- 3 Mart 2008
- 18
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Arkadaşlar,neredeyse 15 yıl içtim bu zıkkımı,2007 de iyice uçar oldum.günde 2-2,5 paket nefes alamıyordum hala içiyordum,eşim de benden nefret eder olmuştu.Çok denedim bırakmayı 1 gün zor dayandım,katil gibi dolaşıyordum.2008 haziranında bir gün yine manzaraya karşı deliler gibi tüttürüyorum içimden de kendime küfür ediyorum,nefret ediyorum senden iradesiz kadın dedim kendime .Ve okuduğum dergide önüme 1 konu çıktı,biorezonans okudum..inanmadım ama hemen internetten araştırma yaptım 1 merkez buldum evime yakın.Aradım beni hemen alın yoksa vaz geerim dedim.Ertesi güne rand.aldım.hiç inanmıyorum biryandan ne olucak 1 aylık sigara parası dedim.250.ytl.Diğer taraftan sevgilimden ayrılıcakmışım gibi bir üzüntü.Neyse 45 dakika hoş bir ortamda makineye bağlı yetkili dr.ve bilgileri ile geçti.Çıkınca hemen içerim dedim ama ilginç yok istemiyorsunuz 2 günde vücut terle nikotin atıyor ve yeni temiz bir hayat ,en güzel yanı...hiç ama hiç sinir yok.Bu gün 22 Aralık 08 ve ben 6,5 aydır ağzıma tek sigara sürmedim.Bir iki kere canım çekti ama 2 sn sonra yok oldu gitti bu istek.Hep yorgun bitkindim,şimdi haftada 4 gün yürüyorum.Canlı ve atağım,Eşim çok memnun.Ben çok MUTLUYUM.
ne kadar güzel ben hamileyim ve günde 5 tane falan içiyorumm
hamilellere böyle bi işlem olmuyomuş ama dogumdan sonra yaptırabılırım
bana yardımcı olurmusun izmirde varmı bi araştırırmısın ben nasıl araştıracagımı bilmedigimden
şimdiden teşekküler
keşke eskişehirdede olsa böyle bi merkez
bu güzel konu neden derinlerde kalmış.
başka biorezonans yaptıran var mı?
akşam eşim gelince bu konunun tüm sayfalarını okutacagım daha dogru o okumayı sevmez ben ona okuyacagım
ve ankara için hemen bir araştırmaya başlayacagım bakalım var mıdır diye...
Ben bu terapiye gittim ne hikmetse bir işe yaramadı.
Benim şaşkınlıkla içinde bulunduğum tedavi şöyleydi birebir anlatayım.
Terapi merkezine vardınız yanınızda sürekli içmekte olduğunuz sigarayı getirmenizi istiyorlar. Sonra son 1 sigara yakıp sonuna kadar içmeniz isteniyor tabi onuda iğreti gibi görerek kapı önünde filan içirmişlerdi:))))) ve sigaranız bittiğinde atmıyorsunuz kesinlikle kan tüpü gibi bişey olurya onun içine söndürüyorsunuz ve onu alıyorlar sizden.
Tedavi odasında da vucudunuza bağlanabilecek kabloları olan bir makine düşünün o içtiğim son sigarayı o kan tüpünün içinden çıkarmadan makinenin bi bölümü var oraya yerleştirdi doktor hanım ne işe yarayacağını sorduğumda efendim o akıllı makine o sigaradan aldığı elektromanyetik dalgaları ters çevirerek titreşimlerle sigarayı bırakmamızı sağlayacakmış.
Manyetik değişebilen bir gurup başlık düşünün makine bipledikçe başlık değişiyor taki en son kulağınıza varana kadar bir tür masaj düşünün öyle bişey ve göbeğinizin altına yapıştırılan bir çip ve hemopatik sıvı mı ne bide öyle bir şey var.
Tedavi sonunda kesinlike sigara içmemeniz sigara aklınıza geldikçe su içmeniz vs. vs. vs. gibi her yerde bulabileceğimiz sigarayı bırakmaya yardımcı olacak yöntemlerin yazılı olduğu kağıdıda elinize tutuşturup gönderiyorlar sizi.
Evet siz napıyorsunuz karşı karşıya kalmış olduğunuz komedi karşısında inanmak için var gücünüzle çaba sarfediyorsunuz. Şayetki ilk seans faydalı olmazsa ikinci seansı ücretsiz alabilme hakkınız olduğundan 1 hafta boyunca kesinlikle sigara içmemiş olmanız lazım.
Ne mi oldu tabiki sigara içme isteğim azalmadı sihirli deynekte deymedi bana tedaviden sonra canım haala çok fazlasıyla sigara içmek istiyordu. Yok bugün ilk gün ya sabır yok bugün 2. gün ya sabır tabi isteğimizi köreltmek için patlayana kadar içtiğim suları hiç unutmuyorum. 1 haftanın sonunda 2. seansı istedim. Sırf benim gittiğim saatlerde 2. seansı almaya gelen 3 kişi vardı demekki 45 dk. da bitmiyor bu iş. Oda fayda etmedi cabası hala içiyorum sigara.
Ama güzel bir tarafı var onlara bayıldığınız 240 L. nın hatrına son içtiğiniz sigarayı tüpü ile size armağan ediyorlar. Bizzat yaptığım kerizliği tescillemiş oldum sayelerinde.
ben bu yöntemle bıraktım eşimde aynı yöntemle bıraktı yaklaşık 5 ay oldu bırakalı ve gayet memnunum 20-25 seneiçtik bu mereti ve günde 1,5-2 paket çok da sevdim ben ama oğlum 4 yaşında içmeye kalkınca sigarayı bırakmak zornda kaldım hamileliğimde bile günde 1-2 tane içmiştim aynı yöntemle kardeşim eşi çok yakın bir arkadaşımız da bıraktı kesinlikle tavsiye ederim bu yöntemi eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız işiniz çok kolay sadece psikolojik tiryakilik kısmını atlatmanız gerekiyor nikotin krizine girmiyorsunuz en güzeli bu
ankarada emek 4. cadde de var kesinlikle tavsiye ederim ankara biorezonans diye ararsanız google dan çıkar ya da özel mesaj atarsanız size telefonunu veririm ben