• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARAYI BERABER BIRAKALIM

Arkadaşlar nasıl bir pisliğe bulaşmışız biz. Çok iyi gidiyor. Canım sigara da istemiyor ama dönem dönem anlam veremediğim bir boşluk yaşıyorum. Asla içmek istemiyorum ama bu halim canımı sıkıyor. Normal bir insan olamamaktan korkuyorum.

Olacaksın yasadıgımız bosluk tamamıyle can sıkıntısı 3 gunden sonrası en azından can sıkıntısı alıskanlık bilinç altımız acı cektıgımızı dusunduruyor bıze halbukı fiziki bi acı yasamıyoruz ben bosluklarda su ıcıyorum bol bol boslugu yıyecekle doldurmuyorum.
Her bosluk oldugunda bıraktım kölesi degilim içmek istemıyorum.eski içmedigim hallere donecegım ve bır daha sigara kölesi olmayacagım almak zorunda kalmayacagım canım cekmıyor bu alıskanlık surecıde bitecek diye motıve ediyorum.Daha cok aferin bana kurtuldum o pislikden diyorum :KK48:

Olacaksın yasadıgımız bosluk tamamıyle can sıkıntısı 3 gunden sonrası en azından can sıkıntısı alıskanlık bilinç altımız acı cektıgımızı dusunduruyor bıze halbukı fiziki bi acı yasamıyoruz ben bosluklarda su ıcıyorum bol bol boslugu yıyecekle doldurmuyorum.
Her bosluk oldugunda bıraktım kölesi degilim içmek istemıyorum.eski içmedigim hallere donecegım ve bır daha sigara kölesi olmayacagım almak zorunda kalmayacagım canım cekmıyor bu alıskanlık surecıde bitecek diye motıve ediyorum.Daha cok aferin bana kurtuldum o pislikden diyorum :KK48:
Teşekkür ederim isteksiz tiryaki gerçekten akıl oyunu gibi bir süreçten geçiyoruz. 15 gün oldu inan sigarayı asla canım istemiyor. Kesinlikle o pisliğe dönüş yok. Sevgiler

Cok sevindim tebrikler.Darisi basima 4.gunum benim de normalde bugun birakacaktim erken biraktim zaten icten ice istemeyerek iciyordum kac senedir sonunda oldu.bugun daha rahatim 3 demiyeyde 1 gun cok rahatti. 2 ve 3 gun ara ara geceleri zorluyor gibi oldu gun icinde bosluklarda oldu ama 3 gun sabredildi mi bitiyor gibi 4.gun inanilmaz rahatim ara sira boslugu grliyor aklima ama artik icesim gelmiyor aklimdan icmeyi cikardim bence tabi yarin ne olur bilmem cunku daha yrni benimki sizin gibi cok gun gecmisler daha iyi bilir ama benim yasadihim sanki artik canim istemicek givi hissediyorum zaten tum hisleri yaziyorum istek oldu olmadi vss belki okuyan vardir birakmak isteyen tum detayiyla gorsun kararini versin ben mutluyum bu kararimdan birakmayan varsa kesinlikle tavsiye ederim.koku duygum sigaraya basladikdan sonra azalmisti ben yas gectikce saniyordum fakat oyle degil galiba cunku burnum hassaslasti yemekler biraz daha lezzetli gelmeye basladi abur cuburla doldurmadigim icin bosluklari kilo heniz almadim

Kilo alsamda umrumda degil bir platesde veya kosuda nefes alip verisim zorluyor sigara ciksin hayatimdan sporumu yaparim rahat rahat veirirm bitsinde su sigara cilesi gerisi hal olur

Kendini hazır hissetmek çok önemli. Zaten içmeyeceğine kendini şartlandırırsan, atakları geçiştirebiliyorsun.Ama içerken o atağa acilen içmem lazım çözümünü buluyorsun. Zor bir iş ama değer.
Siz sigara bırakma da verilen ilaçla bıraktınız sanırım antidepresan özelliği kötü yaptimi

Siz sigara bırakma da verilen ilaçla bıraktınız sanırım antidepresan özelliği kötü yaptimi
Evet ilaçla bıraktım. Ama biraz farklı kullandım. Daha önce normal kullandım ve ilacı bırakınca tekrar başladım. Bu defa sadece ilk 3 günü atlatabilmek için kullandım. İlacın 5.günü sigarayı bıraktım ve ilacı da sadece 8 gün içip bıraktım.
İlacı uzun süre kullandığım dönem önüne geçemediğim bir kabızlık ve özellikle geceleri artan kalp ritimi ve düzensiz uyku gibi sorunlarım oldu. İlacı Bu nedenle bırakmıştım. Ancak çözümün bakış açısını değiştirmekte olduğunu anladım. Paylaştığım videolar bu konuda bana çok yardımcı oldu. Nihayetinde ilaç ağır bir ilaç ve yan etkileri çok fazla. Sadece ilaca güvenip sigara içmediğim dönem( benim önceki denemem gibi) bıraktığını sanmaktır. Tavsiyem işi ilaca bırakmayın sadece destek olarak görün. Sevgiler

Bende ilacla birakiyorum ama bence ilacin buyuk etkisi yok ilacsiz birakma denemelerime kiyasla biraz atak sayisini azaltiyor.birde sigara tadi kotulesiyor yaridan sonra yine zorlayan zamanlar oluyor ama geciyor oda gunde sadece geceleri 1 kere oldu gunduz ataklari olmadi

Bende ilacla birakiyorum ama bence ilacin buyuk etkisi yok ilacsiz birakma denemelerime kiyasla biraz atak sayisini azaltiyor.birde sigara tadi kotulesiyor yaridan sonra yine zorlayan zamanlar oluyor ama geciyor oda gunde sadece geceleri 1 kere oldu gunduz ataklari olmadi
Evet ama ilacın etkisiyle canınızın istemesine güvenmemeyi tavsiye ederim çünkü bakış açısı değişmeyince ilaç bırakıldığında canınızın istediğini görüyorsunuz. Ayrıca umarım olmaz ilaç kullanımının yaklaşık 3. Haftasında kabızlık başlıyor. Ve yeme alışkanlığının değişmemesine rağmen şişlik ve kilo artışı oluyor. Ne yazık ki buda sigaraya dönüş adımları attırıyor. Tabi ki bu benim yaşadıklarım. Bazı kişiler yaşamıyormuş. Umarım şanslılardan olursunuz.

Evet ilaçla bıraktım. Ama biraz farklı kullandım. Daha önce normal kullandım ve ilacı bırakınca tekrar başladım. Bu defa sadece ilk 3 günü atlatabilmek için kullandım. İlacın 5.günü sigarayı bıraktım ve ilacı da sadece 8 gün içip bıraktım.
İlacı uzun süre kullandığım dönem önüne geçemediğim bir kabızlık ve özellikle geceleri artan kalp ritimi ve düzensiz uyku gibi sorunlarım oldu. İlacı Bu nedenle bırakmıştım. Ancak çözümün bakış açısını değiştirmekte olduğunu anladım. Paylaştığım videolar bu konuda bana çok yardımcı oldu. Nihayetinde ilaç ağır bir ilaç ve yan etkileri çok fazla. Sadece ilaca güvenip sigara içmediğim dönem( benim önceki denemem gibi) bıraktığını sanmaktır. Tavsiyem işi ilaca bırakmayın sadece destek olarak görün. Sevgiler
İnşallah yapabilirim bende ilaç alicam:( inşallah birakabilirim

Evet ama ilacın etkisiyle canınızın istemesine güvenmemeyi tavsiye ederim çünkü bakış açısı değişmeyince ilaç bırakıldığında canınızın istediğini görüyorsunuz. Ayrıca umarım olmaz ilaç kullanımının yaklaşık 3. Haftasında kabızlık başlıyor. Ve yeme alışkanlığının değişmemesine rağmen şişlik ve kilo artışı oluyor. Ne yazık ki buda sigaraya dönüş adımları attırıyor. Tabi ki bu benim yaşadıklarım. Bazı kişiler yaşamıyormuş. Umarım şanslılardan olursunuz.
Tesekkurler ben birakana kadar hatta 1 sigarasiz gunumde ilaca guvendim 2.gece atagindan sonra ilac sadece biraz destekliyor geri kalan kendi kararimiz birde dediginiz gibi ilaca cok guveniraem aklima gelince 3 -5 ay sonra baslamak korkusuyla guvenmiyorum baslamayacagim bir daha sadece ilac atak sureme ilk zamanlara yardimci belki 2.kituyu almayabilirim bu oz guvenim devam ederse ilerleyen gunlerde daha iyi olursam randevum var 12 ocakda ondan sonra ilaci birakabilirimde bakalim nasil olacak

Back