Sigaraya elveda, hayata merhaba....Nikotin bandı bir harika

Sigara içiyor musunuz

• EVET şimdilik

OY: 1 100,0%
  • EVET herzaman

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
bugün kontrol ve görüşme için doktora gittim.Çok sevindi,kendini mutlaka ödüllendirmelisin dedi.
Eşimi sordu çünkü oda shampıx ile bırakacaktı bu nikotin bandından daha etkili olmasına rağmen
eşim başaramadı.Doktor zaten sigara bırakmak isteyenlerin sadece %25 i başarılı oluyor sende artık o
gruptasın dedi.Çok mutlu oldum darısı bütün bırakmak isteyenlerin başına
ayrıca hiç kilo almadığımı da söyledi ,nikotin bandı dozlarımda ayarlama yaptı ve yaklaşık 1 ay sonraya randevu verdi
sanırım daha sonra tablete geçecekmişim hadi hayırlısı

Bu arada söylemeyi unuttum cuma günkü ödülüm
kocaman bir kase muz üzeri sıvı çikolata:KK9:

sigarayı bıraktıktan sonra kabız olan var mı ?
neler yaptıklarını paylaşabilirler mi ?

ben kabız oluyorum genelde. yeşil çay içiyorum. spor yapıyorum. sanki faydası var gibi...

arkadaşlar bugün tam bir ay oldu.:KK9: :KK12:
akşam eşim çikolatamı getirmiş.hep birlilte kutlamamızı yaptık. :KK33:

bundan sonra çikolata istememeye karar verdim.
soğuyunca tadı iğrenç oluyormuş.

aynı yolda yürüyen herkese selamlar.......

:KK9: :KK16: :KK9:

üzerinize afiyet üşütmüşüm. berbat durumdayım.doğal olarakta sigara aklıma hiç gelmiyor.
zaten nikotin bandı kullanırken sigarayı pek aramıyorsun.
ben asıl banttan sonra ne olacak onu merak ediyorum.

üzerinize afiyet üşütmüşüm. berbat durumdayım.doğal olarakta sigara aklıma hiç gelmiyor.
zaten nikotin bandı kullanırken sigarayı pek aramıyorsun.
ben asıl banttan sonra ne olacak onu merak ediyorum.

bant ne zaman çıkacak peki...acaba benim eşim de b u yöntemle bırakabilirmi ki..evde eşlerden biri bırakmaya çalışırken ötekinin fosur fosur içmesi çok sinir bozucu...

bant ne zaman çıkacak peki...acaba benim eşim de b u yöntemle bırakabilirmi ki..evde eşlerden biri bırakmaya çalışırken ötekinin fosur fosur içmesi çok sinir bozucu...

size tamamen katılıyorum.benim de eşim evde içiyor. canım çekmiyor amakokusundan tiksindiğim için sinirlerim bozuluyor.
nikotin bandını 1 ,2 yada 3 günde bir değiştiriliyor.bunu doktor da ayarlıyor.
sigara içme sayısına göre bant büyüklükleri var.
ben 30 lukla başladım.şu anda 20 likteyim .dozu düşürerek devam ediyorum.
teknoloji özürlü olmasam internetten indirir.foruma koyardım ama beceremiyorum.

normalde insanlar sigarayı bıraktıktan sonra kilo alır ben anormal olduğum için kilo veriyorum.
(gerçi hastayım ondandır)
benim mide problemim olduğu için sigara içebilmek için sık sık atıştırıyordum.şimdilik bundan kurtuldum.
ileriki günler ne gösterir,bekleyip göreceğim.

yazı kışı olmaz kardeşim^_^ hazır bırakmışken ölmek var dönmek yok. hem ben sizi örnek alıyorum bana iyi örnek olmuştunuz.lütfen içmeyi düşünmüyoruz!

hala içmemeye devam
yazın içsem mi acaba?

işte bunlar beyninin sana oynadığı oyunlar. sigarayı bırakma sürecindeki en tehlikeli dönemler 3-5 aydan sonra başlar. kişinin kendine olan güveni artar. nasılsa içmiyorum. şöyle tatilde bir tane tüttürüvereyim ne olur ki diye düşünmeye başlar. ben 6 aylık bırakma sürecinden sonra yaz tatilinde içtim tek sigarayı. gerisi de geldi.

Arkadaşlar zybanla bırakıyorum sigarayı üstelik bir antidepresaan olmasına rağmen neden bana herşey ağır geliyor ve ben neden herşeye zırıl zırıl ağlıyor öfkeleniyor delleniyorum sizde de bunlar oldu mu 20 yıllık içiciydim günde 1 paket 13 ocaktan beri savaşıyorum 6 gündür hiç içmiyorum ilk 15 gün ilaçla içmiştim kahretsin beni mahvetti bu sigara

nevbaha nasıl gidiyor ?? yazın içsemmi acaba falan diye düşünürsek beynimizi şartlamış oluruz ben de ah allah korusun bir ölüm olsa veya boşansam vs gb durumlarda kesin başlarım diyordum beynnimizi şartlıyoruz bilmeden artık öyle düşünmüyorum öyle yada böyle başlamıcam tekrar yenilmicem+ 10 yıl sonra bile aklımıza gelecek bu illet buna hazır olmalıyız bırakmak aslında zor değil onu sürdürmek önemli yıllarca hatta sonuna kadar benim yarın tam 4 ay oluyor içtiğim dönemler o kadar uzak geliyor ki sanki 10 yıl olmuş gb zar zor hatırlıyorum o günleri

bantı çıkarınca durumun ne olcağını merak ediyorsan valla bende pek bir şey değişmedi bantsız ilk günümde hatta abimlere gittim abim yanımda fosur fosur içti bense böbürlendim ohh artık içmiyorum sakız çiğnedim bol bol..

işte bunlar beyninin sana oynadığı oyunlar. sigarayı bırakma sürecindeki en tehlikeli dönemler 3-5 aydan sonra başlar. kişinin kendine olan güveni artar. nasılsa içmiyorum. şöyle tatilde bir tane tüttürüvereyim ne olur ki diye düşünmeye başlar. ben 6 aylık bırakma sürecinden sonra yaz tatilinde içtim tek sigarayı. gerisi de geldi.

geri dönüş yapabileceğim bir yaşta değilim artık.bugün büyük gün tam 40.gün. hepimiz kurtulalım bu bağımlılıktan.

nevbaha nasıl gidiyor ?? yazın içsemmi acaba falan diye düşünürsek beynimizi şartlamış oluruz ben de ah allah korusun bir ölüm olsa veya boşansam vs gb durumlarda kesin başlarım diyordum beynnimizi şartlıyoruz bilmeden artık öyle düşünmüyorum öyle yada böyle başlamıcam tekrar yenilmicem+ 10 yıl sonra bile aklımıza gelecek bu illet buna hazır olmalıyız bırakmak aslında zor değil onu sürdürmek önemli yıllarca hatta sonuna kadar benim yarın tam 4 ay oluyor içtiğim dönemler o kadar uzak geliyor ki sanki 10 yıl olmuş gb zar zor hatırlıyorum o günleri

son günlerdeki iç hesaplaşmalarıma rağmen,bu gün tam 40 gün oluyor . kendime ben bile inanamıyorum aslında zayıf bir iradem vardır.destekleriniz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar zybanla bırakıyorum sigarayı üstelik bir antidepresaan olmasına rağmen neden bana herşey ağır geliyor ve ben neden herşeye zırıl zırıl ağlıyor öfkeleniyor delleniyorum sizde de bunlar oldu mu 20 yıllık içiciydim günde 1 paket 13 ocaktan beri savaşıyorum 6 gündür hiç içmiyorum ilk 15 gün ilaçla içmiştim kahretsin beni mahvetti bu sigara

malesef o ilaçların yan etkisi böyle oluyor sanırım.ben welbutrinle başlayıp yan etkisinden dolayı banta geçtim.
ağlamaya gelince kendinize haksızlık etmeyin,ağlamadan ayrılığın anlamı olmaz.

X