Sigarayı bırakalım derim ben ya siz?

wuuuuuu parçalıyp atmak felan helalllll çok azimli gördüm seni

yok artık.Destek alman gerekecek biliyorsun değil mi?

şimdi istiyooooğğhhhhhh

Beni listeye alin fakat ne zaman baslayacagim belli degil paketim bitsin hele. :)

Kendimi deney faresi olarak kullanıyorum sizin için kız.
İşe yararsa ve yan etkisi olmazsa vercem.
Çok pis uykusuzluk yapıyor yalnız.
Sıkıntı yok daha çok kitap okurum, film izlerim, yeterki sevgili yumurtalarıma sigaradan fazla zarar vermesin!
İSİM İSTİYOM.
Hadi ama lütfen

Şu anda bırakmaya o kadar ihtiyacım var ki...
Ağır bir reflü tablom var, faranjitim var her doktora gittiğimde sigara içtikçe iyileşemezsin diyorlar
Bir kez bırakmayı denedim, Iqs ' e gitmiştim, yapılan testlerde %200 bağımlı çıktım
Tedavi almama rağmen, uyuşturucu bağımlıları gibi ellerim titredi, dilim şişti günlerce, doktor yoksunluk belirtisi dedi
İş yerinde sorun oldu bu halim, başladım yine
23 yıldır içiyorum, günde bir paketi geçiyorum bazen, sabah gözümü açar açmaz başlıyorum, açlık falan fark etmiyor, mide ilaçlarım fayda etmiyor, günlerdir iki üç saat uykuyla çalışıyorum ama içmekten vazgeçemiyorum
Nasıl yapılır ki önerisi olan varsa anlatsın, bende katılayım size

off çok kötü sigara ya
bende sürekli siyah nokta oluyor cildimde , mahvoldu cildim sigara yüzünden ama bu yıl bırakamam ben

kime sorsam cok dertliyim diyor ondan iciyorum diyor cutemom sanki bizde dert yok ama esim tam 7 yil once ben kendi paramla kendimi zehirliyorum dedi birakdi he hemen oldumu yok cabaladi ama biraktibeni sorsaniz liseyden grupdan dislaniyorum diye gosteris olsun diye onlarin yaninda icer numarasi yapardim yoksa istemiyorlardi yanlarinda lise bittide kurtuldum bugunun sonucuna bakilirsa 14 yasindan beri icen kizkardesim benden 6 yas kucuk olmasina ragmen yuzu daha cokuk ustelik hava olsun diye yazmiyorum tek beyaz sacim yok onun saclarina aklar cokdan dustu yolda giderken bende tik yok o hiril hiril ediyo arkam siraustelik surekli kalbim sIKISIyor diyor dr gitti kac kere birseyi cikmadi dr sigarayi birak demis bugun kalp piliyle yasamaya lanet olasi oksurukle devam eden teyzemde aynisi demisti dr yillar once o ne yapti icdikce icti hadi ladies bugunden itibaren son sigaraniz olsun bi adim atin temiz mis gibi bol oksijenli hayatiza hepinize bol sanslar

Ah canım bende öyleyim geçen sene ameliyattan çıktım tuvalettte içiyim derken nerdeyse bayılıyodum ama genede içiyorum bide bebek düşünüyorum ama hamilelikte ne yapıcam bilmiyorum fikri olan var mı

bende bırakmayı isterdim ama hiç denememiştim hamile olunca bıraktım. Doğurunca başlarım kesin şuan bile zor dayanıyorum ne illet ne gıcık bir şey pis sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…