kızzz sendemi içiyosun? çok kızdım sana, bide bebeğim olmuyo diye üzülüyosun... Sopalıcam he.Çok Zor benimde Yumurtalarım büyümüyor,içmemem lazım yanımda bile içilmemesi lazım ama kim takar... Ne zaman bırakıyoruz Cigarayı ?
yarınÇok Zor benimde Yumurtalarım büyümüyor,içmemem lazım yanımda bile içilmemesi lazım ama kim takar... Ne zaman bırakıyoruz Cigarayı ?
e ıyı devamı gelmıyormus amavalla ben bıraktım 10 senenin sonunda çokta iyi oldu 2 yıldır bazen ayda 3 aya bir bir tane içiyorum ilk zamanlar fena zorluyor ama
bi defa fena krize girdim başımı soğuk suyla yıkayıp kafamı yastığa gömüp uyumuştume ıyı devamı gelmıyormus ama
Ablammm :) Ben Kaçıyorum o Kovalıyorr... Senin Vurduğun yerde gül biterkızzz sendemi içiyosun? çok kızdım sana, bide bebeğim olmuyo diye üzülüyosun... Sopalıcam he.
seni görürsem anca öperim ben yavrum.Ablammm :) Ben Kaçıyorum o Kovalıyorr... Senin Vurduğun yerde gül biter
Bayramda geldim :)) 1 hafta kaldım Döndüm.. Bende Özledimm.. Bursaya Dönme Umudum var... Ama 2&3 sene Sonraseni görürsem anca öperim ben yavrum.
özledim seni tatlımmm.... Gelmiyomusun iznike.
ohoooo.. hayırlısı olsun canım benim.Bayramda geldim :)) 1 hafta kaldım Döndüm.. Bende Özledimm.. Bursaya Dönme Umudum var... Ama 2&3 sene Sonra
bende ılk uzun sıgara bırakma deneyımım lucrın kullanmadan 15 gun oncesıne dayanıyorKizlar bende kullaniyodum 3gun onceye kadar.tuobebek tedavimdede tek tuk ictim.3gun once transferim oldu ve agzima surmuyorum.bebeklerimi dusunuyorum insallah olurda daha icmem.
Diger turlu dibine vururum galiba
Ama arkadaslar bisey diyimi.icmeyen insana cok kotu kokuyo.yani bizde ortalarda pis pis kokarak geziyomusuz.
Nekadar dikkat etsekte sigara siniyo insana.
İnşallah canımmm Görüşelimmm bende çok isterimohoooo.. hayırlısı olsun canım benim.
Gelirsen görüşelim yine ya.
Bırakmak isterdimde sanırım o sey yok anlarsınya :):):)Arkadaşlar sağlığa olan zararından bahsetmek istemiyorum.
6-7 senedir içiyorum.
arada bıraktım , başladım koca gün içmedim_ akşama içtim .
bence birlik olursa daha güzel olur, geri dönüşü olmayan bir yola girelim.
Benimle beraber sigarayı bırakmak isteyenler varmı?
Sigarasız 1 gün dolmak üzere:) çok öksürüyorum ama neden acepTebrikler. Bu sebep cinnete değer.
Tez zamanda istediğin şartlarda bir iş bulursun, ama yeniden başlamazsın, umarım.
Sigarayı ilk bırakma deneyimimde söylemişlerdi. İlk 15 hafta içinde, önce kuru öksürük ve sonra b.lgm atma olur diye. erken başlamış.Sigarasız 1 gün dolmak üzere:) çok öksürüyorum ama neden acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?