- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
yok artık canım ahada böyle okudum yazdıklarınıBende bir kac ay once birakmayi denedim. Ne guzel biraktim ne sinir ne stres derken karakolluk oldum.
Ogrenciyken sigarasiz kaldigimda bilimum nebatati sarip ictim.
Mecburiyetten sigara icemedigim durumlarda sinir krizleri gecirip ellerimi parcaladim duvarlari yumruklarken.
Benimkisi bagimlilik degil baska bir sey.
Hep erteliyorum ama artik sart oldu psikologa gitmek. Acaba sigarayi neyin yerine koyuyorum cok merak ediyorum.
sende umut varya bende öyle degılde
yanı nasıl desem aksam yemeklerının bır anlamı yok, ayrıca kocamda ıcıyor
o ıcınde aman 1 tanede bısı olmaz dıye her defasında u donusu yapıyorum
ayrıca sırkette dalga konusu cute sıgarayı bırakmaya calısıyor
hamıleyken hıc ıcmedım mesela dogurdum bısıler oldu hemen ıctım
yazında ıcmıyordum , arabamıza bırı vurdu kastı ılk sarıldıgım sey sıgara oldu.
yarın bırakırdımda yarın babam anjıyo olacak yarında ıceyım .
e hafta sonu?
hep bu kısır dongudeyım.
hadı gaz verelım
neymıs o yasende umut varCuteMom ınanıyorum kı kurtulursun bu ılletten bızım kadar hastalık derecesınde degıl senın bagımlılıgın
hamıleyken ıcmedın 9 ay bu ne demek hayal gıbı benım ıcın 9 ay
bır vıdeo vardı sanıyorum sıgara ıcmemek ıcın bıraz uzun ama etkılı bır vıdeo dıye cogu ınsan bırakmıs ama bana yaramadı onu da sıgara ıcerek ızlemıstım ben
Al bende o kadar elimde sigara sizi izliycemKayin kenara ben de geldim.
Yani sunu yazarken bile sigara yaktim, umutsuzum yeminle.
Demek ki sigara size bağımlıAlışverişe çıkınca içmem,dışarıdayken içmem,annemlerdeyken içmem.
Ben baya içmiyormuşum yahu
arama motoruna yazınca cıkması lazım sıgarayı bırakma dıye yazınca bılıosun yasak sıte adı vs vermekneymıs o ya
bana yarar belkı
Kötü espırıydı kabul edıyorumDemek ki sigara size bağımlı
Eşinde içiyorsa senin için zor olacak.Biz eşimle bırakma kararı aldık.sigara otlanmayalım bir birimizden diyeya bende öyle degılde
yanı nasıl desem aksam yemeklerının bır anlamı yok, ayrıca kocamda ıcıyor
o ıcınde aman 1 tanede bısı olmaz dıye her defasında u donusu yapıyorum
ayrıca sırkette dalga konusu cute sıgarayı bırakmaya calısıyor
hamıleyken hıc ıcmedım mesela dogurdum bısıler oldu hemen ıctım
yazında ıcmıyordum , arabamıza bırı vurdu kastı ılk sarıldıgım sey sıgara oldu.
yarın bırakırdımda yarın babam anjıyo olacak yarında ıceyım .
e hafta sonu?
hep bu kısır dongudeyım.
hadı gaz verelım
bakıcam ılgınc merak ettımarama motoruna yazınca cıkması lazım sıgarayı bırakma dıye yazınca bılıosun yasak sıte adı vs vermek
ama bak benimki 5 kasımda başlıyor unutma.akşama kadar katılım var ona göre ,
sonra ben bir tabloyla ortaya dökücem bakalım
kk hatınları iradeli mi iradesizmi?
parfüm yerine sigaramı kokuyor elleri saçları başları?
vs vs
ayretten ben sıgara almasam her gun 8 tl ( esımden otlanıyorum yazdan berı ama olsun) harcıcak yer bulamamEşinde içiyorsa senin için zor olacak.Biz eşimle bırakma kararı aldık.sigara otlanmayalım bir birimizden diye
El alışkanlığı olmuş olabilir. Ben içmediğimde midem bulabıyor. Üni ye ilk başladığımdan beri içiyorum. Yaklaşık 10-11 yıldır. Benimki 1 buçuk paketi buluyor. Son zamanlarda 2. pakete geçmiyorum (param olsa affetmem de). Azaltmış sayılırımBende bir kac ay once birakmayi denedim. Ne guzel biraktim ne sinir ne stres derken karakolluk oldum.
Ogrenciyken sigarasiz kaldigimda bilimum nebatati sarip ictim.
Mecburiyetten sigara icemedigim durumlarda sinir krizleri gecirip ellerimi parcaladim duvarlari yumruklarken.
Benimkisi bagimlilik degil baska bir sey.
Hep erteliyorum ama artik sart oldu psikologa gitmek. Acaba sigarayi neyin yerine koyuyorum cok merak ediyorum.
Daha neler neler. Benimki nikotin bagimliligi falan degil, tamamen psikolojik eminim buna.yok artık canım ahada böyle okudum yazdıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?