Sigarayi birakanlarin topigi !!!!!

Dershaneye gitmen iyi olur canım.

Bi şekilde buluştur o parayı,nerelere harcamıyoruzki?

Haklisin gitmek istiyorum zaten.. Yabanci dilde okudugum icin zorlaniyorum. O yüzden dersane ideal. Artik ailemi ararim onlar gönderir. Sadece bu sinavin üstüne ticaret kurmuslar.. En basit bir kitab soru kitapcigi 200 liradan basliyor, tabi bir kitab degil 10-15 arasinda kitap almam lazim. Dersane fiyatlari 7000 lira , yani gercekten tuzlu..

Evet canım çok tuzluymuş.

İnternetten kaynak indiremezmisin kitap yerine.

Monacım bugün hiç görünmedin ortada,

sorun ne?

bdv de yardıma ihtiyacın olursa gelebilirim.

bende hafta içi per cuma içmemştm hafta sonu bi iş vardı içmeden geçmez dedm başladm. bugnde hiçmedm. içmemem gerekiyor öksürüyorum faranjitm var sesim kalınlaşıyor artık dayanamıcam galiba. yaşlansam neler olcak

Solunum yollarina zarari cok fazla....yaslansaniz COPD (KOAH) olma riski % 80 diger rahatsizliklari saymiyorum bile...

Kızlar bende cumartesi günü bıraktım sigarayı. Şimdiye kadar hiç zorlanmadım gerçi çok uzun bi zaman olmadı ama benim için iyi bi süre :)
Bugün erkek arkadaşımla buluştum o çok içti benim hiç canım istemedi. Hatta rahatsız oldum kokusundan diyebilirim. Ama tadından tiksinmiş miyim acaba diye merak ettim erkek arkadaşımın sigarasından 1 nefes çektim iğrenç geldi resmen nefesim kesildi.
Bu iyi bişe sanırım :)

yaa ben de bırakmak istiyorum ve hep bahane arıyorum kendime içmek için...hamile kalayım bırakacam diyorum ama kendimi avutuyormuşum gibi geliyor...

eğer arkadaşlarla değilsem günde 4 dal içiyorum ama eşim"hadi gel hatun bi kahve sigara yapalım" derse ve bunu sıklaştırırsa ya da bi kız arkadaşımla sohbet ediyorsak 10 dala kadar çıkabiliyor(((( ama seviyorum be yaa içmeyi.....

Solunum yollarina zarari cok fazla....yaslansaniz COPD (KOAH) olma riski % 80 diger rahatsizliklari saymiyorum bile...

bende mi %80 herkeste mi? ya ama bende içme sevdası var biri yakınca hemen cnm çeker hatrlamasam aklıma gelmese içmem. dudak tiryakiliği deniyor sanırım buna. yani içmeyi seven isteyen bir yapım var. kimi zamansa son nefeste miem acayip bulanıyor. mide sorunumda var çünkü =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…