Sigarayi birakanlarin topigi !!!!!

bende gelebilir miyim aranıza? :) sigara kullanmıyorum ama olsun,isterseniz başlayıp bırakabilirim sizin için :)

Parkon nasılsın,bugün daha iyisin dimi? bu arada dün msj atacaktm sana ama msj kutun doluymuş..

Bugün daha iyiym canım.
Baş ağrısı var ama gerginliğim biraz azaldı.
bende seni merak ettim nasıl oldun.

Buraya herzaman bekleriz zanım.:KK16::KK16::KK16::KK16:

isrerseniz sizde yaparsiniz yeterki kararli olun, sizleri bilmiyorum ama ben 10 yil sigara ictikten sonra biraktim hemde oyle boyle degil resmen yiyordum sigarayi, sigara icmek icin hep bir bahanem vardi uzuldum, sevindim, kizdim, sohbet guzel, yemek yedim vs.
hadi kizlar sizde yapabilrsiniz

Ben 15 yıldır içiyorum,hemde günde 1 paket.

Korkumdan 15 yıldır ciğer filmide çektirmiyoryum.

Bıraktıktan 6 ay sonra ilk işim bir ciğer filmi çektirmek olucak.

Ben 15 yıldır içiyorum,hemde günde 1 paket.

Korkumdan 15 yıldır ciğer filmide çektirmiyoryum.

Bıraktıktan 6 ay sonra ilk işim bir ciğer filmi çektirmek olucak.

ben evlenirken çektirmiştim, temiz demişlerdi :18::18::18:

topiklerin bölünmesi çok iyi olmadı yaa, zaten yetişemiyodum, şimdi hiç yetişemiyorum :126:

isrerseniz sizde yaparsiniz yeterki kararli olun, sizleri bilmiyorum ama ben 10 yil sigara ictikten sonra biraktim hemde oyle boyle degil resmen yiyordum sigarayi, sigara icmek icin hep bir bahanem vardi uzuldum, sevindim, kizdim, sohbet guzel, yemek yedim vs.
hadi kizlar sizde yapabilrsiniz

al benden de o kadar...

ben evlenirken çektirmiştim, temiz demişlerdi :18::18::18:

topiklerin bölünmesi çok iyi olmadı yaa, zaten yetişemiyodum, şimdi hiç yetişemiyorum :126:

ben sevindim topiklerin ayrılmasına.

bazı dinlemek istemediğim insanlardan daha çok kaçacak yer oldu böylece.

bende bıraktım 3 yıl oldu neredeyse pat diye bir gün içmicem ya yazık değil mi bana diyerekten bir bıraktım pir bıraktım şimdi nefret ediyorum kokusununa tahammül edemiyorum düşünün ALLAH bir daha başlatmasın
tamama benim çok geniş bir geçmişim yok tu sigarayla ama yinede bağımlılıktı yani 5 yıl kadar kullanmışım düşündüm de işte
bırakabilirsiniz kızlar RABBİNİZE ve kendinize güvenin yeter yazık değil mi ciğerlerimize,hava keselerimize,bronşlarımıza ve çevremizdeki sevdiklerimize :KK34:

Son düzenleme:
bende geldim bırakalı yarım saat olduki pat diye topic karşıma çıktıı ufff artık bu streesi yaşamak istemiyorum yaa ne tuhaf bi şey içsenn stress yapıyo içmesende yapıyooo

bende geldim bırakalı yarım saat olduki pat diye topic karşıma çıktıı ufff artık bu streesi yaşamak istemiyorum yaa ne tuhaf bi şey içsenn stress yapıyo içmesende yapıyooo

Jubile yapmissiniz hayirli olsun. Ilk günden biraz kafa agrisi ve sinir yapiyor.. Ama ileriki günlerde düzelecektir.. Sigara icilen ortamlardan kacinin böylece bir süre kritik dönemi atlatirsiniz...

bugün daha iyiyim sumuzcum.

ama kocamı boğabilirim heran

sürekli tüttürüyor.

X