nerde yapılıyo bu yöntem ve ne kadara maloluyo yazarsan sevinirim
Selam arkadaşlar, bu gün 2 saattir sigara hakkında yazılanları okuyorum... bu aradada sigaramı tüttürüyordum.18 yıldır sigara içiyorum, son aylarda haddi iyice aştığımın farkındayım...günde birbuçuk paket sigara içmeye başladım...inanın her sigara yakışımda allaha dua ediyorum, rabbim beni bu illetten kurtar diye...çocuklarımda sigaraya çok karşılar, özellikle kızım çok rahatsız oluyor..veee yarım saat önce son sigaramı içtim ve bırakmaya karar verdim...ne olur beni için dua edin, kesin kararlıyım...oğlumda dün anne sana nikotin sakızı alayım diyordu, aldırayımmı..faydasını görürmüyüm...
Sevgili whiteice67, IQS (I quit smoking) yabancı merkezli bir yöntem. Türkiyede de temsilcilikleri var. Internette aratarak bulabilirsin. Yine de bulamaz isen, özelden yardımcı olmaya çalışırım.
Maliyeti 600 YTL. Kredi kartına 6 ay vade uygulanıyor. Yöntem ve özellikle de terapi kısmı 6 ay boyunca devam ediyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Biraz daha yukarıda IQS yönteminin detaylarını verdiğim bir mesajım daha var..
İyilikler, a.s.
Tiryakinin halinden tiryaki anlarmış yerimsenibenPüsküüt 10 saattir sigara içmiyorum... ben 10 saatte yarım paketi geçerdim içseydim...azimli ve kararlıyım, aman ne çok olmuş diye sakın bana gülmeyin, inanın bu bile benim için başarı, allah inş. devamını getirttirsin bana..
tuana bende öyle diyodum ama ilk önce kafanda bitireceksin inan çok kolay kendimi sınamak için sigara içenlerin yanında duruyorum ama yinede içmiyorum inan çok kolay nefesim açıldı rahat uyuyabiliyorum ve daha 4.günümde olmama rağmen 6 senedir içiyorum ve olluşlarımın haberi yok gizli gizli allaha şükür bıraktım sanada kolaygelsinbende içiyorum keşke bırakabilsem.
evet bu yöntemi bir arkadaşım denedi.
beylikdüzü nde bir merkez vardı 1 ay bıraktı sigarayı sonra yeniden başladı
ben de gitmeyi düşünüyordum oaraya gitmeyi ama arkadaşım tekrar içmeye başlayınca vazgeçtim
aslında beraberinde gene irade lazım gelende erkekler daha kuvvetsiz oluyolar galiba arkadaşım ondan yeniden başladı