- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
wuuuuuu parçalıyp atmak felan helalllll çok azimli gördüm seniEl alışkanlığı olmuş olabilir. Ben içmediğimde midem bulabıyor. Üni ye ilk başladığımdan beri içiyorum. Yaklaşık 10-11 yıldır. Benimki 1 buçuk paketi buluyor. Son zamanlarda 2. pakete geçmiyorum (param olsa affetmem de). Azaltmış sayılırım. Ben normalde beyazım yüzümün esmerleştiğini düşünüyorum. (Sorunlarımı bilenler var bu halim onlardan önce de vardı, sigaradan kaynaklı). Bide parmaklarım turuncu gibi oldu geçmiyor . Ha bi de öyle her sigarayı içmiyorum, damak tadıma uymuyor deli miyim neyim . 9 lira veriyorum paketine aylık düşünün artık. Ben kesin varım bırakalım sigarayı. Hatta ve hatta yakmıyorum sigara, yeni aldığım paketi parçalayıp atıyorum
Peki bu filmin izleyip bırakan olmuş mu? Bir de bir sorun var.arama motoruna yazınca cıkması lazım sıgarayı bırakma dıye yazınca bılıosun yasak sıte adı vs vermek
yok artık.Destek alman gerekecek biliyorsun değil mi?Daha neler neler. Benimki nikotin bagimliligi falan degil, tamamen psikolojik eminim buna.
Yani normal bir insan yemekten sonra sigara bulamadi diye koskocaman nutella kavanozunu 3 paket grissini ile yer mi?
Bir de sigarayi birakirsam kilo alirim diye cok korkuyorum.
Soyle bir dusununce akciger kanseri mi, kilo mu... valla akciger kanseri daha iyi geliyor gozume.
Deliyim anlayacagin.
Parçaladım ama içimde parçalandı haawuuuuuu parçalıyp atmak felan helalllll çok azimli gördüm seni
şimdi istiyooooğğhhhhhhGeçen günlerde bir sigara konusu daha açılmıştı. İlaca başladığımı yazmıştım. Bugün 1 hafta oldu. Merak eder arkadaşlar vardı. Bu konu vesilesiyle rapor vereyim.
Hala sigara içiyorum ama bitşremiyorum, midem bulanıyor yarım söndürüyorum. Aslında canım çok istemiyor ama psikolojik bağımlılık sanırım benimki. Yakıveriyorum aklıma estikçe. İlacı sabah alıyorum, öğleden sonra pek içmiyorum. Akşamları 1 taneyle falan geçiyor.
Bir ay geçsin, emin olayım özelden yazıp vericem ismini gençler.
İnşallah canım.Bekle beni 5 kasım.Eşimle geliyikParçaladım ama içimde parçalandı haa. Ama bitti daha içmiyciğimmmm
Aynen. Bakalim dedim ya erteliyorum ama olmayacak boyle, sacim sacliktan cildim ciltlikten cikti artik.yok artık.Destek alman gerekecek biliyorsun değil mi?
Sadece kararlı bir cinnet anı mıydı?Parçaladım ama içimde parçalandı haa. Ama bitti daha içmiyciğimmmm
Kendimi deney faresi olarak kullanıyorum sizin için kız.şimdi istiyooooğğhhhhhh
Uykususzluk işime gelir zira işe geç kalıyom hep:)Kendimi deney faresi olarak kullanıyorum sizin için kız.
İşe yararsa ve yan etkisi olmazsa vercem.
Çok pis uykusuzluk yapıyor yalnız.
2 saat uykuyla gider, cin gibi olursun artık.Uykususzluk işime gelir zira işe geç kalıyom hep:)
Sıkıntı yok daha çok kitap okurum, film izlerim, yeterki sevgili yumurtalarıma sigaradan fazla zarar vermesin!Kendimi deney faresi olarak kullanıyorum sizin için kız.
İşe yararsa ve yan etkisi olmazsa vercem.
Çok pis uykusuzluk yapıyor yalnız.
Anam çocuk var zaten bende.Az uyursam çok iş yaparım.Umarım uyuşukluk yapmıyordur:)2 saat uykuyla gider, cin gibi olursun artık.
Ah canım bende öyleyim geçen sene ameliyattan çıktım tuvalettte içiyim derken nerdeyse bayılıyodum ama genede içiyorum bide bebek düşünüyorum ama hamilelikte ne yapıcam bilmiyorum fikri olan var mıben oruc bıle tutucam dıye ıcemedım tansıyonum fırladı benımkı bambaska bır durum sanırım benım gercekten yardıma ıhtıyacım var saglık kurumlarından fılan anestezıye amelıyata gırerken yasakken bıle ıcıyorum bu nasıl beyınsızlık benımkı bılmıyorum
en yakın zamanda caresıne bakmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?