Sigaranın sağlığa zararları ve bırakma yöntemleri

Ben de kullandım.İlk gün akşama kadar sigara içmedim,daha sonra öğlene kadar.Ondan sonra da hiç faydasını görmedim.Ama nikotin bantıyla bırakanlar varmış.

ayurıca ben karabaş otunu duymuştum ben şahsen bırkmak için onu denemeyi düşünüyorum ama beyinde bitiremedikten sonra gerisi boş

benim dedem kullanıyordu yazın bant terleyince düşüyomuş hep
o yüzden kullanamadı bıraktı bandı

nikotini vücuda vermek değil atmak lazım.türkiye ye son 6 ayda gelen bir yöntem var.vücudun 38 noktasında nikotinlerin yığılma noktası var.soğuk lazerle nikotin alt seviyeye indiriliyor ve endorfin (mutluluk hormonu)artırılıyor hem de 45 dk da.

insan hiç sigaraya başlamamış gibi oluyor ve yoksunluk sendromuna düşmüyor...

rahmetli babamın sigaradan ayak parmağı bile gitti nikotin bantı neler neler denedik.öldü de sigarayı bırakmadıydı.....

Arkadaşlar sigarayi birakmak istiyorum .nikotin bantlarindan almayi düşünüyorum .aranizda bu bantlari kullanip birakan var mi?yana birakamayan ?yardimci olur musunuz?

evet canım uzun yıllar kullandığım sanki içmeyip yediğim o illetten nikotin bantı sayesinde kurtuldum üstelik çevremdeki kimse bırakacağıma inanmıyordu ama şunu biliyordum bant kolumdayken sigara içmek kalp krizi yapıyormuş o yüzden bantı taktığım andan itibaren bir tane bile içmedim
4 kutu aldım
önce büyük bant birinci hafta
sonra orta bant ikinci hafta
üçüncü hafta en küçük bantı kullandım
dördüncü hafta 2.küçük bantıma gerek bile kalmamıştı bir de mevsim yazdı bantlar bazen terden vücudumda tutmuyordu ama ben yılmadım
ve 13 ay içmedim sonra bir travma yaşadım 4 ay içtim yine bant aldım bu kez bir büyük bantı 3 gün kullandım ve şu an 10 ay bitti
rabbim bir daha o pis şeyi içmemi nasip etmez inşallah

gerçekten irade meselesi...birde sefgilime bıraktıracam inş...

Sigaradan kurtulmak isteyenler bu yöntemi deneyebilir.

30 yıllık gunde 3 paket sigara içen bir tiryakiydim.bioplus moraterapi yöntemi yle 45 dakikalık tek seans ta sigara bağımlılığından kurtuldum. Daha önce bir çok sigara bırakma merkezine gitmiştim, akupunkturla sigara bırakmayı denedim, 45 dakikalık seansla soğuk lazeride duymuştum, nikotin bandı ve nikotin sakızı ile sigarayı bırakmayı denedim fakat başarı elde edememiştim. bioplus moraterapi sigara bırakma merkezi nde benim gibi sizde 45 dakikalık tek seansta sigarayı bırakabilirsiniz.

Bu Terapi, biorezonans sistemi ile bu konuda dünyanın en gelişmiş cihazı olan MORA cihazı ile uygulanıyor. Ağrısız, ilaçsız ve yan etkisiz sadece 45 dakika süren terapi ile şaşırtıcı bir şekilde sigaraya ömür boyu veda edebilirsiniz.

Nasıl uygulanıyor?
Son sigaranızı bioplus sigara bırakma merkezinde içiyorsunuz. Sürekli içtiğiniz marka sigaranızı seans öncesi 2 adet yanınızda getirmeniz gerekiyor. Sigaralar daha sonra bioplus moraterapi biorezonans sistemine tanıtıyorlar. 45 dakika süren tek seans boyunca bir koltukta oturacak, rahatlatıcı müzik eşliğinde Mora Terapi uygulanacak. Seans esnasında rahatladığınızı hissedeceksiniz. Tedavi bitiminde göbeğinizin alt bölümüne yapıştırılacak bir çip, sigara içme isteğinize 1 ay boyunca karşı frekans yayarak destek verecek. Çipin hiçbir yan etkisi yok. Bant yardımıyla göbeğe kolayca yapıştırılıyor. Sudan etkilenmiyor.

Biorezonans nedir?
Maddelerin çevrelerine yaydığı mikro-elektromanyetik titreşimlerin ya da vücudun kendisinden alınan elektromanyetik bilginin tedavi için kullanılmasıdır.

Bioplus moraterapi biorezonans 45 dakikalık tek seansta sigara bırakma terapisi ni birçok kurumuda uyguluyor. Ayedaş türktelekom igdaş gibi…
Sizde sigaranın yol açtığı hastalıklara , kanser akciğer hastalıkları ve bunun gibi birçok sigaraya bağlı hastalığa yakalanmamak için sigarayı bırakın

Son düzenleyen: Moderatör:

30 yıllık gunde 3 paket sigara içen bir tiryakiydim.bioplus moraterapi yöntemi yle 45 dakikalık tek seans ta sigara bağımlılığından kurtuldum. Daha önce bir çok sigara bırakma merkezine gitmiştim, akupunkturla sigara bırakmayı denedim, 45 dakikalık seansla soğuk lazeride duymuştum, nikotin bandı ve nikotin sakızı ile sigarayı bırakmayı denedim fakat başarı elde edememiştim. bioplus moraterapi sigara bırakma merkezi nde benim gibi sizde 45 dakikalık tek seansta sigarayı bırakabilirsiniz.

Bu Terapi, biorezonans sistemi ile bu konuda dünyanın en gelişmiş cihazı olan MORA cihazı ile uygulanıyor. Ağrısız, ilaçsız ve yan etkisiz sadece 45 dakika süren terapi ile şaşırtıcı bir şekilde sigaraya ömür boyu veda edebilirsiniz.

Nasıl uygulanıyor?
Son sigaranızı bioplus sigara bırakma merkezinde içiyorsunuz. Sürekli içtiğiniz marka sigaranızı seans öncesi 2 adet yanınızda getirmeniz gerekiyor. Sigaralar daha sonra bioplus moraterapi biorezonans sistemine tanıtıyorlar. 45 dakika süren tek seans boyunca bir koltukta oturacak, rahatlatıcı müzik eşliğinde Mora Terapi uygulanacak. Seans esnasında rahatladığınızı hissedeceksiniz. Tedavi bitiminde göbeğinizin alt bölümüne yapıştırılacak bir çip, sigara içme isteğinize 1 ay boyunca karşı frekans yayarak destek verecek. Çipin hiçbir yan etkisi yok. Bant yardımıyla göbeğe kolayca yapıştırılıyor. Sudan etkilenmiyor.

Biorezonans nedir?
Maddelerin çevrelerine yaydığı mikro-elektromanyetik titreşimlerin ya da vücudun kendisinden alınan elektromanyetik bilginin tedavi için kullanılmasıdır.

Bioplus moraterapi biorezonans 45 dakikalık tek seansta sigara bırakma terapisi ni birçok kurumuda uyguluyor. Ayedaş türktelekom igdaş gibi…
Sizde sigaranın yol açtığı hastalıklara , kanser akciğer hastalıkları ve bunun gibi birçok sigaraya bağlı hastalığa yakalanmamak için sigarayı bırakın

Son düzenleyen: Moderatör:

Nasıl uygulanıyor?

Biorezonans nedir?

BioPlus adresinden inceleyebilirsiniz.

arkadaslar bende igaraı bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum napıcammm çok istiyorum am kendime engel olamıyorum 2 3 gun içmiyorum sonra yine devam...senağlama

ben zamanında bu yöntemi arştırmıştım iyi ki de denemişim

ben aynı yöntem yani biorezonans la bıraktım mora değil benim cihazın adı bicom du yaklaşık 3,4-5 ay oldu gayet memnunum benim sayemde çevremde en az 5-6 kişi de bu yöntemle bıraktı ve herkes çok memnun ankarada ankarabiorezonans bu yöntemi uyguluyor hatta ben bayramdan sonra bu yöntemle sigara ile aldığım kiloları vermek için tedaviye başlayacağım

sigara bir tutkudur bence.bir bağımlılık değildir.eğerki bu tutkunuzdan vazgeçemiyorsanız hayatta bırakamazsınız.ben bıraktım.artık içmiyorum.hatta nefret ediyorum arkadaşlar.isteyen herkes bırakabilir.ama başkaları istediği için bırakılmıyo.kendiniz istemelisiniz..

10 yıl sigara kullandım 2 hamileliğimde de 9 ay içmedim emzirmeler vs.. bitince tekrar başladım.Şubat ayında ani bir kararla sigaraya son dedim ve çok tiryaki olmama rağmen çok az zorlanara sigarayı bıraktım.Hiç kilo almadım kırıp dökmedim ve hiç aramadım.Ben bile hayret ettim ama evet hiçbir yöntem kullanmadan bırakabildim.Keşke daha önce bıraksaymışım :teytey:

a.s.slm bende içiyorum sigarabırakamıyorum 3kere denedim bırakmayı ilkinde 1 sene 2.sinde 3ay 3.sündede 10 gün bıraktım başaramıyorum.bişi duydum onu denicem karabaş otu sigara isteğin geldiğinde bu ottan çiğneyecekmişsin yutsan bile zararı yokmuş bana şans dileyin arkdşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…