M mega31 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 2 1 1 39 7 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dudubadem #101 Ah ne güzelmiş. .keske bnde öyle yapabilsem...
M mega31 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 2 1 1 39 7 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dudubadem #102 Ya arkadaşlar bana yardimci olun lutfen sigarayı bırakacağım cokta kararliyim bu sefer ...ne yapmaliymmm aklima gelmemesi için.
Ya arkadaşlar bana yardimci olun lutfen sigarayı bırakacağım cokta kararliyim bu sefer ...ne yapmaliymmm aklima gelmemesi için.
antimind Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2011 358 196 133 İstanbul 16 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dudubadem #103 mega31 .!.: Ya arkadaşlar bana yardimci olun lutfen sigarayı bırakacağım cokta kararliyim bu sefer ...ne yapmaliymmm aklima gelmemesi için. Genişletmek için tıkla... Umarım başarırsın canım Sigarayı bıratım artık özgürüm mutluyum : ) topiğimde benim yaşadıklarımı izleyebilir ve gelişmeleri takip edebilirsin. Hadi sen de yılbaşına içmeyen özgür ve mutlu mutlu gir ; )
mega31 .!.: Ya arkadaşlar bana yardimci olun lutfen sigarayı bırakacağım cokta kararliyim bu sefer ...ne yapmaliymmm aklima gelmemesi için. Genişletmek için tıkla... Umarım başarırsın canım Sigarayı bıratım artık özgürüm mutluyum : ) topiğimde benim yaşadıklarımı izleyebilir ve gelişmeleri takip edebilirsin. Hadi sen de yılbaşına içmeyen özgür ve mutlu mutlu gir ; )
O Olcay olcay Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2020 1 0 1 50 16 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi dudubadem #104 Günde 4 paket içiyorsanız boşverin bırakmayı 5 yapmayı deneyin hickimse 4 paket icemez