar:46:

ben esimden ayrildim bir anlik bir stresten dedim bir tane yakayim .. birtaneden sonra zaten biraktim icmem dedim ama øyle olmadi:S TEK BIR SIGARA devamini getiriyor buna bunu kesinlile unutmayalim!!! simdiiii daha gucluyum ve inaniyorum sizlerinde destegiyle tamamen biticek..:kkk:

profilime resim ekledim ama gøzukmuyor .. Neden bøyle bilgisi olan varmi ? (kuisura bakmayin konuyu dagitmak istemiyorum)

ben esimden ayrildim bir anlik bir stresten dedim bir tane yakayim .. birtaneden sonra zaten biraktim icmem dedim ama øyle olmadi:S TEK BIR SIGARA devamini getiriyor buna bunu kesinlile unutmayalim!!! simdiiii daha gucluyum ve inaniyorum sizlerinde destegiyle tamamen biticek..:kkk:

anladım canım geçmiş olsun:13:bari puro falan içseydın onun devamı gelmıo:45::27:olsun canım şimdi daha inançlısın ve bırakabileceğini biliyorsun daha önceden deneyimlisin :54:

bugün bırakalı tam 37 gün oldu ama bugün çoook canım çekti tekrar başlamaktan korkuyorum sigarasız olmuyorrrrr..

:54:hıh böle:54:bende cebelleşiyorum 20gün oldu ama asla içemem :20:sen hele hiççç:57:

evet canım içmem tabikide.ama dün çok canım çekti yaa bugün öyle değilim nedenkine böyle oliyii..içmicem seni asla cigaraaaa...:12:beni görenler bi güzellik gelmiş sana diyii..:16:canım öpüyorum sen..

kızlar ben hep yazıyorum yine yazayım dedim google videolarında bile var. zorlanıyorsanız 1 saatlik allen carr videosunu izleyin. bize bu seminer için kaç insan geliyor günde. ben inanıyorum dönmeyeceksiniz o tuzaga.

selammm
3 ayı geride bıraktım.benim için bitmiştir artık çok şükür kurtuldum.darısı hepinizin başına.şunuda söyleyeyim belki düşünenleriniz vardır rahatlarsınız bazıları bir yılda içmesen yine başlıyorsun falan diyordu çok korkuyordum bu söylenenlerden iradem kırılıyordu.kimseye inanmayın bir iki ay sonra beyinden bile tamamen siliniyor.sigara içmeyen bir insan nasılsa sende öyle oluyorsun aksini söyleyenler ya iradesiz olanlar yada moralimizi bozup irademizi kırmak isteyenler.allah hepinize yardım etsin.4,ayımda görüşmek üzere:nazar:

selammm
3 ayı geride bıraktım.benim için bitmiştir artık çok şükür kurtuldum.darısı hepinizin başına.şunuda söyleyeyim belki düşünenleriniz vardır rahatlarsınız bazıları bir yılda içmesen yine başlıyorsun falan diyordu çok korkuyordum bu söylenenlerden iradem kırılıyordu.kimseye inanmayın bir iki ay sonra beyinden bile tamamen siliniyor.sigara içmeyen bir insan nasılsa sende öyle oluyorsun aksini söyleyenler ya iradesiz olanlar yada moralimizi bozup irademizi kırmak isteyenler.allah hepinize yardım etsin.4,ayımda görüşmek üzere:nazar:

her sigara aklına geldiğinde "şükür ki kurtuldum artık" dersen emin ol bu iş daha da kolaylaşacak. bitmiştir artık.

kendin için harika birşey yaptın, tebrikler!:nazar:

arkadaşlar şu reklamı yapılan tütüne son isimli ürünü içinizde kullanan varmı.. ben almayı düşünüyorum ama faydası olacakmı acaba diyede kuşkularım var...önerilerinizi bekliyorum

ben ve eşim tütüne son ile bıraktık çevdemde 4 kişi daha bu şekilde bıraktı denemekte fayda var bence irade önemli ama tablette büyük destek

yılmak yok canım tekrar denersin

ben sonuna yetiştim programın annem aradı canım benim ada bana destek oluyo izle dedi bak gülben ergende bırakmış çok güzel anllatı sigara içiyordum ve çocuklarımı öpmeye utanıyordum dedi helal olsun bende sırf oğlum için bıraktım bırakmadan birkaç gün önce hatırlıyorum içtim yaına gittim oğlumun kucağama aldım itti beni tiskindi benden ne kadar pis kokuyordum demekki şimdi misler gibiyim oruçta tuttuğum için zaten içemem akşamada yemekten sonra sızıyoruz çok zor değil kızlar başarıcaz opuyorumnanaktan

Canım Gülben ERgen'in anlattığı video allen carr ın sitesinde var. olmazsa bende özelden göndereyim sana.

umarım kurtulursun bir an önce.

Back