Sigarayı bırakalım derim ben ya siz?

Evet herkez dertli anlaşılan
cilt sorunlarına gelince sivilceli bir yüzüm yok lekede yok
fakat kırmızı bazı izler oluyor bende bunu sigaraya baglıyorum
ayretten kronik bir öksürüğüm var
alerjik astım hastasıyım
doktor bile bırak dıyor düşünün artık

evet
neyse uzatmıyorum
şu bilgiler gerekli
lütfen özel mesajla atın

kaç senedir içiyorsunuz
kaçınçı bırakma deneyiminiz?
hangi tarihte başlıyoruz pazartesimi yarın mı? hadi bakalım özel mesajla gün verin buradan uzatmayalım katılanları görelim

Offff ya benim de yakasım geldi şimdi yasaklar hep böyle tatlı mı olur ya, faydalı besinleri bir düşünsenize brokoli çorbası kereviz bakla yumurta kemik suyu ilik ....
diğer yandan da kebap pastabörekçörekmantıbaklava ....

canım az once okudu martık sıgara bırakma ılaclarını SSK tamamını karsılıycakmıs

[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}Nick {/td}
{td}Kullandığı Süre{/td}
{td}Durum{/td}

{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Cutemom 7

Son düzenleme:
ben günde 10 tane içiyorum cute
ama çok seviyorum sigarayı bırakamam herhalde
bende bebek düşünüyorum yavaş yavaş
inşallah o zaman :)

herşey bitti şimdi tabloyu yapamıyorum o kaldı

Bende geçen aralıkta hamile kaldigimi öğrendiğimde bıraktım,hamileyken canım istemiyordu şuanda iki aylık oğlum var içmiyorum yine ama Canim istiyor rüyamda bile gizlice içiyorum col komik
Nefesim düzeldi hırıltı geliyordu resmen düzeldi hepsi..zor ama denemeye değer

18 yaşında başladım. 15 yıldır içiciyim. 3-4 yıldır ince bayan sigarası içiyorum. 1 paketi 2 - 2,5 günde bitiriyorum. bırakmayı istiyorum ama bunun için şimdilik bir şey yapmayı düşünmüyorum. hamile olduğumu öğrendiğim gün miladım olacağına inanıyorum. herkese bol şans dilerim.

esim sigaraya surekli zam geliyor diye birakti. hala aralarda otlaniyor tabi
nasil biraktigina gelirsek.
coooook uzun zamana yayarak. 1 tane 1 tane azaltarak. en son gunde 1 e dustu sonra da birakti

poff hamilelik döneminde 8 hafta bana yıllar gibi geldi içemediğim için oturup ağlamışlığım bile var. ben sigara içmeyi seviyorum bırakmam çok zor bende istemiyorum leş gibi kokmak. eşimde içiyo o içmeseydi belki akşam falan evde içmezdim.

Tam sigara bırakmaya karar verdim yanlış gün seçmişim.eşim bir tanıdığa acımış yüklüce borç vermiş.adam ortadan kayboldu.gel de sinir olma.nasıl böyle bir aptallık yapar diye yakıyorum sigarayı gene

8 hafta harıcı ıctın mı ?

kendımı gordum bıan : )
bırakınca harbıden sınır kupu oluyorsun

birakmak istiyorsaniz ilk önce psikolojik olarak birakmak daha kolaylastirir isinizi
demek istedigim cay sonrasi sigarasi, yemek sonrasi sigarasi vs gibi icinilen sigaralar
mesela yemekten sonra hemen yakmayin aradan yarim saat bir saat gecmis olsun

13 sene birgün bile bırakmayı denemeden içtim..hamılelıkle bırlıkte ılk 10 hafta cok zorlansamda kökten kestim..bu aralar gayet ıyıyım canım hiç istemıyor,ama arada bebek dogduktan sonra tekrar içermniyim diye düşünmüyor degilim..
emzırme donemınde de içmemek şart aslında ama sankı hamılelıkle emzırme donemınde daha farklı olur psıkolojı gibi geliyor

herkez bi ortadan kayboldu gelen ozel mesaj sayısı 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…