- 22 Ağustos 2009
- 587
- 107
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim isteksiz tiryaki gerçekten akıl oyunu gibi bir süreçten geçiyoruz. 15 gün oldu inan sigarayı asla canım istemiyor. Kesinlikle o pisliğe dönüş yok. SevgilerOlacaksın yasadıgımız bosluk tamamıyle can sıkıntısı 3 gunden sonrası en azından can sıkıntısı alıskanlık bilinç altımız acı cektıgımızı dusunduruyor bıze halbukı fiziki bi acı yasamıyoruz ben bosluklarda su ıcıyorum bol bol boslugu yıyecekle doldurmuyorum.
Her bosluk oldugunda bıraktım kölesi degilim içmek istemıyorum.eski içmedigim hallere donecegım ve bır daha sigara kölesi olmayacagım almak zorunda kalmayacagım canım cekmıyor bu alıskanlık surecıde bitecek diye motıve ediyorum.Daha cok aferin bana kurtuldum o pislikden diyorum![]()
Arkadaşlar, belki izlemişsinizdir henüz izlemeyenler destek kuvvet olarak şiddetle tavsiye ederim.
https://www.youtube.com...h?v=LXyx2w2Zk9s&t=5s
Siz sigara bırakma da verilen ilaçla bıraktınız sanırım antidepresan özelliği kötü yaptimiKendini hazır hissetmek çok önemli. Zaten içmeyeceğine kendini şartlandırırsan, atakları geçiştirebiliyorsun.Ama içerken o atağa acilen içmem lazım çözümünü buluyorsun. Zor bir iş ama değer.
Evet ilaçla bıraktım. Ama biraz farklı kullandım. Daha önce normal kullandım ve ilacı bırakınca tekrar başladım. Bu defa sadece ilk 3 günü atlatabilmek için kullandım. İlacın 5.günü sigarayı bıraktım ve ilacı da sadece 8 gün içip bıraktım.Siz sigara bırakma da verilen ilaçla bıraktınız sanırım antidepresan özelliği kötü yaptimi
Sayfa bende hatali acilmadi
Evet ama ilacın etkisiyle canınızın istemesine güvenmemeyi tavsiye ederim çünkü bakış açısı değişmeyince ilaç bırakıldığında canınızın istediğini görüyorsunuz. Ayrıca umarım olmaz ilaç kullanımının yaklaşık 3. Haftasında kabızlık başlıyor. Ve yeme alışkanlığının değişmemesine rağmen şişlik ve kilo artışı oluyor. Ne yazık ki buda sigaraya dönüş adımları attırıyor. Tabi ki bu benim yaşadıklarım. Bazı kişiler yaşamıyormuş. Umarım şanslılardan olursunuz.Bende ilacla birakiyorum ama bence ilacin buyuk etkisi yok ilacsiz birakma denemelerime kiyasla biraz atak sayisini azaltiyor.birde sigara tadi kotulesiyor yaridan sonra yine zorlayan zamanlar oluyor ama geciyor oda gunde sadece geceleri 1 kere oldu gunduz ataklari olmadi
Sayfa bende hatali acilmadi
İnşallah yapabilirim bende ilaç alicamEvet ilaçla bıraktım. Ama biraz farklı kullandım. Daha önce normal kullandım ve ilacı bırakınca tekrar başladım. Bu defa sadece ilk 3 günü atlatabilmek için kullandım. İlacın 5.günü sigarayı bıraktım ve ilacı da sadece 8 gün içip bıraktım.
İlacı uzun süre kullandığım dönem önüne geçemediğim bir kabızlık ve özellikle geceleri artan kalp ritimi ve düzensiz uyku gibi sorunlarım oldu. İlacı Bu nedenle bırakmıştım. Ancak çözümün bakış açısını değiştirmekte olduğunu anladım. Paylaştığım videolar bu konuda bana çok yardımcı oldu. Nihayetinde ilaç ağır bir ilaç ve yan etkileri çok fazla. Sadece ilaca güvenip sigara içmediğim dönem( benim önceki denemem gibi) bıraktığını sanmaktır. Tavsiyem işi ilaca bırakmayın sadece destek olarak görün. Sevgiler
Tesekkurler ben birakana kadar hatta 1 sigarasiz gunumde ilaca guvendim 2.gece atagindan sonra ilac sadece biraz destekliyor geri kalan kendi kararimiz birde dediginiz gibi ilaca cok guveniraem aklima gelince 3 -5 ay sonra baslamak korkusuyla guvenmiyorum baslamayacagim bir daha sadece ilac atak sureme ilk zamanlara yardimci belki 2.kituyu almayabilirim bu oz guvenim devam ederse ilerleyen gunlerde daha iyi olursam randevum var 12 ocakda ondan sonra ilaci birakabilirimde bakalim nasil olacakEvet ama ilacın etkisiyle canınızın istemesine güvenmemeyi tavsiye ederim çünkü bakış açısı değişmeyince ilaç bırakıldığında canınızın istediğini görüyorsunuz. Ayrıca umarım olmaz ilaç kullanımının yaklaşık 3. Haftasında kabızlık başlıyor. Ve yeme alışkanlığının değişmemesine rağmen şişlik ve kilo artışı oluyor. Ne yazık ki buda sigaraya dönüş adımları attırıyor. Tabi ki bu benim yaşadıklarım. Bazı kişiler yaşamıyormuş. Umarım şanslılardan olursunuz.
Kesinlikle bırakırsınız. Emin olun ilaç herşeyi yapıyor. Daha öncede söylediğim gibi önemli olan ilaç size bıraktırdıktan sonra kararlı olmanız. Kolaylıklar dilerimİnşallah yapabilirim bende ilaç alicaminşallah birakabilirim