Sigarayı bırakalım derim ben ya siz?

yok artık canım ahada böyle okudum yazdıklarını

ya bende öyle degılde
yanı nasıl desem aksam yemeklerının bır anlamı yok, ayrıca kocamda ıcıyor
o ıcınde aman 1 tanede bısı olmaz dıye her defasında u donusu yapıyorum
ayrıca sırkette dalga konusu cute sıgarayı bırakmaya calısıyor
hamıleyken hıc ıcmedım mesela dogurdum bısıler oldu hemen ıctım
yazında ıcmıyordum , arabamıza bırı vurdu kastı ılk sarıldıgım sey sıgara oldu.

yarın bırakırdımda yarın babam anjıyo olacak yarında ıceyım .
e hafta sonu?
hep bu kısır dongudeyım.
hadı gaz verelım

arkadaşlar ben kullanmıyorum sigara.alerjim var dumanına.. ve çevremdeki insanların çoğu içiyor özellikle babam çok rahatsız oluyorum.benimde elimden birşey gelirse her türlü desteğe hazırım

İçmeyin tabi arkadaslar kendınız için evlatlarınız için sevdikleriniz için

Ya ben babama dıyorum ki erken yaşta bu sigara yüzünden bişey olursa sana hakkımı helal etmıyorum

Ben varken gızlı gızlı içecem diye eve gelmiyor yani nasıl bagımlılık bu çözemiyprum inanın

Bırde içmeyen birine acayıp kokuyor

sende umut var CuteMom ınanıyorum kı kurtulursun bu ılletten bızım kadar hastalık derecesınde degıl senın bagımlılıgın

hamıleyken ıcmedın 9 ay bu ne demek hayal gıbı benım ıcın 9 ay

bır vıdeo vardı sanıyorum sıgara ıcmemek ıcın bıraz uzun ama etkılı bır vıdeo dıye cogu ınsan bırakmıs ama bana yaramadı onu da sıgara ıcerek ızlemıstım ben

günde işteyken 4 tane içiyorum.
sabah 8 , öğleden önce 11 ,öğlen 1-2 , akşam üstü 16:00
eve gidincede 2-3 tane kesin.
normal gidişat bu.
ama sürekli çirpındıgım için ya sabah hiç içmeyip akşam 5 tane içiyorum

neymıs o ya
bana yarar belkı

akşama kadar katılım var ona göre ,
sonra ben bir tabloyla ortaya dökücem bakalım
kk hatınları iradeli mi iradesizmi?
parfüm yerine sigaramı kokuyor elleri saçları başları?
vs vs

Eşinde içiyorsa senin için zor olacak.Biz eşimle bırakma kararı aldık.sigara otlanmayalım bir birimizden diye

Eşinde içiyorsa senin için zor olacak.Biz eşimle bırakma kararı aldık.sigara otlanmayalım bir birimizden diye
ayretten ben sıgara almasam her gun 8 tl ( esımden otlanıyorum yazdan berı ama olsun) harcıcak yer bulamam
eve her gun ekmek yogurt makarna fılan almam gerekecek
esımı cok bırakmaya ıkna ettım onuda yoldan cıkardım

El alışkanlığı olmuş olabilir. Ben içmediğimde midem bulabıyor. Üni ye ilk başladığımdan beri içiyorum. Yaklaşık 10-11 yıldır. Benimki 1 buçuk paketi buluyor. Son zamanlarda 2. pakete geçmiyorum (param olsa affetmem de). Azaltmış sayılırım. Ben normalde beyazım yüzümün esmerleştiğini düşünüyorum. (Sorunlarımı bilenler var bu halim onlardan önce de vardı, sigaradan kaynaklı). Bide parmaklarım turuncu gibi oldu geçmiyor. Ha bi de öyle her sigarayı içmiyorum, damak tadıma uymuyor deli miyim neyim. 9 lira veriyorum paketine aylık düşünün artık. Ben kesin varım bırakalım sigarayı. Hatta ve hatta yakmıyorum sigara, yeni aldığım paketi parçalayıp atıyorum

Geçen günlerde bir sigara konusu daha açılmıştı. İlaca başladığımı yazmıştım. Bugün 1 hafta oldu. Merak eder arkadaşlar vardı. Bu konu vesilesiyle rapor vereyim.

Hala sigara içiyorum ama bitşremiyorum, midem bulanıyor yarım söndürüyorum. Aslında canım çok istemiyor ama psikolojik bağımlılık sanırım benimki. Yakıveriyorum aklıma estikçe. İlacı sabah alıyorum, öğleden sonra pek içmiyorum. Akşamları 1 taneyle falan geçiyor.

Bir ay geçsin, emin olayım özelden yazıp vericem ismini gençler.

yok artık canım ahada böyle okudum yazdıklarını
Daha neler neler. Benimki nikotin bagimliligi falan degil, tamamen psikolojik eminim buna.
Yani normal bir insan yemekten sonra sigara bulamadi diye koskocaman nutella kavanozunu 3 paket grissini ile yer mi?
Bir de sigarayi birakirsam kilo alirim diye cok korkuyorum.
Soyle bir dusununce akciger kanseri mi, kilo mu... valla akciger kanseri daha iyi geliyor gozume.
Deliyim anlayacagin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…