arkadaslar bende 15 yıllık tıryakıyım maaleseff kafamçokkarıştı
bu bıorezonans yontemıne azcık merakdan azcık esımın baskısı yuzunden hafıfden de ıstek yuzunden gıttım.ucretı 220 ytl. 4 gun ıcmedım ama o 4 gunde yemedıgım sey kalmadı elımı sıgaraya uzatmamak ıcın:roflol:. ama ufak bı sıkıntı dolayısyla gene basladım 3 derken 6 derken normal rakama ulasdım 15.
sımdı 2. destek seansına gıdıcem . bu benım son sansım umarım sızlerde tek seansa basarılı olur.
sıgarayı ılk yaktıgımda sankı ılk gunkı gıbı hıc farklılık yada tıksıntı yada ne bıleyım bı degısıklık olmadı. ama gercekden ısteyeceksınız bunu. zaten gorusmeye gıttıgınızde ısrarla sıze soruyolar kendı ıradenız le ıstıyorsunuz baskı altında olarakdan degıl dımı dıye. dıger desteklerde psıkolojık olarak motıve etmekden ote bısey degıl.sonrasında sızınle tel.ıle ırtıbata gecıyorlar nasılsınız dıye.ılk 3 gun ve 1 hafta cok onemlı bol bol su ıcmenızı tavsıye edıyolar.toksınlerı daha cabuk atabılmek ıcın.
ben sevıyorum sıgara ıcmeyı. her nekadar esımle papazlık olsada:çok üzgünüm:. genede benı tıksındırecek bıseyler arayıp allaha dua edıyorum benı ve ıcenlerı bu ıllet den tıksındırsın dıye:sm_confused:
a.s.