bantı çıkarınca durumun ne olcağını merak ediyorsan valla bende pek bir şey değişmedi bantsız ilk günümde hatta abimlere gittim abim yanımda fosur fosur içti bense böbürlendim ohh artık içmiyorum sakız çiğnedim bol bol..
41 kere maşallah,
41.günüm oh be dünya varmış, her taraf mis gibi
yalnız bir bağımlılıktan kurtulup diğerine bulaştım galiba
kk dan çıkamıyorum :)
41 kere maşallah arkadaşıma! sabrından güç alıyorum.birbirimize destek ola ola kurtulucaz bu bağımlılıkdan
eşime rağmen içmemeye devam.
bu insanın yakasını bırakmayan bir illet malesef. ben de 30. günümdeyim bugün.ama bazen sanki hiç bırakmamaışım, az önce içmişim gibi hissediyorum. sende de oluyor mu
bu insanın yakasını bırakmayan bir illet malesef. ben de 30. günümdeyim bugün.ama bazen sanki hiç bırakmamaışım, az önce içmişim gibi hissediyorum. sende de oluyor mu
beylerin çoğu desteğe ihtiyaç olunan dönemlerde köstek oluyo eşe inat içme :)
bende hiç yok o irade hamileykem çok zor oldu bu olay
sigara mı o da ne ?
ben buraya niye başlık açmışım anlamadım.
sanırım yıllar önce sigara içen birisiydim.
damağımda yara oluştu.
bunun sügarayla bir alakası olabilir mi acaba
fikri olan varsa yararlanabilirim.
Eşim sigarayı bıraktı ağzında yaralar çıktı genelde dudakların iç kısmında ama şimdi 2 sene olacak 14 şubatta olmuyor eskisi gibi...
Bir tv de bitkisel ilaçlar yapan biri var ama ismi aklıma gelmiyor ağızda çıkan yaralar için sigara dumanı gargarası öneriyormuş öyle söylemişti ama eşim yapmadı tekrar başlarım diye.
Sigarayı bırakanlarda ilk günlerde görülen bazı değişiklikler şu şekilde sıralanabilir:
- Öksürük
- Uyumamak
- Uyuklama hissi
- Ağızda yara çıkması
- Baş dönmesi
- Kabızlık
- Göğüste sıkışıklık hissi
- Gerginlik hali
- Dikkatini toplayamama
- Sigara aramak.
keh, keh, keh :18:
kafayımı yedim nedir