• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

ay şimdide diyorum kendi kendime sigarayla bi vedalaşamadım.öyle aniden içmiycem dedim attım.aklımda kaldı pakettekiler.keşke bu son sigaram olsun diyipte yaksaydım bi tane ya sempatiksalakcinni

ay şimdide diyorum kendi kendime sigarayla bi vedalaşamadım.öyle aniden içmiycem dedim attım.aklımda kaldı pakettekiler.keşke bu son sigaram olsun diyipte yaksaydım bi tane ya sempatiksalakcinni

gene kriz anında yazılmıştır dikkate almayın.bu kelimeler bana ait değildir canavara aittir.defettim şuanda onu.alsanaalsanasmile:kahve:çay içiyorum..

senin kaçıncı günün aygün benim daha 2 günüm:( delircem resmen aklımdan heç çıkmıyo kızz:(((

ben defallarca kere bırakmaya yeltenmiş her seferinde de tek sigaraya yenilmiş bir duman esiri olarak şunu söyleyebilirim...sakın ha...tek sigaranın sonu gelmiyor...

ben defallarca kere bırakmaya yeltenmiş her seferinde de tek sigaraya yenilmiş bir duman esiri olarak şunu söyleyebilirim...sakın ha...tek sigaranın sonu gelmiyor...

evet evet.bir fırt bile çekmem..:1shok: delirsemde çekmem.

alkisalkisalkis Tebrik ederim sizi kızlaar..alkisalkisalkis

Havalar soğudu yine ciğerlerim ağrıyor yine korkuyorum bırakmam lazım diyorum ama bırakmıyorum ben deliyim sanırım bir paket içiyorum yarından itibaren yarıma düşürücem sonra 5 sonra bırakıcam birden bu şekilde deniyorum olmuyor.Bırakan arkadaşlar günde ne kadar içiyordunuz sizler

ben önceleri bir paket içiyordum son haftalarda yarım paket
içiyordum bazen 8-yada 9 tane ama şunu söyliyim azaltmakla
olmuyo tamamen elinden atacaksın paketi
benimde göğsüm ağrırdı üstelik astım hastası biriyim bırak içmeyi içenlerin
yanında durmamalıyım hadi bakalım sende gayret et arkandayız vereliniortak

tebrikler bırakan arkadaşlar. 2 ayım oldu ve şuan hiç aklıma gelmiyor.nasıl içildiğini bile unuttum inanın. biraz daha sabredin, dayanın ve başarın eşiminde 14. günü evimizde kimse sigara içmiyor artık çok mutluyum çokkkk

Havalar soğudu yine ciğerlerim ağrıyor yine korkuyorum bırakmam lazım diyorum ama bırakmıyorum ben deliyim sanırım bir paket içiyorum yarından itibaren yarıma düşürücem sonra 5 sonra bırakıcam birden bu şekilde deniyorum olmuyor.Bırakan arkadaşlar günde ne kadar içiyordunuz sizler

ben günde 9 10 tane içiyodum.şu anda 8. günüm bitmek üzere biraz zor oluyo ama olmuyoda değil.yeterki iste canım.hep beraber...sempatiksalakcinnicanavarı defedelimkötükedihüso

ben gündüz hiç zorlanmıyorum akşamları bitmek bilmiyor. eşim içiyor. evde sigara oluyor ondan mıdır acaba. akşamları ne yapmamı tavsiye edersiniz. tek sigaraya da hep akşamları yenildim.

ben gündüz hiç zorlanmıyorum akşamları bitmek bilmiyor. eşim içiyor. evde sigara oluyor ondan mıdır acaba. akşamları ne yapmamı tavsiye edersiniz. tek sigaraya da hep akşamları yenildim.

benimde eşim hep yanımda içer.ama artık etkilenmiyorum.nebilim başka şeylerle oyalan ben mesela çaya sardım valla ha bire çay içiyorum o zaman yeniyorum sigara isteğimi..şakkıdıbide sakız.

allahım b u sigara ne lanet birşeydir. çok zorlanıyorum ben. günlerdir hiç çalışmadan sadece sigarayla ilgili şeyler okuyorum ama çok zorlanıyorum. ben çok sabırlıyımdır. tabiri caizse peygamber sabrı vardır bende. ayrıca inatçıyımdır da. ama bu özelliklerim sigara sözkonusu olunca yok oluyor.

ya 2. günüm bitiyor ama habire birşeyler yiyorum. yemek,kola, çay,salata, sakız ağzım boş kalmıyor bu hep böylemi gidecek. bende çok zorlanıyorum

Son düzenleme:
allahım b u sigara ne lanet birşeydir. çok zorlanıyorum ben. günlerdir hiç çalışmadan sadece sigarayla ilgili şeyler okuyorum ama çok zorlanıyorum. ben çok sabırlıyımdır. tabiri caizse peygamber sabrı vardır bende. ayrıca inatçıyımdır da. ama bu özelliklerim sigara sözkonusu olunca yok oluyor.

arkadaşım sakın yenilmeyelim

Back