Sigaraya elveda, hayata merhaba....Nikotin bandı bir harika

Sigara içiyor musunuz

• EVET şimdilik

OY: 1 100,0%
  • EVET herzaman

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
o da ne demek anlamadım ki
yarama nutella koydum biraz acıttı
peki karbonat yerine kabartma tozu olmaz mı?

karbonat yerine kabartma tozu kullanılabiliyor mu bilmiyorum ama zannediyorum olmaz, kabartma tozunun içeriğinde farklı maddeler de oluyo zira.. bu arada yaraya tuz basmaktan sonra bir de yaraya nutella basmak diye bi tabir oluşturmuş olduk :KK9:
tarçın, karanfil ve adaçayıyla gargaranın da dişetleri ve aftlara iyi geldiğini duymuştum.Allah şifalar versin canım arkadaşım

benim de bugün 34. günüm. daha ağız yaralarından yeni kurtuldum diyebilirim. benim bildiğim kadarıyla sigarayla ilgisi var. ben neler ettiysem fayda etmedi. kendiliğinden geçti. bu arada ben hala sabahları ağzımda oluşan o iğrenç sigara tadından kurtulamadım.

karbonat yerine kabartma tozu kullanılabiliyor mu bilmiyorum ama zannediyorum olmaz, kabartma tozunun içeriğinde farklı maddeler de oluyo zira.. bu arada yaraya tuz basmaktan sonra bir de yaraya nutella basmak diye bi tabir oluşturmuş olduk :KK9:
tarçın, karanfil ve adaçayıyla gargaranın da dişetleri ve aftlara iyi geldiğini duymuştum.Allah şifalar versin canım arkadaşım

engin bilgilerine teşekkürlerimi sunuyorum.eşşekten düşenin halini yine eşşekten düşen anlarmış.

teşekkür ederim yalnız sigara dumanı gargarasını pek anlayamadım

Sigara dumanını ağzında tutup bırakıyorsun ona sigara dumanı gargarası deniyor ama iyi bir irade olması gerekiyor bir süre sonra geçiyor azcık dişini sıcaksın birde kayınvalidem eşime aspirin koy demişti faydası var biraz yarayı açıyor ama iki günde geçiriyor....

Eşim yapmamıştı tekrar başlarım diye...

Bende bıraktım ama 8 ay anca sürdü tekrar başa sardım,kolay gelsin hepinize

benim de bugün 34. günüm. daha ağız yaralarından yeni kurtuldum diyebilirim. benim bildiğim kadarıyla sigarayla ilgisi var. ben neler ettiysem fayda etmedi. kendiliğinden geçti. bu arada ben hala sabahları ağzımda oluşan o iğrenç sigara tadından kurtulamadım.

sigara tadı olması gerçekten çok kötü bir durum olsa gerek.
bende böyle bir şey yok,yalnız eşim eve geldiğin de yakınında
olmamaya çalışıyorum.o koku çok iğrenç geliyor.
kendimi bilmesem hamileyimde tiksiniyorum diyeceğim.
peki ben o kokuyla nasıl gezmişim anlamıyorum.

Sigara dumanını ağzında tutup bırakıyorsun ona sigara dumanı gargarası deniyor ama iyi bir irade olması gerekiyor bir süre sonra geçiyor azcık dişini sıcaksın birde kayınvalidem eşime aspirin koy demişti faydası var biraz yarayı açıyor ama iki günde geçiriyor....

Eşim yapmamıştı tekrar başlarım diye...

Bende bıraktım ama 8 ay anca sürdü tekrar başa sardım,kolay gelsin hepinize

teşekkür ederim canım.
8 aydan sonra yazık etmişsin kendine.
benim öyle bir şansım yok.
yaş ilerledi çünkü...

bu arada söylemeyi unuttum.ben nikotin bandının en küçük boyuna geçtim.
bunu hergün değiştireceğim.

teşekkür ederim canım.
8 aydan sonra yazık etmişsin kendine.
benim öyle bir şansım yok.
yaş ilerledi çünkü...

Tüp bebek tedavisine başladığımda bıraktım iki tüp bebek yaptırdım arasında 8 ay var ikinci negatifi kaldıramadı birde herkes ''aman olur,takma bu kadar,daha çok gençsin v.b'' lafarı duydukça kabuğuma çekildim sigarada buldum çareyi yeniden bakalım belki 3. denemede bırakırım ve bir daha hiç başlamam :KK14::KK14:

Son düzenleme:
.................................................

Son düzenleme:
Tüp bebek tedavisine başladığımda bıraktım iki tüp yaptırdım arasında 8 var ikinci negatifi kaldıramadı birde herkes ''aman olur,takma bu kadar,daha çok gençsin v.b'' lafarı duydukça kabuğuma çekildim sigarada buldum çareyi yeniden bakalım belki 3. denemede bırakırım ve bir daha hiç başlamam :KK14::KK14:

inşallah takma kafana.hakkında hayırlısı neyse o olsun.
her konuda canım.

sigara sigara sigara
ay ne desem bilmiyorum.hala içmiyorum ama iç deseler içecek gibiyim
hele böyle özel günlerde iyice içesim var neyse alışmaya alışıyorum galiba:KK43:

sanırım bugün 53 gün oldu. ben bile kendime inanamıyorum.
canım çok istiyor. sanki bir yakınımdan ayrılmışım gibi ağlamak istiyorum.
ne kadar alışmışım,hayatımdaki tek zevkim sigara içmekmiş.

mutsuzum
mutsuzum
mutsuzum.......

eşime yardımcı olmak istiyorum sonradan başlamış daha 24 yaşında kronik bir da hastalığı var hiç içmemesi gerekiyor ben çok istiyorum diye günde 7 de kadar düştüü bu doktor kontrolsüz bandı kullanmak dogru olurmu ::26:

eşime yardımcı olmak istiyorum sonradan başlamış daha 24 yaşında kronik bir da hastalığı var hiç içmemesi gerekiyor ben çok istiyorum diye günde 7 de kadar düştüü bu doktor kontrolsüz bandı kullanmak dogru olurmu ::26:

küçük büyük her türlü devlet hastanesinde göğüs hastalıkları doktorları bu konuda yardımcı oluyor.

ilk önce kan tahlilleri,solunum testi,röntgen vb.yaptırıp,

sonucuna göre size en uygun tedavi yöntemine başlıyorlar.

bir nevi koçluk yapıyorlar.yoksa kendi kendine nikotin bandı kullanan da var.

yalnız,bant kullanırken kesinlikle sigara içilmemesi gerekiyor.

umarım yardımcı olabilmişimdir.banttan başka çözümlerde var.doktor onada karar verebilir.

bantla ilgili sorularınızda ben buradayım.yardımcı olmaya çalışırım....

küçük büyük her türlü devlet hastanesinde göğüs hastalıkları doktorları bu konuda yardımcı oluyor.

ilk önce kan tahlilleri,solunum testi,röntgen vb.yaptırıp,

sonucuna göre size en uygun tedavi yöntemine başlıyorlar.

bir nevi koçluk yapıyorlar.yoksa kendi kendine nikotin bandı kullanan da var.

yalnız,bant kullanırken kesinlikle sigara içilmemesi gerekiyor.

umarım yardımcı olabilmişimdir.banttan başka çözümlerde var.doktor onada karar verebilir.

bantla ilgili sorularınızda ben buradayım.yardımcı olmaya çalışırım....

çok teşekkürler eşim doktora gitmiyor pproblem orada önce kandırmam lazım :):):):):)

Nasıl gidiyor arkadaşlar,nevbaha idolümsün iyi başardın canım arkadaşım :nazar: sigarasız sağlıklı günleree

X